Titiz kocalar ve onlara yaranamayan eşleri

Kızlar sizce toz deterjan mı daha iyi yoksa sıvı deterjan mı?

Gunaydin kizlar
Sabah sabah sinir krizi geciriyorun artik. Esimin titizligi beni boguyor artik . Hicbirseyden memnun olmayan bir adamla omur gecmiyor . Esim inanilmaz derecede titiz . Evlendigimden beri surekli camasir yikama kavgamiz bitmedi ve ben artik bu evde camasir yikamak dahi istemiyorum . Surekli ust degistiren sonra yikanan camasirin kokusunu begenmeyen bunun icin surekli kalbimi kiran bi adamla yasamak gercekten cok zor artik. Markete gittigimde ilk ugradigim reyon temizlik urunleri reyonu Gercekten sıkıldım ben artik imdat diye bagirmak istiyorum . Neden cok az kokuyormus , bilmiyorsam yikamayacakmisim en sonunda otur kendin yika el surmem camasirina tukettin beni artik dedim tartistik cikti gitti . Kizlar deterjan kokusunu kaybediyorsa bu benim sucum mu ? Inanin en iyisini almaya calisiyorum , 3 4 kapak koyuyorum her seferinde . Eve gelir dolabina bakar katlayip koyduklarima onume atar hic yoktan yerde kirli bu neden buraya koyuyorsun diye . Kirli olup olmadigina kokusundan karar veriyor beyefendi
Napicam bi akil verin kaldiramiyorum artik yoksa bi gun acicam yumosu bosalticam agzina yeter :KK34::sinirli::sinirli::sinirli:

bu benim yaw :27: her gün 2 kere makine açarım, kokusunu beğenmediğim çamaşırı tekrar yıkarım.. benim için temizlik kokusundan anlaşılıyor sanırım.. işin kötü tarafı eşim ve çocuklar da bunu böyle öğrendiler kokusuna bakıp geri atıyorlar sepete bazen.. ama benim formülüm çamaşır kokuları oldu, Özdilek gibi mağazalarda ütü sırasında çamaşıra sıkılacak kokuları satıyorlar onlardan kullanıyorum.. hem dolapları, hem çamaşırları mis gibi kokuyor.. hatta değişik alın ev de mis gibi kokuyor..

Bir de sıvı deterjanı da toz deterjanı koyduğumuz göze mi koyuyoruz? Sıvı denemek istiyorum da bi

Allahim benim esim bir degisik versiyonu hem konusir hem kendi yapar inanin bu daha cok sinir bozuyor. simdi bebegim de var diyorum azicik duzel bak ilerde bebegimizin bana saygisi olmayacak diyorum 2 gun iyi 3. gun yine basliyor. buara yumusaticiya takti tezgahtarin teki yumusatici pantolonlarda iz yapiyor dedi vay efendim yumusatici kullanma. birgun yangin var diye bagirip kacasim geliyor... hem der birak yoruluyorsun hem de bunu niye boyle yapmadin bu neden boyle. ya dirdirindan bebegim soguk kapti dr cok sicak tutuyosunuz dedi bi aksam ruzgarda mont giydirtmedi cocugum bana kizdi o gec ateslendi. ben diyemiyorum da senin yuzunden diye. sacim makyajim gelinligime bile karisti. benden cok gelinlik modeli ismi biliyordu. herkes ayyyy ne guzel diyordu ama yok yasayan bilir. herseyi bilir hersey d fikri var artik yipraniyorum da. evladimiz var sagliginiz yerinde sukretmek yerine azitiyoruz ya

Gunaydin kizlar
Sabah sabah sinir krizi geciriyorun artik. Esimin titizligi beni boguyor artik . Hicbirseyden memnun olmayan bir adamla omur gecmiyor . Esim inanilmaz derecede titiz . Evlendigimden beri surekli camasir yikama kavgamiz bitmedi ve ben artik bu evde camasir yikamak dahi istemiyorum . Surekli ust degistiren sonra yikanan camasirin kokusunu begenmeyen bunun icin surekli kalbimi kiran bi adamla yasamak gercekten cok zor artik. Markete gittigimde ilk ugradigim reyon temizlik urunleri reyonu Gercekten sıkıldım ben artik imdat diye bagirmak istiyorum . Neden cok az kokuyormus , bilmiyorsam yikamayacakmisim en sonunda otur kendin yika el surmem camasirina tukettin beni artik dedim tartistik cikti gitti . Kizlar deterjan kokusunu kaybediyorsa bu benim sucum mu ? Inanin en iyisini almaya calisiyorum , 3 4 kapak koyuyorum her seferinde . Eve gelir dolabina bakar katlayip koyduklarima onume atar hic yoktan yerde kirli bu neden buraya koyuyorsun diye . Kirli olup olmadigina kokusundan karar veriyor beyefendi
Napicam bi akil verin kaldiramiyorum artik yoksa bi gun acicam yumosu bosalticam agzina yeter :KK34::sinirli::sinirli::sinirli:
Titiz es bende var saniyodm sadece Benmki oyle kiyafette sorub yapmazda daginikla temizligi birbirine karistryo her gun evi silip supuruyorm 6 buck aylik oglum var emekledigi icin temz tutmaya calsyrm otrma odasi surekli dagiliyo oyuncaklarını koyuyorm oynasin diye ortu seriyorm agzini yuzunu degmesn haliya diye uyuyo toplyrm uyaniyo geri cikaryrm aksam basliyo evin haline bak yarin iyice bi temzle diye halbuki temiz zaten ama oda dagiliyo mecbur bide bogazi hic durmaz dk basi acikir mutfagi toplar otururm aciktm bsyler hazrlarm yer bu sefer abur cuburun çöpleri pislikleri cikar sonra niye daginik gozukuyo ben gunde 10 kere mutfak mi temzleyim

eşimi anlatıyor gibiydi yazdıklarınız ama sonra baktım uçurum var. benim eşimde her gün üst değiştirir, banyosunu yapar. O sepet sürekli dolar bizde. Titizdir. Ancak kendi işini de kendi yapar, beğenmiyor mu yaptığımı? Kendi yapacak o zaman.Bizde düzen böyle işliyor valla.Onun aşırı titizliğinin ceremesini ben çekemem.

Valla başkasına yaptırmakla "titiz" olunmaz. Paşa paşa kendin yaparsın, ondan sonra öğünürsün "titizim" diye.
Hem yapma, hem de yapanınkini beğenme, oh iyi be.... Siz şımartıyosunuz kocalarınızı ama revadır da size yani :)

Bence eşinizin tedavi olması lazım koku yok duvar izi yok yerler takıntı bence yıkanan çamaşır temizdir arkadaşım bu bu kadar beğenmiyosa da arkadaşların dediği gibi kalksın kendi yapsın köle yok karşısında

Bu kadar deterjan, yumuşatıcı temizlik değildir. Sağlığınıza yazık. Dua edin ki alerjiniz yok. Ben yumuşatıcıyı hayatımdan çıkaralı yıllar oldu. Evet çamaşırlarım parfüm kokmuyor ama ben ve çocuklarım rahat nefes alıyoruz.

Konu sahibi eşinize söyleyecek söz bile bulamıyorum, eşini emireri, hizmetçisi gören erkeklere tahammülüm yok...

Eşimin dükkanına gidip alnından öpesim geldi hiç karışmaz böle şeylere arada bi acaba şu gömleğimi ütülermisin fln der

Saolsun boşver yapma temiz der
Hiç anlamam herşeye burnunu sokan erkeği ?
Deterjan zararlı ztn sizin için eşinize bunu ilk baş bi anlatın gebelik evresi.
Kaldı ki kendısıne de zarar kansorejen cogusu bende acaba sirke kullansam makina zarar görür mü diye düşünüyorum ?

Ya bu cok fazla
Ama bu camasir konusunu delirtiyor artik beni . Evi supururum begenmez alir ustunden gecer . Masa duzenine karisir . Yatak carsafi yamuk ona karisir ha bide bi carsafla iki gunden fazla yatmaz
Surekli vidi vidi
çekilir çile değil.
hamile halinle sana bu eziyetleri yapmasına müsade etme.
bu titizlik filan değil.
bu bir hastalık.
gitsin tedavi olsun.
çamaşırları da yıkama kesinlikle.
kendi yıkasın kendi koklasın.
ay nasıl çekiyorsunuz cidden bu tipleri ya.
ömür törpüsü

Ben de titiz kadınım.
Ben de dertliyim,zira kocam yapmıyor böyle ince temizlik.
Sen de al eline maşayı be arkadaşım.
Kalkan totosuna totosuna vur bak noluyor.

Gardrobun içine sürekli kokan kokulardan alıp koysaniz lavanta yasemin kokusu falan hatta oda kokusu da koyun müstahak eşinize:işsiz:

Eşimin dükkanına gidip alnından öpesim geldi hiç karışmaz böle şeylere arada bi acaba şu gömleğimi ütülermisin fln der

Saolsun boşver yapma temiz der
Hiç anlamam herşeye burnunu sokan erkeği ?
Deterjan zararlı ztn sizin için eşinize bunu ilk baş bi anlatın gebelik evresi.
Kaldı ki kendısıne de zarar kansorejen cogusu bende acaba sirke kullansam makina zarar görür mü diye düşünüyorum ?
Makine tam tersi temizlenir sirke soda karışımı ile.
Ben aylık makine temizliğini bir şişe sirke ile yapıyorum.

Bir de siz hamilesiniz bu dönemde temizlik ürünleri ile mümkün olduğunca muhatap olmamaniz lazım söyleyin eşinize ya yardimci bulsun ya kendisi yapsın ben öyle yapıyorum eşim evin tüm temizliğini yapıyor

Back
X