Bende hep tırnak hemde parmak kenarlarındaki etleri koparıyorum
Her ikiside var arti bi de dudak etlerimi isiriyorm :-
bende yiyorum vee yakın zamanda tırnaklarıma oje sürcem uzasın diye ya da tutcam kendimi düğün yaklaşıyor dolayısıyla bu huyumdan vazgeçmem şart!!!
Hic bsy fayda etmiyo bna :/
Tüm parmaklarını tırnaklarını kapatacak şekilde yara bandı ile sar..
Belki bir süre sonra unutursun..
aslında ben bi sene bıraktım yemedim o da şöyle olmuştu..
nişanlımla sewgiliyken bu benim ellerime baktı ve dediki "tırnakların ne kadar kötü bırak bu huyunu" dedi..
bende hiç yemedim öyle güzel duruyorduki manikür bile yaotırıyordum..
1 sene hiiç yemedim.. derken bi gün tırnaklarım nişanlımın eline koluna batıyordu el ele tutuşurken ya da koluna girdiğimde falan..
bana dediki "yaaa offf tırnakların batıyor kes şu tırnaklarını bu kadar uzatma" dedi veee ben yemeye başladım
son 1 yıldır tekrar yiyorum
şimdi ne dese de fayda etmiyor.. dolayısıyla kendimizi tutmmız şart oje sürünce renkli falan o zaman yediğinde ağzına sert geliyor tırnak yiyemiyorsun ben tiksiniyorum o yüzden tekrar sürcem...
aslında ben bi sene bıraktım yemedim o da şöyle olmuştu..
nişanlımla sewgiliyken bu benim ellerime baktı ve dediki "tırnakların ne kadar kötü bırak bu huyunu" dedi..
bende hiç yemedim öyle güzel duruyorduki manikür bile yaotırıyordum..
1 sene hiiç yemedim.. derken bi gün tırnaklarım nişanlımın eline koluna batıyordu el ele tutuşurken ya da koluna girdiğimde falan..
bana dediki "yaaa offf tırnakların batıyor kes şu tırnaklarını bu kadar uzatma" dedi veee ben yemeye başladım
son 1 yıldır tekrar yiyorum
şimdi ne dese de fayda etmiyor.. dolayısıyla kendimizi tutmmız şart oje sürünce renkli falan o zaman yediğinde ağzına sert geliyor tırnak yiyemiyorsun ben tiksiniyorum o yüzden tekrar sürcem...
Tüm parmaklarını tırnaklarını kapatacak şekilde yara bandı ile sar..
Belki bir süre sonra unutursun..
Ben uzun zamandir tirnak yiyorm ne yapabilirim yardm ediiiiinnnn
bir bayanda yenmis koparilmis tirnagin ne kadar igrenc durdugunu soylememe gerek yok herhalde
Bende tirnaklarimi yiyordum hemde 6 yasimdan beri.cok azim ettim denedim olmadi yeniden yedim falan ama hic pes etmedim.karsimdakilerin hep tirnaklarina bakiyordum ve tirnaklari guzelse kendime hep kiziyordum.sonra kendime torpu aldim birde 319 nolu oje aldim 😄 cunku hep o oje rengini begenmisimdir.tek seferde olmadi tabii ama zamanla daha da az yedim falan derken simdi biraktim.ama bazen sinava girecegim zaman stresten etlerimi yiyorum bende( hem onceden tirnaklarini yiyenler sonra yemeyi birakinca tirnaklari diger insanlardan daha da guzel oluyormus😉 kendimden de biliyorum her goren sorar manikure kac gunde bir gidiyosun nerde yaptiriyosun diye ben evde kendim yapiyorum bu arada eskiden tirnaklarimi o kadar dipten yiyordum ki bazen kaniyodu bile 😣 simdi tek sorunum tirnaklarimin mayalari biraz asagida nasil onlari uzatirim diye dusunuyorum.boyle uzun uzun yazdim belki ilham gelir size diye 😁 he bu arada tirnak yemekten kurtuldum ama bende dudaklarimi cok yiyorum ona bir cozum bulan beni de haberdar etsin 😘😘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?