Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kaynanam karı diyorum arada ahhahaBunun bi değişik versiyonu da bende. Hem yapar hem eleştirir (Belki ben azcık pis olabilirim bilemiyorum çok inanarak eleştiriyor); Gülistan bacı diyorum arada eşime. Yapsın işte ne güzel, eleştirmiyormuş da sizi.
Bekar olduğun çok belli![]()
Bizim hayalimizi yaşıyor bir de şikayet ediyorsun püüüüüüYapıyor zaten sorun da ordazaten işten yorgun geliyor bide bazen sagı solu siliyo
ilk başlards takmıyordum da artık takılıyorum
![]()
Benim bey de aşırı olmasa da titiz düzenli bir adam. Evin bütün düzeni temizliği onda. Temizlik isteyen kendi yapar çünkü.Eşim aşırı titiiz, temizlik hastası... Bende severim temiz olmayı dikkat ederimm ki bana zaten çevrem evin çok temiz düzenlisin vs diyor lakin, eşimin benden 10 kat belki daha fena bu takıntısı bazen cidden zorluyor. Acaba diyorum benim yaptıgım temizliğimi beğenmiyor lakin öyle değil güzel olıyor diyor. Kafam karısık yani. (Annesi kız gibi yetiştirmiş ) elbette iyi benim için ama fazlası da zarar malum..
Değişen bir şey yok bekarsın sonuçta bak ben hiç köpüklerle fantezi kuruyor muyumEvlendim boşandım benim eski eşim de titiz biriydi ona rağmen bunu yazdım![]()
Ya bu seferde ters teperseBizim hayalimizi yaşıyor bir de şikayet ediyorsun püüüüüü
Kahve yap ayaklarını uzat keyfine bak be
Hiçbir işe dokunmayan, batıran, döken saçan, arkasını toplamayan cinsten olsalar daha zor. Ben şükür diyorum valla, eleştirsin naapim yapıyor ya mis gibi "Haklısın hayatım, püü bana" diyorum geçiyorum. : D Yani hak da veriyorum bir miktar ona, temizlik anlayışım "Mikrop kapmayalım, yeter" sınırında olduğu için. :))Bende kaynanam karı diyorum arada ahhaha![]()
Değişen bir şey yok bekarsın sonuçta bak ben hiç köpüklerle fantezi kuruyor muyumhiç uğraşamam temizliğimi yapayım rahatsız etmesin beni
![]()
Bizim hayalimizi yaşıyor bir de şikayet ediyorsun püüüüüü
Kahve yap ayaklarını uzat keyfine bak be
Tabi kiii haklısınHiçbir işe dokunmayan, batıran, döken saçan, arkasını toplamayan cinsten olsalar daha zor. Ben şükür diyorum valla, eleştirsin naapim yapıyor ya mis gibi "Haklısın hayatım, püü bana" diyorum geçiyorum. : D Yani hak da veriyorum bir miktar ona, temizlik anlayışım "Mikrop kapmayalım, yeter" sınırında olduğu için. :))
Ben de müzikle oynayarak da yaparım bazen gülüyorum kendimeAhahaha ya ben şarkı açıp oynayıp temizlik yapmaya bayılıyorum. Tekken daha rahat oluyor bence dee![]()
Bende öyle yapıyorum oyun havası açıp dip köşe ohh valla gece olmasa gene açıcam müzikAhahaha ya ben şarkı açıp oynayıp temizlik yapmaya bayılıyorum. Tekken daha rahat oluyor bence dee![]()
Benimki başak. Hem temiz, düzenlidir, hem eleştirir. :))Başakburcu mu? Ayrıca kız gibi yetiştirmiş nedir ya? Ne güzel işte evi temiz tutuyor sana yardım eder
Ne gibi huylari var peki? Bu kesinlikle okb tarzi bi davranis. Bende bi sure yasadim. Gerçekten insanin hayatını zorlastiran bi durum. Anne olunca baktimki cocugumun arkadaslari vs gelmesi lazim cocugumun daha guzel bi hayati olmasi adina cok sukur yavas yavas cok abartili durumlari biraktim.Eşim aşırı titiiz, temizlik hastası... Bende severim temiz olmayı dikkat ederimm ki bana zaten çevrem evin çok temiz düzenlisin vs diyor lakin, eşimin benden 10 kat belki daha fena bu takıntısı bazen cidden zorluyor. Acaba diyorum benim yaptıgım temizliğimi beğenmiyor lakin öyle değil güzel olıyor diyor. Kafam karısık yani. (Annesi kız gibi yetiştirmiş ) elbette iyi benim için ama fazlası da zarar malum..