• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titiz koca sorunsalı

Eşim aşırı titiiz, temizlik hastası... Bende severim temiz olmayı dikkat ederimm ki bana zaten çevrem evin çok temiz düzenlisin vs diyor lakin, eşimin benden 10 kat belki daha fena bu takıntısı bazen cidden zorluyor. Acaba diyorum benim yaptıgım temizliğimi beğenmiyor lakin öyle değil güzel olıyor diyor. Kafam karısık yani. (Annesi kız gibi yetiştirmiş ) elbette iyi benim için ama fazlası da zarar malum..
Benim bey de aşırı olmasa da titiz düzenli bir adam. Evin bütün düzeni temizliği onda. Temizlik isteyen kendi yapar çünkü.

Bende kaynanam karı diyorum arada ahhaha😀
Hiçbir işe dokunmayan, batıran, döken saçan, arkasını toplamayan cinsten olsalar daha zor. Ben şükür diyorum valla, eleştirsin naapim yapıyor ya mis gibi "Haklısın hayatım, püü bana" diyorum geçiyorum. : D Yani hak da veriyorum bir miktar ona, temizlik anlayışım "Mikrop kapmayalım, yeter" sınırında olduğu için. :))

Hiçbir işe dokunmayan, batıran, döken saçan, arkasını toplamayan cinsten olsalar daha zor. Ben şükür diyorum valla, eleştirsin naapim yapıyor ya mis gibi "Haklısın hayatım, püü bana" diyorum geçiyorum. : D Yani hak da veriyorum bir miktar ona, temizlik anlayışım "Mikrop kapmayalım, yeter" sınırında olduğu için. :))
Tabi kiii haklısın

Kadir Ezildiiii

Eklentiler

• images (85).webp
    images (85).webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 24
Eşim aşırı titiiz, temizlik hastası... Bende severim temiz olmayı dikkat ederimm ki bana zaten çevrem evin çok temiz düzenlisin vs diyor lakin, eşimin benden 10 kat belki daha fena bu takıntısı bazen cidden zorluyor. Acaba diyorum benim yaptıgım temizliğimi beğenmiyor lakin öyle değil güzel olıyor diyor. Kafam karısık yani. (Annesi kız gibi yetiştirmiş ) elbette iyi benim için ama fazlası da zarar malum..
Ne gibi huylari var peki? Bu kesinlikle okb tarzi bi davranis. Bende bi sure yasadim. Gerçekten insanin hayatını zorlastiran bi durum. Anne olunca baktimki cocugumun arkadaslari vs gelmesi lazim cocugumun daha guzel bi hayati olmasi adina cok sukur yavas yavas cok abartili durumlari biraktim.

Sizi en iyi ben anlarım :) benim eşim de hastalık boyutunda titiz her hafta sonu cam kapı hali koltuk siliyoruz ve büyük çoğunluğunu da o yapıyor bana kıyasla. Montu sandalye üzerine bırakayım filan deliriyor anneymiş gibi çene yapıyor ağzının içinden :) cidden ilk zamanlar çok sinir bozuyordu şimdi duymuyorum :) çünkü aşırı titiz ve düzenli. Dağınık olmasından iyidir o yüzden duymazdan gelin görmezden gelin :)

Back
X