- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
Ne guzel iste pis degilmis :))))
Saka maka burda ne konular acildi yok yikanmiyor,burnunu karistiriyor diye..sukretmelisin bence
Aslında tam tersi. Aşırı müsrif :) Her hafta bir şişe duş jeli bitiriyor. Haftada bir diş fırçasını değiştiriyor. Diş macununu yiyor mu napıyor anlamıyorum! :) Işıkları sürekli açık bırakıyor, her şeyin en iyisini yiyip içiyor, en iyi kıyafetleri giyiyior. Ama ailesi de öyle, rahat insanlar. Gelir açısından da problem olmayınca alışmışlar böyle yaşamaya. Ben tabii memur çocuğuyum, tuhaf geliyor bu kadar israfçılık ama sesimi çıkarmıyorum. Kendi kazanıyor, kendi harcasın diyorum. :)
Konu nedense çok inandırıcı gelmedi,bu kadar takıntılı ise iş hayatında nasıl görev yapıyor...
Yıkıo, cıkıo, gidio, yatıor...
Alfabedeki Y harfine ne oldu arkadaşım?
bu konu haydar hocanın işi beni aşar
ee bende haydar hoca yerıne koyarsam kendımı cumleye şöyle başlardım çin işi japon işi buldun takıntılı bişi
Arkadaşlar, yorumlarınızla bana fikir verdiğiniz ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Böylece benim sorun zannettiğim şeyin arkasındaki asıl sebebi görmemi sağladınız :) Dün akşam eşimle konuştum. Ben çok kırılacağını, kendini kötü hissedeceğini düşünmüştüm ama belki kırıldı da bana belli etmedi. Güzel güzel her şeyi anlattım. Nelerden rahatsız olduğumu, beni nasıl etkilediğini, nasıl üzüldüğümü, nasıl çözüm bulabileceğimizi, prof. destek almamızın en azından benim içimi rahatlatmak için gerektiğini... Sakin sakin, tane tane anlattım. Bundan sonra kapıyı pencereyi gözüyle kontrol edeceğine, tuvalette banyoda diş fırçalama seanslarında kısa kesip bana daha çok vakit ayıracağına ve sabahları benim kalktığım saatte kalkıp, yattığım saatte yatıp beni daha iyi anlamaya çalışacağına söz verdi. Temizlik konusundaki sıkıntıma ummadığım bi cevap verdi: ''Sen bu kadar pasaklı olmasan ben de bu kadar yorulmam temizlikle.'' dedi :))) Haklı bi yerde, bişey diyemedim. Telefonların dinlenme konusunda yorumlarda yaptığım açıklamayı kaçıran arkadaşlar için söölüorum: Telefonlarının dinlendiğini ben de biliorum. Buna bizzat kendim de şahit oldum. Ama bundan sonra önemsemeyeceğine söz verdi. ''Karımla istediğimi konuşurum ben, onlar da kulaklarını tıkayıversinler bi zahmet.''dedi. Galiba burda beni biraz pışpışladı ama gönlümü aldı nihayetinde :) Evdeki giydiklerim konusunda da; ''İstediğini giy. Melekler sevap yazsınlar kocanı mutlu ettiğin için.'' dedi :) Taaaa gece 12'ye kadar konuştuk. :) Sahurda da kalkmış masayı hazırlamış. O saate kadar uyumamış, düşünmüş. Şimdi karar verdik; Ramazan boyunca beni kaygılandıran davranışlarına dikkat edicek. Yine de rahatsızlık duyduğum bi sorun olursa birlikte psikoloğa gidicez. :)
Bana cesaret veren ve asıl problemi bulup farkında olmamı sağlayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. İçimi döktüm, ferahladım. Beni o panik halinden kurtardınız. :)
NOT: -yor ekini neden kullanmadığımı merak eden arkadaşlar: -yor ekini kullanınca konuşmalar fazla ciddileşio sanki. Böylesi gözüme daha sevimli gelio :) ve tabii yıllardır el alışkanlığı olmuş. Yoksa edebiyatım iyidirBi de kullanıcı adımla avatarımı manidar bulan arkadaşlar var: Haklısınız siz söyleyince ben de fark ettim ama hiç o açıdan düşünmemiştim. Ben sadece yeni gelin olmuş birinin üzgün yüzünü vurgulamak istemiştim kendimle bağdaştırarak. Tabi önemli olan niyet dimi? :)
Aslında bi keresinde ''Ben psikoloğa gidicem, çok isteksizim, karımı mutlu edemiyorum.'' demişti ama şakayla karışık söölemişti yine. Ciddiydi de ben mi anlamadım acaba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?