- 7 Ağustos 2015
- 337
- 259
- 33
- Konu Sahibi Mona Rozaa
-
canım hamilelikten dolayı da yükseliyor olabilir mi acaba? Öyle birşey var sanırım. birşey dedi mi peki takibinde olduğunuz doktor?cevap yazacak yok mu
hamilelikte yükselebiliyor.kizlar merhab.Ben yaklasik 1 yildir tiroid ilaci levotiron kullaniyorum ilk basladigimda 9du 4 e kadar düstü sonra hamile kaldim.. ilk hamile kaldigimda 4 le basladim sonra 2. ayda 3.5a düstü ama simdi ilaci da artirmamam ve duzenli kullanmama ragmen 5e cikmis.. ve hep tedirginim bi sey olur mu diye.. doktora da duzenli gidiyorum.. bu durun basina gelen var mi
ilaci yükseltiyor sürekli simdi 100 mg kullaniyorum doktor da baska bi sey demiyorcanım hamilelikten dolayı da yükseliyor olabilir mi acaba? Öyle birşey var sanırım. birşey dedi mi peki takibinde olduğunuz doktor?
25 mg kullaniyodum simdi 100 mg kullaniyorum 25 kullandigim zamanki kadar istikrarli dusmuyor anlamadimhamilelikte yükselebiliyor.
ilaç dozunu yikseltmek lazım.
yani artmasını tetikleyen bir şeyler mi var acaba? sıkıntı olacağını sanmıyorum ama bilemiyorum tabi kiilaci yükseltiyor sürekli simdi 100 mg kullaniyorum doktor da baska bi sey demiyor
hamilelikte fizyolojimiz değişiyor normaldir.25 mg kullaniyodum simdi 100 mg kullaniyorum 25 kullandigim zamanki kadar istikrarli dusmuyor anlamadim
Ben de kullanıyorum her sabah içiyorum ama içtikten sonra yemek yemek zulüm gibi doktorun ne diyor bu duruma eyer sorun olursa sana söyler dozajı yükseltirkizlar merhab.Ben yaklasik 1 yildir tiroid ilaci levotiron kullaniyorum ilk basladigimda 9du 4 e kadar düstü sonra hamile kaldim.. ilk hamile kaldigimda 4 le basladim sonra 2. ayda 3.5a düstü ama simdi ilaci da artirmamam ve duzenli kullanmama ragmen 5e cikmis.. ve hep tedirginim bi sey olur mu diye.. doktora da duzenli gidiyorum.. bu durun basina gelen var mi
bi sey demiyo canim yükseldigini farkedince hemen endokrine gidiyorum dozaji artiriyoBen de kullanıyorum her sabah içiyorum ama içtikten sonra yemek yemek zulüm gibi doktorun ne diyor bu duruma eyer sorun olursa sana söyler dozajı yükseltir
Oğlumda ilk hamile kalmadan kullanıyordum hamile kalınca bırakmıştım fakat bu hamileğimde kesinlikle bırakma diyorbi sey demiyo canim yükseldigini farkedince hemen endokrine gidiyorum dozaji artiriyo
Troit kan ilacı vitamin hapları ne hormon kalıyor ne ben bende kalıyorum 19 haftanın içindeyiz daha cinsiyetini bile bilmiyorummAyrıca dr bana hamiellikte hormonlar değiştiği için tsh vb tiroid degerlerinin artabilecegini söylemişti
canım ben 12+5 günlük hamileyim doktor ayrıntılı ultrasonda erkeğe benziyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?