Tırnaklarmm :((

Ahahhahah

ayyy yazık olmuş ama yaaa kardeşin de doru anlatsaymış olan tırnaklara olmuş

doru dio eşin =)

ama uzayınca da eller bi başka oluyor yaaa ben çok beğeniyordum llerimi o zamanlar... işte insan da bi yiyince bırakamıyor bağımlılık gibi bişey... :2:

çok mantıklı ben ewdeyken tv izlediğimde yiyorum hep işyernde yiyemiyorum o yüzden ewde böyle yapabilirim haklısın denicem

Bence deneyin..Bence tırnak yeme dışında kıtlatmaya da iyi geliyor bence..
Ben parmaklarını sürekli kıtlatan biriyim ..
Kıtlatmamak için eklem yerlerime bile yara bandı takdığım zamanlar oldu..
Böyle böyle azalttım..

Vay be özenli tirnak yemek o da gzlmis

ooffffffff en nefret ettiğim huyummmmmmm ins.bırakırım :18::18::18::18:

Bende tirnak yiyordum son 1 yildir biraktim mavala diye bir oje var aci oje istesende tirnaklarini yiyemiyorsun sonra uzatip oje surunce hem guzel gozukuyor hemde kiyamiyorsun :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

ooffffffff en nefret ettiğim huyummmmmmm ins.bırakırım :18::18::18::18:

ayyy amiiin inşallah ben şimdiden itibaren bırakıyorum veee bıraktım...

aslında bu topikte her gün rapor werelim tırnak yedim veya yemedim raporu yiyenler 1 hafta ceza alsın topiğe uğramasın etkili olur belki

Vay be özenli tirnak yemek o da gzlmis

tabi tabi hiç çaktırmadan yerim yengemden korkuma onun tırnağı yok çünkü dibinde küçücük kalmış ona korkuma hayatta yemem beyaz kısım varsa yiyesim geliyor onu görünce ama daha fazlasına gitmiyorum :) Ama bazen iyi oluyor ya tırnak makası derdin yok ben zaten kullanmayı bılmıyorum

Frenchi dene bak kıyamıyorsun

Son düzenleme:
ayyy amiiin inşallah ben şimdiden itibaren bırakıyorum veee bıraktım...

aslında bu topikte her gün rapor werelim tırnak yedim veya yemedim raporu yiyenler 1 hafta ceza alsın topiğe uğramasın etkili olur belki

cnm benim temizlik,simetri takıntım da var ..
tırnak yemek falan arastırdım obsesif takıntı..:18:
psikolojik destek almak istiyorum benn ..
:26::26:

Cocukken, lise de dahil uzun sure ben de yemistik tirnak ve tirnak eti. Sonra birakicam birakicam dedim, biraktim gitti. 10 seneyi gecmistir bu aliskanligi birakali.
Bir arkadasim 25 yasinda, tum cocuklugu boyunca yedi, daha yeni yeni birakti o da.

Birakmak cok guclu irade ister. Imkansiz degil, ama once beyinde bitirmek lazim.

Aci ojeydi, tirnagi saklamakti, kapatmakti... "Ben bunlari yapayim da istesem de yemeyeyim" diyerek ancak kendinizi kandirirsiniz. Sizin yemeye niyetiniz varsa oraya zehir de surseniz, siyirip yersiniz cunku. Once kafada biticek bu. Sonra birsey surmeye de gerek kalmaz. Iradenize hakim olacaksiniz, yemek istiyorum ama yiyemeyeyim dusuncesi gecicidir. Aci oje cikar, siz kaldiginiz yerden yemege devam edersiniz.

Kendi kendinize birakmayi basaramiyorsaniz uzman yardim alin.

valla bende tırnaklarimi yiyordum küçükken sonra bi azim bıraktım ama bu seferde dudaklarımı yiyorum bırakamıyorum maalesef :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm benim temizlik,simetri takıntım da var ..
tırnak yemek falan arastırdım obsesif takıntı..:18:
psikolojik destek almak istiyorum benn ..
:26::26:

aaa o zaman sen psikiyatriye git tabi canım....

tırnak yemekte mi obsesife girio?

Bende yiyenlerdenim. :18:
Kopartıp atarım.
Uzayınca beyaz alan çıkıyor ya anaaammm dayanamıyorum
Hemen kopartıyorum..
Ama oje sürünce dayanamıyorum sadece strese girdiysen dayanamıyorum ojeliyken bile.
Bide suda ıslanınca yumuşuyor ya tam kopartmalık

ben de cocukken yiyenlerdenim.
uzadıgını gordukce nasıl ki yiyor, koparamadıkca inat ediyorsunuz; bu inadınızı yememek icin kullanın.
ben boyle yapmıstım, simdi gayet iyiyim :)

gerci arada cok stresli isem ve ellerim bosta ise agzıma goturur gibi oluyorum ya da kenarı kırıldıysa ve torpulemeyi geciktirdiysem....
ama farkında vardıgım an, ellerimi cebime sokuyorum, sonra hemen gidip bir törpü alıyorum elime. ohhh mis... :)

Ya bnde farkinda olmdan gidiyo elim agzima :) ama eczaneden acı cila aldm dün iki gndür mide bulantisindan ölyorm tadi igrenccc

hepinizi seviyorummm ülen. Çünkü bende yiyorum
benimki mecburen başladı alışkanlık oldu
lens takıyorum 15 yıldır haliyle tırnak hiç uzatamadım sonra bir baktım kopartmak için tırnak makasına hiç ihtiyacım olmuyor

En güzl yanı da oo tırnak kesmeyi bilmiyorm :) babam ayak tırnaklarını da ye hic kullanma diyoo

kız bir pedikür keyfim var
onunda içine etmem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…