Troidim gayet düzene girmis gecen hafta persembe kan testi yaptirdim gebe oldugumu soyledi doktor bayramdan sonra ultrasona cagirdi ne kadrlik olduguna bakmak icin ama bende sadece kasik agirisi var mide bulanti hic yok halsizlik yok yani bazi belirtilr yok bu konuda tedirginim sizce bu normal biseymiSlm cnm troid rahatsızlığı gebe kalmayı etkiliyo tabiki, eğer tiroidler hızlı çalışır ve gebe kalırsan erken doğum yada düşük olur yavaş çalışırsa ve gebe kalırsanda Bebek'te sorun olabilir ,tiroidlerin normale gelsin sonra gebe kalmayı düşün cnm önce bi kan ver baktır normale gelmişmi
Tabiki normal cnm Allah sağ sağlim doğmasını nasip etsin gözün aydın çok sevindimTroidim gayet düzene girmis gecen hafta persembe kan testi yaptirdim gebe oldugumu soyledi doktor bayramdan sonra ultrasona cagirdi ne kadrlik olduguna bakmak icin ama bende sadece kasik agirisi var mide bulanti hic yok halsizlik yok yani bazi belirtilr yok bu konuda tedirginim sizce bu normal biseymi
tshi surekli degisen varmi kizlar ilac kullaniyorum dustu bikac aydir tekrar yukselmis bu neden oluyo bilen varmi napmam lazim
bende bu gidalarin hepsini seviyodum dun kaya tuzu aldim iyotlu tuz kullancakmiyiz kullanmicakmiyiz acaba
benimde 5-7 arasi gidip geliyordu tsh ama tedavisiz hamile kaldim simdi ilac kullaniyorum dusuk seyrediyor gebelige engel degil en azindan ilacla hemen dusebilcek birsey
amin isteyen herkese nasip etsin Allahİlac la dusmesi cok iyi tabi ... Ozenle kullanmak gerek siz sansliymissiniz hayirli olsun saglikla kucaginiza almaniz dilegiyle...
Haşimato nasıl belli oldu canım sizdemasallah hamile kalmissiniz ben bibucuk senedir olmuyo degerler oynuyo.hasimatolular iyotsuz tuz almasi gerekiomus hep oyle okudum oyuzden aldim ama doktora gidince sorarim
antikorlara bakilio kanda usgdede yalanci nodul cikio yani iltihaplanma tsh yuksek doktor hasimato dediHaşimato nasıl belli oldu canım sizde
Benim en yakın arkadaşım oldu üstelikte kanserdi tüm hormonları alındı sağlığına kavuştu birde kızı oldu 3 yaşında ikiside çok şükür çok sağlıklıHaşimato nasıl belli oldu canım sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?