Canim sonuç aldık TSH az dusukmus az ilaç verdi ama bebgim pek eykilemiyomusİnş iyi gelir öncelikle tsh a bakılıyor eğer tsh normalden yüksek ise az çalışıyor düşük ise çok çalışıyor demek oluyor
T3 ve t4 de bakılıyor ama onlar sanirim daha ileriki durumlarda normal değerden sapıyor benim t3 t4 normal çoğu zaman sadece tsh ölçlülüyor
Canım bence çok düşmüş yıne doktor bilir ama ya bıraksan ya da bi gün içip bi gün içmesen mi ven 100 luk içtim fazla geldi 75 de az geliyordu bi gün 100 bi gün 75 alıyordum hamilelik öncesi yetiyordu ama gebelikte yetmedi şu an hafta içi 100 hafta sonu 75 de dengeyi buldum ama çok hafif bi yükselme olmuş son ölçümde bakalım hafta bir gün 75 yaparım belki ben yıllardır kullanırım zaten ama senin ihtiyacın yok gibi benceevet cnm 25 mg lık bi ilaç verdi bir ay önce kullanmaya başlamıştım. bugün tekrar tsh ölçtürdüm 0.6 çıkmış düşmüş yani.. acaba ilaca devam etsem mi hala?
Benim sıfırlara düştüğünde bebeği erteleme mi söyledi endokrin ben seni de bi an için gebe sandım ama sen istiyormuşsun ilaç fazla gelmiş canım ya az alt ya bırak bence ama yine de düzenli kontrol ettir inş en yakın zamanda hamile oldığun haberini de alırızayrıca 1.5 yıldır cocuk istiyoruz cnm pko var bende malesefilk kez gecen ay gebelik oldu çok sevindim ama kimyasal düşük oldu
sağol cnm görüştüm doktorum la bırak dedi ilacıCanım bence çok düşmüş yıne doktor bilir ama ya bıraksan ya da bi gün içip bi gün içmesen mi ven 100 luk içtim fazla geldi 75 de az geliyordu bi gün 100 bi gün 75 alıyordum hamilelik öncesi yetiyordu ama gebelikte yetmedi şu an hafta içi 100 hafta sonu 75 de dengeyi buldum ama çok hafif bi yükselme olmuş son ölçümde bakalım hafta bir gün 75 yaparım belki ben yıllardır kullanırım zaten ama senin ihtiyacın yok gibi bence
inşallah canım..Benim sıfırlara düştüğünde bebeği erteleme mi söyledi endokrin ben seni de bi an için gebe sandım ama sen istiyormuşsun ilaç fazla gelmiş canım ya az alt ya bırak bence ama yine de düzenli kontrol ettir inş en yakın zamanda hamile oldığun haberini de alırız
gebelikte tsh artıyo muBenim sıfırlara düştüğünde bebeği erteleme mi söyledi endokrin ben seni de bi an için gebe sandım ama sen istiyormuşsun ilaç fazla gelmiş canım ya az alt ya bırak bence ama yine de düzenli kontrol ettir inş en yakın zamanda hamile oldığun haberini de alırız
Artabiliyor normalde normal olanların ki bile ilk test te az normalin üstüne çıkıp ikinci testte hiç bi ilaç kullanmadan ya da çık düşük bir dozajla normale çabuk dönüyorgebelikte tsh artıyo mu
Bende aynen Hipotiroidi artı haşimato rahatsızlığım var ve aslan gibi 2 tane oğlum var ikincisi şu an 3 aylık oldu yani bir sorun yok Merel etme lütfenarkadaslarim iki sene dort aylik evliyim ve bes ay oncesine kadar hapla korunuyordum.hapi biraktiktan sonra adet duzensizligi yasamaya basladim, adetlerim on gun boyunca akinti halinde surup son dort gun biraz daha normale donuyordu.doktora gittigimde "tsh hormonumun yuksek oldugunu ve hipotiroid hastasi oldugumu" soyledi. Hamile kalamayanlarin tiroidine bakiyoruz dedi.tiroid hastalari cok zor gebe kalirmis, bende o yuzden hamile kalamadigimi dusunuyorum ve cok uzuluyorum.Bir aydir tiroid ilaci kullaniyorum ama bu ayda sonuc negatifayni hastaligi yasayan arkadalar burdan bizimle tecrubelerini paylasirlarsa bizde bilgileniriz ozellikle hamile kalip kalamadiklarini? Simdiden cok cok tesekkur ederim...
hayırlı geceler daha önce baska bi tiroid konusunda konusmustuk bende hasimato hastasıyım ağustosta ultrason ile hasimati teşhisi konuldu ama tsh yüksek olmadığı için ilaç tedavisi verilmedi agustos sonunda en son adetimi gördüm eylül ayında hamile oldugumu öğrendim hasimato gebelige engel degil yakin arkadasim da hasimato ki degerleri cok yuksek ama su an o da hamile mümkün mertebe dusunmemeye çalış ben kendimi birakinca geldi bebegim asıl tehlikeli olan bizim stresimiz seni merak ettigim icin o konuya baktım sonra buraya yazdığını görüp bi selam vermek istedim hersey gönlünce olsun insallahYapılan hormon testinde tsh 7 lere çıkmıştı üstelik anti tpo 149 çıktı ve haşimato hastası olduğumu öğrendim.
Şuan troid ilacı kullanıyorum tsh 3,53 anti tpo 149 bu durum gebeliğe engel midir?
2yıldır çocuk istememize rağmen olmuyor iki, ay oldu haşimato olduğumu öğreneli iğne ve aşılama denedim tutmamıştı acaba tsh düştüğünde gebelik olur mu yoksa zaman mı kaybediyorum.
İlgin için çok teşekkür ederim aslında şuan bende oluruna bıraktım ama genel cerrahi doktoru hem haşimato hemde tsh yüksek olduğu için 1 e kadar düşürmem gerektiğini söylüyorlar gebelik zorlaşır senin için dediler bende 1 e kadar düşürüp aşılama denemeyi düşünüyorum kadın doğum başka genel cerrahi başka konuşuyor hayırlısı artık rabbim size de hayırlısıyla evladınıza kavuşmayı nasip etsin.hayırlı geceler daha önce baska bi tiroid konusunda konusmustuk bende hasimato hastasıyım ağustosta ultrason ile hasimati teşhisi konuldu ama tsh yüksek olmadığı için ilaç tedavisi verilmedi agustos sonunda en son adetimi gördüm eylül ayında hamile oldugumu öğrendim hasimato gebelige engel degil yakin arkadasim da hasimato ki degerleri cok yuksek ama su an o da hamile mümkün mertebe dusunmemeye çalış ben kendimi birakinca geldi bebegim asıl tehlikeli olan bizim stresimiz seni merak ettigim icin o konuya baktım sonra buraya yazdığını görüp bi selam vermek istedim hersey gönlünce olsun insallah
amin canım benim hamileligi ogrendigimde 1.75 ti su an 2 ama normal değerler olduğunu söyledi 3 ayrı doktor Rabbim en kısa zamanda nasip etsin evladiniziİlgin için çok teşekkür ederim aslında şuan bende oluruna bıraktım ama genel cerrahi doktoru hem haşimato hemde tsh yüksek olduğu için 1 e kadar düşürmem gerektiğini söylüyorlar gebelik zorlaşır senin için dediler bende 1 e kadar düşürüp aşılama denemeyi düşünüyorum kadın doğum başka genel cerrahi başka konuşuyor hayırlısı artık rabbim size de hayırlısıyla evladınıza kavuşmayı nasip etsin.
Amin canım rabbim hakkımızda hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip etsin .amin canım benim hamileligi ogrendigimde 1.75 ti su an 2 ama normal değerler olduğunu söyledi 3 ayrı doktor Rabbim en kısa zamanda nasip etsin evladinizi
Merhabalar bende gecen yil hamile kaldim kaldim ama bos gebelik diye kürtaj oldum daha..mmerhablar cnm öncelikle buyuk gecmis oldun
troid hastaligi bendede var ve bende senlerdir var orta okula gidiyodum cikmisdi bu hastalik bende ve ilac tedavisi görüyorum
öncelerde hic önemsememisdim ve ilaclarimi kullnmiyordum ama almnyaya evlenip geldikden sonra asiri derecede bi büyüme ve kilo alma oldu dr gitdim yine ilac tedavisini önerdi bende artik düzenli iciyorum ilaclarimi
suan 8 bucuk aylik bi oglum var ben hamile kalmakda zorlanmadim yani bi skinti cekmedim bi kac arkadasimda var ayni benimgibi bu hastalikda olan onlarda kilolu ve cocuklari var
bence sen canini sikma allhim gönlüne göre versin ins seninde nur topu gibi saglikli avlatlarin olsun boy boy ins inssss
Merhabalarmerhablar cnm öncelikle buyuk gecmis oldun
troid hastaligi bendede var ve bende senlerdir var orta okula gidiyodum cikmisdi bu hastalik bende ve ilac tedavisi görüyorum
öncelerde hic önemsememisdim ve ilaclarimi kullnmiyordum ama almnyaya evlenip geldikden sonra asiri derecede bi büyüme ve kilo alma oldu dr gitdim yine ilac tedavisini önerdi bende artik düzenli iciyorum ilaclarimi
suan 8 bucuk aylik bi oglum var ben hamile kalmakda zorlanmadim yani bi skinti cekmedim bi kac arkadasimda var ayni benimgibi bu hastalikda olan onlarda kilolu ve cocuklari var
bence sen canini sikma allhim gönlüne göre versin ins seninde nur topu gibi saglikli avlatlarin olsun boy boy ins inssss
Merhabalar ben 2015 yilinda hamile kaldim fakat bos gebelikten dolayi kürtaj oldum ama gectigimiz nisan ayinda doktora gidip neden hasta olmuyorum diye tahlil yapti troit cikti bende yaklasik 5 aydir ilac tedavisi görüyorum doktorum bana hamile kalman icin engel dedi.. 1 aydir esimle korunmuyoruz dün gidip gebelik testi aldim ama negatif cikti sizce bu hastalik gebe kalmami engellermi sonucta bi kere hamile kaldim rica etsem yardimci olur musunuz ??merhablar cnm öncelikle buyuk gecmis oldun
merhablar cnm öncelikle buyuk gecmis oldun
Slm cnm troid rahatsızlığı gebe kalmayı etkiliyo tabiki, eğer tiroidler hızlı çalışır ve gebe kalırsan erken doğum yada düşük olur yavaş çalışırsa ve gebe kalırsanda Bebek'te sorun olabilir ,tiroidlerin normale gelsin sonra gebe kalmayı düşün cnm önce bi kan ver baktır normale gelmişmiMerhabalar ben 2015 yilinda hamile kaldim fakat bos gebelikten dolayi kürtaj oldum ama gectigimiz nisan ayinda doktora gidip neden hasta olmuyorum diye tahlil yapti troit cikti bende yaklasik 5 aydir ilac tedavisi görüyorum doktorum bana hamile kalman icin engel dedi.. 1 aydir esimle korunmuyoruz dün gidip gebelik testi aldim ama negatif cikti sizce bu hastalik gebe kalmami engellermi sonucta bi kere hamile kaldim rica etsem yardimci olur musunuz ??
Slm cnm troid rahatsızlığı gebe kalmayı etkiliyo tabiki, eğer tiroidler hızlı çalışır ve gebe kalırsan erken doğum yada düşük olur yavaş çalışırsa ve gebe kalırsanda Bebek'te sorun olabilir ,tiroidlerin normale gelsin sonra gebe kalmayı düşün cnm önce bi kan ver baktır normale gelmişmi
merhablar cnm öncelikle buyuk gecmis oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?