Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kizlar
Sabah sabah sinir krizi geciriyorun artik. Esimin titizligi beni boguyor artik . Hicbirseyden memnun olmayan bir adamla omur gecmiyor . Esim inanilmaz derecede titiz . Evlendigimden beri surekli camasir yikama kavgamiz bitmedi ve ben artik bu evde camasir yikamak dahi istemiyorum . Surekli ust degistiren sonra yikanan camasirin kokusunu begenmeyen bunun icin surekli kalbimi kiran bi adamla yasamak gercekten cok zor artik. Markete gittigimde ilk ugradigim reyon temizlik urunleri reyonu Gercekten sıkıldım ben artik imdat diye bagirmak istiyorum . Neden cok az kokuyormus , bilmiyorsam yikamayacakmisim en sonunda otur kendin yika el surmem camasirina tukettin beni artik dedim tartistik cikti gitti . Kizlar deterjan kokusunu kaybediyorsa bu benim sucum mu ? Inanin en iyisini almaya calisiyorum , 3 4 kapak koyuyorum her seferinde . Eve gelir dolabina bakar katlayip koyduklarima onume atar hic yoktan yerde kirli bu neden buraya koyuyorsun diye . Kirli olup olmadigina kokusundan karar veriyor beyefendi
Napicam bi akil verin kaldiramiyorum artik yoksa bi gun acicam yumosu bosalticam agzina yeter![]()
evet canımBir de sıvı deterjanı da toz deterjanı koyduğumuz göze mi koyuyoruz? Sıvı denemek istiyorum da bi
Titiz es bende var saniyodm sadece Benmki oyle kiyafette sorub yapmazda daginikla temizligi birbirine karistryo her gun evi silip supuruyorm 6 buck aylik oglum var emekledigi icin temz tutmaya calsyrm otrma odasi surekli dagiliyo oyuncaklarını koyuyorm oynasin diye ortu seriyorm agzini yuzunu degmesn haliya diye uyuyo toplyrm uyaniyo geri cikaryrm aksam basliyo evin haline bak yarin iyice bi temzle diye halbuki temiz zaten ama oda dagiliyo mecbur bide bogazi hic durmaz dk basi acikir mutfagi toplar otururm aciktm bsyler hazrlarm yer bu sefer abur cuburun çöpleri pislikleri cikar sonra niye daginik gozukuyo ben gunde 10 kere mutfak mi temzleyimGunaydin kizlar
Sabah sabah sinir krizi geciriyorun artik. Esimin titizligi beni boguyor artik . Hicbirseyden memnun olmayan bir adamla omur gecmiyor . Esim inanilmaz derecede titiz . Evlendigimden beri surekli camasir yikama kavgamiz bitmedi ve ben artik bu evde camasir yikamak dahi istemiyorum . Surekli ust degistiren sonra yikanan camasirin kokusunu begenmeyen bunun icin surekli kalbimi kiran bi adamla yasamak gercekten cok zor artik. Markete gittigimde ilk ugradigim reyon temizlik urunleri reyonu Gercekten sıkıldım ben artik imdat diye bagirmak istiyorum . Neden cok az kokuyormus , bilmiyorsam yikamayacakmisim en sonunda otur kendin yika el surmem camasirina tukettin beni artik dedim tartistik cikti gitti . Kizlar deterjan kokusunu kaybediyorsa bu benim sucum mu ? Inanin en iyisini almaya calisiyorum , 3 4 kapak koyuyorum her seferinde . Eve gelir dolabina bakar katlayip koyduklarima onume atar hic yoktan yerde kirli bu neden buraya koyuyorsun diye . Kirli olup olmadigina kokusundan karar veriyor beyefendi
Napicam bi akil verin kaldiramiyorum artik yoksa bi gun acicam yumosu bosalticam agzina yeter![]()
çekilir çile değil.Ya bu cok fazla
Ama bu camasir konusunu delirtiyor artik beni . Evi supururum begenmez alir ustunden gecer . Masa duzenine karisir . Yatak carsafi yamuk ona karisir ha bide bi carsafla iki gunden fazla yatmaz
Surekli vidi vidi
Makine tam tersi temizlenir sirke soda karışımı ile.Eşimin dükkanına gidip alnından öpesim geldi hiç karışmaz böle şeylere arada bi acaba şu gömleğimi ütülermisin fln der
Saolsun boşver yapma temiz der
Hiç anlamam herşeye burnunu sokan erkeği ?
Deterjan zararlı ztn sizin için eşinize bunu ilk baş bi anlatın gebelik evresi.
Kaldı ki kendısıne de zarar kansorejen cogusu bende acaba sirke kullansam makina zarar görür mü diye düşünüyorum ?