Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

Troidim gayet düzene girmis gecen hafta persembe kan testi yaptirdim gebe oldugumu soyledi doktor bayramdan sonra ultrasona cagirdi ne kadrlik olduguna bakmak icin ama bende sadece kasik agirisi var mide bulanti hic yok halsizlik yok yani bazi belirtilr yok bu konuda tedirginim sizce bu normal biseymi

Tabiki normal cnm Allah sağ sağlim doğmasını nasip etsin gözün aydın çok sevindim

Bende aynı dertten muzdaribim, 4 aylık evliyim çocuk düşünüyorduk ama olmadı adet olduğum zamandan beri adetin hep düzensizdi. Yine adet olmayınca doktora gittim ve tsh ım 7,04 çıktı ay sandım dünya başıma yıkıldı . Doktor ilaç verdi ve hamilelik için 2 nin altına düşmesi gerekiyormuş ; ( kızlar sizce hamile kalabilir miyim ?

tshi surekli degisen varmi kizlar ilac kullaniyorum dustu bikac aydir tekrar yukselmis bu neden oluyo bilen varmi napmam lazim

tshi surekli degisen varmi kizlar ilac kullaniyorum dustu bikac aydir tekrar yukselmis bu neden oluyo bilen varmi napmam lazim

Sabah ac karnina hep ayni saatte bir bardak.suyla al ve 1 saat yemek yeme
  • Brokoli
  • Lahana
  • Kırmızı ve karalahana
  • Brüksel lahanası
  • Karnabahar
  • Soya
  • Ispanak
  • Yerfıstığı
  • Böğürtlen
  • Turp
  • Darı
  • Şeftali yeme

Bem.guatr ameliyati olmus bir hipotroidi hastasiyim her ay kontrole giderim ilaci 100mg aliyorum her sabah ayni saatte bu ay 0.lara dusmus 75mg indirdik ...tsh yuksek.ise hamilelik zor kizlar ilacinizi duzenli kullanin

bende bu gidalarin hepsini seviyodum dun kaya tuzu aldim iyotlu tuz kullancakmiyiz kullanmicakmiyiz acaba

benimde 5-7 arasi gidip geliyordu tsh ama tedavisiz hamile kaldim simdi ilac kullaniyorum dusuk seyrediyor gebelige engel degil en azindan ilacla hemen dusebilcek birsey

benimde 5-7 arasi gidip geliyordu tsh ama tedavisiz hamile kaldim simdi ilac kullaniyorum dusuk seyrediyor gebelige engel degil en azindan ilacla hemen dusebilcek birsey

İlac la dusmesi cok iyi tabi ... Ozenle kullanmak gerek siz sansliymissiniz hayirli olsun saglikla kucaginiza almaniz dilegiyle...

masallah hamile kalmissiniz ben bibucuk senedir olmuyo degerler oynuyo.hasimatolular iyotsuz tuz almasi gerekiomus hep oyle okudum oyuzden aldim ama doktora gidince sorarim

Benimde TSH ım uzun süredir üst sınıra yakınken 3 aylık bir ilaç kullanımı sonrası ilaca ara vermişti doktor.ancak son testte TSH 5,6 ya yükselmiş ve halen iyot eksikliğim var ve bu ay ilk kez adet olmadım. Bu zamana dek her ay döngü süreleri değişkenlik gösterse de adet olurdum. Adet döngüm 22-30 gün arası değişse de ortalama 26-28 gündü döngüm. Bu ay 33.günde halen adet olmadım. 27. Günde evde test yaptım negatif, 28.gün kanda beta hcg 0.23 çıktı muhtemelen negatif. Ancak geçen ay hem ovulasyon testi hemde akıntı takibi ile yumurtlama olduğuna göre ve geç döllenmelik bir durum da yaşanmadığı halde neden halen adet olamamışımdır sizce? Artık bende mi tiroid hastasıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…