- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
Merhaba bende papiller tiroid kanseri yim 19 adet lenf bezine sıçramıştı 2014 te ameliyat oldum tekrarlama açısından yüksek risk grubundayım. Sizin hikayeniz nasıl başlamıştı ilk ameliyat ilk teşhis mi yoksa nüks mü var.. Bu arada bir kişi tanıyorum akciğerine sıçrayan 11 yıldır hayatta yaşıyor normal kontrollerine devam ediyor çok geçmiş olsunKızlar cok üzgünüm kanser tarama sonucum geldi tiroid kanserim akcigere sıçramış papiller kanser turu benimkisi çevresinde atom tedavisi görüp akciğeri ve bu kanser türünü yenen varmı doktorla henüz konuşmadım bu arada ameliyatımı oldum sürekli aynı başlığı açıyorum ama danışacak kimse yok etrafimda atomdan dolayi izole yasıyorum karantinadayım noktalama işaretine takılmayın lütfen ekrana zor bakıyorum
Allah şifa versinKızlar cok üzgünüm kanser tarama sonucum geldi tiroid kanserim akcigere sıçramış papiller kanser turu benimkisi çevresinde atom tedavisi görüp akciğeri ve bu kanser türünü yenen varmı doktorla henüz konuşmadım bu arada ameliyatımı oldum sürekli aynı başlığı açıyorum ama danışacak kimse yok etrafimda atomdan dolayi izole yasıyorum karantinadayım noktalama işaretine takılmayın lütfen ekrana zor bakıyorum
Çok samimiyetle çok içten dua ediyorum. İyi bir insan olduğuna inanıyorum yorumlarından. Allah korktuğuna uğratmayacak bu günleri sıkıntılı hatıralar olarak anacaksın yaşlanınca. Eşimin kuzeninin hanımı 6 yıl evel göğüs kanseri oldu. Sürekli tektarladı akciğere sıçradı dendi. Denileni 4 yıl oluyor. Kız gayet iyi. 3 ayda 1 kontrolü varmış. Bebği yeni doğmuştu o vakitler şimdi kocaman mutlu bir oğlan.Kızlar cok üzgünüm kanser tarama sonucum geldi tiroid kanserim akcigere sıçramış papiller kanser turu benimkisi çevresinde atom tedavisi görüp akciğeri ve bu kanser türünü yenen varmı doktorla henüz konuşmadım bu arada ameliyatımı oldum sürekli aynı başlığı açıyorum ama danışacak kimse yok etrafimda atomdan dolayi izole yasıyorum karantinadayım noktalama işaretine takılmayın lütfen ekrana zor bakıyorum
Çok üzüldüm geçmiş olsunKızlar cok üzgünüm kanser tarama sonucum geldi tiroid kanserim akcigere sıçramış papiller kanser turu benimkisi çevresinde atom tedavisi görüp akciğeri ve bu kanser türünü yenen varmı doktorla henüz konuşmadım bu arada ameliyatımı oldum sürekli aynı başlığı açıyorum ama danışacak kimse yok etrafimda atomdan dolayi izole yasıyorum karantinadayım noktalama işaretine takılmayın lütfen ekrana zor bakıyorum
Çokk geçmiş olsun, geçecekte. Ben bu tedaviyle iyileşenleri anımsıyorum. Ama nolur internetten araştırmayın veya kötü bilgilere kulak asmayın. Sakın moralinizi düşürmeyin sakın. Çok iyi olacaksınız Allahın izniyle. Süreci mutlaka paylaşın güzel güzel haberler verin. Tedavi bitincede Türkçe dersi alalım beraber bende noktalama de da hiç bakmadan yazarımKızlar cok üzgünüm kanser tarama sonucum geldi tiroid kanserim akcigere sıçramış papiller kanser turu benimkisi çevresinde atom tedavisi görüp akciğeri ve bu kanser türünü yenen varmı doktorla henüz konuşmadım bu arada ameliyatımı oldum sürekli aynı başlığı açıyorum ama danışacak kimse yok etrafimda atomdan dolayi izole yasıyorum karantinadayım noktalama işaretine takılmayın lütfen ekrana zor bakıyorum
Tiroidden akcigere sıçramış nuks değil aksine lenflerde birşey yok bende uzak metastaz benim sizede gecmis olsunMerhaba bende papiller tiroid kanseri yim 19 adet lenf bezine sıçramıştı 2014 te ameliyat oldum tekrarlama açısından yüksek risk grubundayım. Sizin hikayeniz nasıl başlamıştı ilk ameliyat ilk teşhis mi yoksa nüks mü var.. Bu arada bir kişi tanıyorum akciğerine sıçrayan 11 yıldır hayatta yaşıyor normal kontrollerine devam ediyor çok geçmiş olsun
Babam akciğer kanseri ve 6 ay ömür biçtiler bütün organlara sıçramıştı beyin hariçKızlar cok üzgünüm kanser tarama sonucum geldi tiroid kanserim akcigere sıçramış papiller kanser turu benimkisi çevresinde atom tedavisi görüp akciğeri ve bu kanser türünü yenen varmı doktorla henüz konuşmadım bu arada ameliyatımı oldum sürekli aynı başlığı açıyorum ama danışacak kimse yok etrafimda atomdan dolayi izole yasıyorum karantinadayım noktalama işaretine takılmayın lütfen ekrana zor bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?