Titiz kocalar ve onlara yaranamayan eşleri

Ya bu cok fazla
Ama bu camasir konusunu delirtiyor artik beni . Evi supururum begenmez alir ustunden gecer . Masa duzenine karisir . Yatak carsafi yamuk ona karisir ha bide bi carsafla iki gunden fazla yatmaz
Surekli vidi vidi
Valla allah sabır versin en sevmediğim erkek tipi.ev dağınık olmasın eşim hiiiçç karışmaz toza çarşafa şuna buna.

gıdecegını sanmıyorum
cunku eskıden berı boyleymıs bu
annesı kendı dıyor ıpten toplar makınaya sokardı dıye
Annesi keşke bunun zamanında normal olmadığını anlayıp ve görüpte cocuğunu bir doktora götürseymiş...
Değişmez bu saatten sonra, anca tedaviyle düzelir bu...
Birde sizin kendi kişisel temizliğinize de laf ediyor mu?
Ne bilim siz bakımlı bir bayansınızdır temizsinizdir ama size kokuyosun şöylesin böylesin diye söylüyor mu?

Deli idir nedir? Hakkaten çamaşır onun görevi olsun. Senden başka bişey istemiyorum, yemek/bulaşık, temizlik bende. Madem beceremiyorum sadece çamaşır senin işin olsun bu evde de.

Koksun diye kimyasala boğulduğunuzu kafa basmıyor sanırım. Ne kadar zararlı. Deri emiyor o kimyasalları.

Ben mümkün olduğu kadar doğal olsun diye organik detarjana onca para döküyorum ve evet çamaşırlarım miss gibi su kokuyor o zaman.

Koku + onca miktar deterjan = temizlik değil. Bol bol kimyasalı olunca temiz mi oluyor sanıyor kıyafet?

haa kızlar bıde su olayımız meshurdur
kendısı kas gosterısını sevdıgı ıcın bı haylı beyımız
gıder bı beden kucuk dar tsortler alır bol seylere alerjısı var zıra beyımızın

sonra neyse yıkarız onu ee ıllakı cekıyor 30 da yıkadıgım halde
" bu cekmıs nıye sıcak suda yıkıyorsun dıyor yahu 30 da yıkıyorum mubarek zaten soguk gıdıp bebek zıbını kadar seylerı alma o zaman .
yok kabul etmıyor ben camasır yıkmayı bılmıyorum
onun ınandıgı bu
zıpcık gıbı kucucuk seylere para verırsen ıllakı ceker
suc bendemı
camasır asarken caömasır sunduruyorum resmen laf etmesın dıye

evet guzel kokuyorsa ona gore bu temızlık demek
camasırın kırlı olup olmadıgını boyle anlıyor
Turk usulu kırlımı kokmuyorsa kırlıdır hesabı

bızım tek sorunumuz ılerı duzeyde camasır temızlıgı sadece
cunku bana lad edecek bırseyı kalmıyor
ben her sabah kalkıp dusumu alırım
afedersınız ıkı uc gunde bı cıkmamıs kıl epılasyon temızlıgıne gırısırım
kendımle ılgılenmeyı sevdıımden buna soz bulamıyor

Benimki en azından güzel olmuş ama bak şöyle olsa daha iyi olurdu der.yapıcı eleştri ama Buna rağmen öğğğ geldi yani bende diyorum herşeyin her zaman daha iyisi olabilir ama benim yapabildiğim buuuu.. artık bulacağı kusurları o söylemeden tahmin ediyorum. ağzını açsa savunma yapan bir insan var karşısında iyi mi oldu yani

ayy bu kocalar nu tuhaf ne garip ne enteresan...benim kocada camasirda deterjan yumusatici kokusu istemiyor bana diyor ki zeytinyagli sabunu rendele onu koy makinaya diyor..komsularin camasir kokusu yumusatici kullaniyor sanirim mis gibi kokuyor..bi keresinde evin mutfaginda zeytinyagli sabun yapmisligi var..
hele bulasik makinasindaki tablet kokusu bulasiklara sinmisse cok kiziyor..
bana da gina geliyor bazen..
ancak ben hamileyken banyoyu wc yi lavabolari temizlememe esim izin vermedi cunku aldigin o zehirli koku bebekleri olumsuz etkiliyor.hatta dusuklerin bi sebebi de bu kimyasal zehirlenmeler arastirmalara gore..

Allah'tan ewet size birşey söylemiyor. Ozaman gerçekten çok gurur kırıcı bir durum olurdu ve aranızda sevgi kalmazdı....

bızde caamsır konusu cok ılerı malesef yaranamıyorum

Canim zaten bana bir sise bi hafta zor gidiyor
Her yikamada iki uc kapak koyuyorum

Anladım canım senin eşin takıntılı o zaman
benimki de ütüye takıntılıdır mesela,
saatlerimi veririm ütü yapmak için..

=)

Allah'tan ewet size birşey söylemiyor. Ozaman gerçekten çok gurur kırıcı bir durum olurdu ve aranızda sevgi kalmazdı....

bende tek laf ettıgı sac boyam
hanı bu dus sonrasında suzulur ya boyalar
ona katlanamıyor
sanane yanı dımı onada bı karısma durulayınca gıdıyor

Anladım canım senin eşin takıntılı o zaman
benimki de ütüye takıntılıdır mesela,
saatlerimi veririm ütü yapmak için..

=)
bızım utu sorunumuz sadece kamuflajında var
nuda ben yapamadıgım ıcın genelde kendı yaouyor dıgerlerını ben utulerım

İlahiiiiofiste zor tuttum kendimi gülmemek için :)Pes diyorum artık :)

Benim eşimde titizdir ama sizin ki hakikaten zor. Yumuşatıcı markalarının spreyleri var kumaşa ve giysilere uygulanıyor. Bence siz bu ürünlerden alıp dolabın içine bol bol sıkın ve kapağı kapatın. Ya da hiç elinizi sürmeyin ve tüm gemileri yakıp haddini bildirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…