Tırnaklarımı kes !!

Çok saçma. Eli ayağı tutuyorken ne alaka?
Yine de sen zıt cevap verme de "derin keserim acıtmaktan korkarım kesemem falan" de. Eşinle aranız bozulmasın.

Yakını goremiyor yada kilodan egilemiyor olabilir .Normal şartlarda oğluna da gel kes demezdi diye düşünüyorum.Demekki kolayca kesemeyecek bir engeli var.Ben keserdim sanirim,iki dakikalık bir iş.

Yakını goremiyor yada kilodan egilemiyor olabilir .Normal şartlarda oğluna da gel kes demezdi diye düşünüyorum.Demekki kolayca kesemeyecek bir engeli var.Ben keserdim sanirim,iki dakikalık bir iş.
60 yaşında ama cok dinç 45 gibi duruyor yok yapabiliyor egilebiliyor gayet iyi o yüzden kızdım bende
Niyet farklı ne yazık ki

Ay aksam yemegi saati okumayaydim eyiydi bu ne be! Kendi cocugundan istesin sizden degil
Saglik sorunu da yokmus , midem kalkti benim

Niyetiyle çok ilgilenmezdim ,"60 yaşında bir insan benden basit bir şey istemiş" diye düşünüp yapardım .Ama yapmak istememekte bir tercih tabiki.
Yapamamak gibi bir seçenek de var, benim midem bulanır mesela.
60 yaşında bile olsa "gel tırnaklarımı kes" deme hakkı da yok. Saygı ve niyet önemli evet

Tırnak kestirmeye kalkışan birinin bir sonraki isteği de ayaklarını yıkatmak olur....

Babaannem hastanede yatarken babam tırnaklarını kesip cebine doldurmuştu...Annem çamaşır yıkarken fark etmişti...Bizde tiksinmiştik ama şimdi ben kendi annemi babamı düşününce diyorum gerekirse tırnaklarınıda keserim diye...yine gözlerim dolu dolu oldu!!!!! :'( ooof of!!!!!

Yapamamak gibi bir seçenek de var, benim midem bulanır mesela.
60 yaşında bile olsa "gel tırnaklarımı kes" deme hakkı da yok. Saygı ve niyet önemli evet

Ben işin "bana gore " sinden bahsettim :) Bana gore niyeti önemli değil,size gore önemli olabilir.
Yapmak,yapmamak,yapamamak,sinirlenmek,kizmak v.s. hepsi tercih meselesi .

Hönk.
Az yesinde kendine hizmetçi tutsun.
Eğer sağlık problemi yoksa ,bildiğin saçmalamış.
Eşinizde anne kendin kes elin ayağın tutuyo diyemedi mi.

Anlatımınızdan sırf gıcıklığına böyle bir şey istediği ortada. Sinir bozucu gerçekten. Ben bırakın başkasının ayağına dokunmayı ayak görmekten bile haz etmiyorum çoğu zaman. Tabi yapamayacak durumda olur, hasta olur vs o zaman ayrı. Güzelce rica eder, ben de yaparım.

kadın hastaysa olabilir ama sağlıklıysa biraz abartmış sanırım

60 yaşında ama cok dinç 45 gibi duruyor yok yapabiliyor egilebiliyor gayet iyi o yüzden kızdım bende

60 yaşında insanın ayak tırnağı kesilmez, hasta masta değilse, çok garip ya, BDV de daha da kaynana olaylarına şaşırmam derken, yine şaşırıyorum
oğlunuda öyle yetiştirmiş ha yuhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…