Titiz kocalar ve onlara yaranamayan eşleri

Ya bu cok fazla
Ama bu camasir konusunu delirtiyor artik beni . Evi supururum begenmez alir ustunden gecer . Masa duzenine karisir . Yatak carsafi yamuk ona karisir ha bide bi carsafla iki gunden fazla yatmaz
Surekli vidi vidi
eşin başak burcu mu?

Çamaşırların güzel kokması için, dolaba yerleştirdikten sonra aralarına güzel kokulu sabunlar da konulabilir, ben sabunları pakette bırakmam, giysilerin aralarına serpiştiririm. Annemden böyle gördüm de azıcık :)

Gunaydin kizlar
Sabah sabah sinir krizi geciriyorun artik. Esimin titizligi beni boguyor artik . Hicbirseyden memnun olmayan bir adamla omur gecmiyor . Esim inanilmaz derecede titiz . Evlendigimden beri surekli camasir yikama kavgamiz bitmedi ve ben artik bu evde camasir yikamak dahi istemiyorum . Surekli ust degistiren sonra yikanan camasirin kokusunu begenmeyen bunun icin surekli kalbimi kiran bi adamla yasamak gercekten cok zor artik. Markete gittigimde ilk ugradigim reyon temizlik urunleri reyonu Gercekten sıkıldım ben artik imdat diye bagirmak istiyorum . Neden cok az kokuyormus , bilmiyorsam yikamayacakmisim en sonunda otur kendin yika el surmem camasirina tukettin beni artik dedim tartistik cikti gitti . Kizlar deterjan kokusunu kaybediyorsa bu benim sucum mu ? Inanin en iyisini almaya calisiyorum , 3 4 kapak koyuyorum her seferinde . Eve gelir dolabina bakar katlayip koyduklarima onume atar hic yoktan yerde kirli bu neden buraya koyuyorsun diye . Kirli olup olmadigina kokusundan karar veriyor beyefendi
Napicam bi akil verin kaldiramiyorum artik yoksa bi gun acicam yumosu bosalticam agzina yeter :KK34::sinirli::sinirli::sinirli:
yumoşun oda spreyi gibi spreyleri vardi al onlardan hergün esin gelmeden dolaba sıkıver bari madem koku takıntısı var :D deli bu adamlar yavvv..

Ya bu cok fazla
Ama bu camasir konusunu delirtiyor artik beni . Evi supururum begenmez alir ustunden gecer . Masa duzenine karisir . Yatak carsafi yamuk ona karisir ha bide bi carsafla iki gunden fazla yatmaz
Surekli vidi vidi
kiyamam hamilesin bi de... tanidik bi doktor bul en iyisi... senden için durumu riskli ev isi yapmamasi lazim desin ayrica kimysallar bebek icin cok zararli desin ;)

Valla omrum xamasir yikayip kokup kokmadigini kontrol etmekle gecti
Artik yikamayacagim biktim
Yumşatıcıyı sulandırın püskürtmeli deterjan kutusuna koyun. Fıslatın durun çamaşırlarına:KK14:

İş arkadaşım geçen aylarda anlatmıştı .Ben aşırı titizim hanımıda bunalttım dedi baktık hergün kavga etmeden duramıyoruz hanımda işte yoruluyor o işi devraldım dedi.Tek tek ayıklıyormuş çamaşırları bir sürü birşeyler daha anlattı.O anlatırken ben yoruldum.Zor iş takık insanla uğraşmak.Bırak önüne çamaşır sepetini ne hali varsa görsün.

Aynı benim eşim bu arada, bıktım. Ben yapmıyorum ama yine de bana söylenir, su içeceği bardağın üstünde parmak izi olsun, susuzluktan ölse o bardaktan içmez.

Muayenehanesinde tüm aletleri sürekli sterilize ettiği için evde inanılmaz bir temizlik ve düzen takıntısı var. Ben de tam tersi hafif dağınıklığı seviyorum, ilk başlar kuduruyordu. Şimdi temiz oldukça çok seslenmiyor.

Adam kumandaları yan yana, aynı sırayla diziyor, dağınık dururlarsa gözü seğiriyor. O yüzden seni anlıyorum, benimki de manyak gibi çatal bıçakta bardakta leke kontrolü yapıyor.

Valla omrum xamasir yikayip kokup kokmadigini kontrol etmekle gecti
Artik yikamayacagim biktim

Çamaşırları yıkadıktan sonra arasına dove sabun koyarsanız yeni yıkanmış gibi kokusunu kaybetmiyor. Bir de öyle deneseniz?

Yükseleni başaktır ya da travma yaşamıştır. Benim eşim başak ben balık. Çok zıt. Benim elim ağırdır o çok tezcanlı. Titiz dağınıklıktan nefret eder. Akşamları bazen yemekten sonra elimde meyve suyu falan kalır. Bitmeden sofrayı toplamam. Beşiktaşın maçı olsa gol pozisyonuna girse adam konsantre olamaz sofra toplanmadı diye:KK48: elektrik süpürgesinin sesinden keyif alan adam olur mu yahu. Sen çocuklara bak hergün evi süpüreyim diyorum adamın gözleri parlıyor. Toz alır sağolsun.
Sizinki sadece çamaşır takıntılıysa başka bi nedeni olabilir:KK15:

Kabus mu bu

Kendi yapsın valla kessen tek bir çorap yıkamam

Hiçbirşeyi kalmasın da ettiği lafta haklı olsun bari

Ama koku takıntısı annesinden vs geliyor olabilir bir de dolap kokusu mu var acaba bazı ağaçlar koku veriyor içindekilere o kokuyu mu sevmiyor

Eşimin dükkanına gidip alnından öpesim geldi hiç karışmaz böle şeylere arada bi acaba şu gömleğimi ütülermisin fln der

Saolsun boşver yapma temiz der
Hiç anlamam herşeye burnunu sokan erkeği ?
Deterjan zararlı ztn sizin için eşinize bunu ilk baş bi anlatın gebelik evresi.
Kaldı ki kendısıne de zarar kansorejen cogusu bende acaba sirke kullansam makina zarar görür mü diye düşünüyorum ?
Ben kullanıyorum sirke yumuşatıcı yerine, 6-8 aydır, deterjan yerine de çamaşır sodası kullanıyorum makinede hiçbir problem yok ama sirkem kendi yaptığım sirke. Markette satılanlar kadar keskin değil. Yıkarken bikaç damla da çilek yağı damlatıyorum deterjan gözüne. Pasta tarifi gibi oldu :D tek dezavantaj lekeli olanları elde ön yıkama yapmak gerekiyor ve çamaşırlar çıktığında baya buruşuk oluyor,eskiden düzgünce asıp ütülemeye ihtiyaç duymadan giydiğim kıyafetler şimdi kesin ütü istiyor

Konu sahibi abimde durduk yere vitiligo gibi şeyler çıktı kollarında yüzünde vs.. Acaip bir hale geldi derisi, görümceme deterjanı bıraktıramadım ne dediysem, sonra baktı ki abimin derisi artık iğrenç bir hale geldi bebek deterjanı varmış onu kullandı, abimin denemediği ilaç merhem kalmamıştı ama hiç geçmemişti, nasıl ki deterjanı bıraktı geçmeye başladı

Neden islerin hepsini siz yapıyorsunuz ki? Birakin o yapsin. Benim kocam da cesitli konularda soylenmeyi pek sever, ilk gunden neye soylendiyse eline tutusturdum al kendin yap diye. Simdi kendi yaptigina soyleniyor:KK12: ben de keyfime bakiyorum:KK14:

Deterjan yumuşatıcı hiç sağlıklı değil. Hele ki yumuşatıcı çamaşırdan durulanmıyor, ben bir süre hiç kullanmadım şu an sadece tenime değmeyen bazı dış kıyafetlerine kullanıyorum elektriklenme olmasın diye. Bi de hamilesin bunun sağlıksız olduğu bir şekilde anlaması lazım. Bence psikolojik destek alsın hiç normal değil. Ha mesela nedendir bilmiyorum benim evimde yıkayıp kaldırdığım bazı kıyafetler bir süre sonra elime aldığımda pis gibi kokuyor tekrar yıkıyorum ama illa deterjan kokması mümkün değil ki

Ben kullanıyorum sirke yumuşatıcı yerine, 6-8 aydır, deterjan yerine de çamaşır sodası kullanıyorum makinede hiçbir problem yok ama sirkem kendi yaptığım sirke. Markette satılanlar kadar keskin değil. Yıkarken bikaç damla da çilek yağı damlatıyorum deterjan gözüne. Pasta tarifi gibi oldu :KK70: tek dezavantaj lekeli olanları elde ön yıkama yapmak gerekiyor ve çamaşırlar çıktığında baya buruşuk oluyor,eskiden düzgünce asıp ütülemeye ihtiyaç duymadan giydiğim kıyafetler şimdi kesin ütü istiyor
Yok valla ben o kadar yapamam sanki makina da yeni bozulur mozulur mazallah sonra uğraş dur :KK70:
Aslında tamda benim yapmam gereken şey çocuklar içinde iyi olur da nerde bende o irade maşallah sirkeyide evde yapiyosun ne güzel darısı benim başıma:deli:

Allah yardımcınız olsun.Seni okadar iyi anlıyorum ki....aynısı başımda...üstelik çalışıyorum.Annem de bizde yaşıyor.
Titiz bir koca,titiz olmayan annem
ağır bir işte çalışan ben.Eve gelince yemek dahil herşeye koşturan ama yine eleştirilen ben.En basiti annem yemeklerimi beğenmiyor.onun yaptığını da eşim beğenmiyor.

Ve çalışmak zorunda im.işten çıkma lüksüm hiç yok.

hamilesin sakin tederjanla kloralla fazla asir nesir olma allah korusun bebegine zarar gelir

Back
X