- 5 Ekim 2016
- 681
- 1.372
- 33
- Konu Sahibi wonderwoman97
annemle ablam çok baskındır.. ikisiyle de fena değil büyürken çok zorluk yaşattılar anan şimdi iyi gibiyiz.Anne babanızla ilişkiniz nasıl?
Evde baskın bir karakter var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annemle ablam çok baskındır.. ikisiyle de fena değil büyürken çok zorluk yaşattılar anan şimdi iyi gibiyiz.Anne babanızla ilişkiniz nasıl?
Evde baskın bir karakter var mı?
yarısında gözlerim doluyor cümleler birbirine giriyor artık yazmayı düşünüyorum kavga etmeden önceaklınıza gelen ilk düşüncenizi düzgün bir şekilde karşı tarafa aktarın...etkisi olur....
Degistiririm genelde.ellerim benimde titrer kalbim gum gum atar kavga esnasinda..fislerini sakla yavas yavas basla zamanla gecer atlatirsin.ben yolda annemin ablamin koluna girmeden yuruyemen bir genc kizdim 18 olunca degismeye basladim simdi 40 a merdiven dayadim ve her turlu sorunumu kendim cozuyorum bazen tutukluk oluyo tabiiben genelde ellerimin titremesiyle ortamı terk ediyorum mesela bir şey aldım eve geldim beğenmedim asla gidip değiştiremem kalır öyle dolapta...
Eğer o baskınlığı çocukluğunuzda sizin üzerinizde de uyguladılarsa, çocukken yaşadığınız o ezilip büzülme hissi kişiliğinize oturmuş olabilir.annemle ablam çok baskındır.. ikisiyle de fena değil büyürken çok zorluk yaşattılar anan şimdi iyi gibiyiz.
yarısında gözlerim doluyor cümleler birbirine giriyor artık yazmayı düşünüyorum kavga etmeden önce
araştıracağım bunu teşekkür ederimKavgaya gerek yok.en guzeli bosver ama kendine guven sorunun var el titremesi falan senin sosyal fobin var.tedavi olmalisin
teşekkür ederim bunu düşünüp tartacağım bi haklı olabilirsiniz..Eğer o baskınlığı çocukluğunuzda sizin üzerinizde de uyguladılarsa, çocukken yaşadığınız o ezilip büzülme hissi kişiliğinize oturmuş olabilir.
Eğer öyle ise öncelikle annenizle ve ablanızla bu konuyu çözümlemeniz gerekiyor.
Çünkü biliçaltınızda ailem bile beni çemkiriyor, başka insanlardan da bu muameleyi göreceğim düşüncesine sebep olmuş olabilir.
kavga etme hakkını ara.ev içinde asla ezdirmem kendimi ama işte sokağa çıkınca ya da yabancı insanlarla kavga etmem kendimi savunmam gerekince kaçıyorum hemen, halbuki herkes çok dişli olduğumu söylüyor...
Ailesinde baskin buyukler olanlar genelde boyle oluyor.annemle ablam çok baskındır.. ikisiyle de fena değil büyürken çok zorluk yaşattılar anan şimdi iyi gibiyiz.
deneyeceğim bunu umarım başarırımBu konuyu ancak kavga ede ede aşarsın. 1-2 kere ses cikarmaya calis baslarda komik olursun ama zamanla açılırsın ferahlarsinçünkü ilerde goreceksin ki sesini cikarmayanin tepesine binerler.
alıngan biri değilimdir ama canım çok tatlı.alıngaan bi insan olabilir misin ? mesela küçükken bendede olurdu biriyle tartışırken haklı bile olsam o ses tonu yükselince ağlardım. büyüdükçe iş değişti tabi artık gözüm kapalı girerim kavgaya vs. hiçde korkmam. sonuçta benim canım yanacaksa onunda yanar..
canında tatlı olabilir.
bence bu korkunu spor yaparak yenebilirsin, kendini koruyabileceğini bilmek seni daha güçlü yapar ( box-taekwondo) öneririm
ben de senin gibiydim son zamanlarda sesim çıkmaya başladı. çünkü artık ezildikçe eziliyorsun insanlar seni saf yerine koyuyor. şimdi de adım itirazcıya çıktı ama umrumda değil, en azından emri vaki işleri yapmayacağımı biliyorlar artık işyerinde...merhabalar,
tam olarak sorun olup olmadığından emin değilim ama ben biraz korkağım sanırım.
mesela insanlarla haklı olsam da kavga edemiyorum, etsem de yarısında ağlamaya başlıyorum. ya da genelde etmemeyi tercih ediyorum. kuaförüm saçımı keserken ensemi de kesmiş mesela karış kadar yara var ensemde. gidip kavga edemedim adamla "Ne yaptınız siz?" diye. Gittim gösterdim "O kesik değil ya" dediler ben de "hımm ok o zaman" deyip çıktım dükkandan.
ayrıca benim meselem olmasa bile kavga ya da gerginlik olan ortamda duramıyorum hemen karnım ağrımaya, ellerim titremeye başlıyor. mesela üst komşumuzla aramız limoni bir gürültü olsun eve gelsinler hemen titremeye başlıyorum bir şey yapacaklar da kavga edeceğiz diye.
annem de dahil etrafımdaki herkes çok korkak olduğumu, bir şey yapmadan önce çok düşündüğümü söylüyor. bunu nasıl aşabilirim? deneyimi, fikri olan varsa çok sevinirim.
teşekkürler :)