Titiz ve takıntılı kocamın yüzünü göremiyorum! İmdat !!!

eşinizin psikolojik rahatsızlığı var bariz bir şekilde. hem obsesif, hem de paranoyak. tedavi olması lazım. bu kadarı normal değil çünkü... işinden dolayı öyle demişsiniz ama bu kadar olmaz yani... isterse gitsin cia'de çalışsın, telefonun bataryasını çıkarmak, gecelik giymenize şeytan görür gibi şeyler demek falan... hiç normal davranışlar değil bunlar...

bir de lütfen gelior gidior gibi harfleri yutarak yazmayın, çok itici duruyor, 15 yaşındaki çocuklar gibi...

Son düzenleme:

bu şekilde yazmak çok zor olmasa gerek. bu arada kaç yaşındasınız merak ettim. tahminim 20 falan...

Konu nedense çok inandırıcı gelmedi,bu kadar takıntılı ise iş hayatında nasıl görev yapıyor...

aynı fikirdeyim. konunun içeriği ve yazım şekli sebebiyle bana da pek inandırıcı gelmedi. bakalım ne çıkacak altından...

Yıkıo, cıkıo, gidio, yatıor...
Alfabedeki Y harfine ne oldu arkadaşım?

bu konu haydar hocanın işi beni aşar

ee bende haydar hoca yerıne koyarsam kendımı cumleye şöyle başlardım çin işi japon işi buldun takıntılı bişi

Güzel bir gelişme bu sevindim.
İlk okuduğumda böyle oldum
Bir de madem onun iş saatleri esnek sen tüm gün iştesin. Sen gelmeden
tüm temizlik işlerini bitirsin de sen yanındayken seninle ilgilensin.
Bunu isteyebilirsin..
Ama ben de çok takıntılı olduğunu ve bunun bir rahatsızlık olduğunu düşünüyorum..
Umarım artık değişir bir şeyler..

Şu forumda kimseye hastasın demek istemedim ama eşin cidden obsesif.
Çok zor.

doktora gitmelisin bence.. İlişkinden önce adamın sağlığını düşün derim.. Ne iş yapıyor eşin??

Adam hasta yani ortada her şey. Kalbini kırmadan bir doktora gitmeye ikna edin. Konuşurken bile bataryaları çıkarması baya ilerlediğini gösteriyor.

Aslında bi keresinde ''Ben psikoloğa gidicem, çok isteksizim, karımı mutlu edemiyorum.'' demişti ama şakayla karışık söölemişti yine. Ciddiydi de ben mi anlamadım acaba :S

bir ara benim eşimde de oldu bu ve "isteksizim seni mutlu edemiyorum ben iyi bir koca değilim" bunalımına girmişti. bizde daha yeni evliydik ve şimdiden bu kadar heyecansızsa evliliğimiz yıllar sonra ne olur korkusuna kapılmıştım. sonra geçti. alışma süresi gibi bişeydi sanki. biz hep kadınlar zor alışır utanır korkar diye biliriz ya aslında erkekler için de geçerli bu durum.
eşin dişlerini fırçalarken yanında durmanı istemiyor tiksinirsin benden diyorsa onda o tarz şeyler var sanırım akla gelmeyecek ayrıntılardan rahatsız oluyor olabilir. aşırı titizse yaklaşamıyordur sana belki istesede. her ilişki öncesi duş al sende. o alıyor sanırım. yanına gir yada banyoya. ben çok yapmıştım bunu sevdiği kokuyu keşfet onu kullan. (tabi bu kolay olmuyor deneme yanılma yöntemiyle olduğundan bir sürü parfüm birikiyor evde )
oof anlatırken bile içim daraldı ne çok uğraşmıştım o dönemler çok zordu gerçekten. bu konuda çaba sarfeden taraf olmakta bazen mahçup ediyor insanı. en kötüsü de eşim beni beğenmiyor mu acaba arzulamıyor mu düşüncesiydi.
sana tavsiyem fazla dile getirmeden çözmeye çalış. birkaç kere söylediysen zaten farkındadır durumun çok dillendirmekte ters tepiyor. umarım kısa zamanda yoluna girer herşey mutluluklar dilerim

esinde sizofreni var bence belirtileri var bence doktorluk.ven odamin yaninda korkudan ölürdüm ne sevismesi..konusmalara bak sen cinler periler dinlenmeler:) allahini siz sevismeyin bosverin dis fircalayin durun:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adam 5 vakit namazında sizi ortada bırakıp namaz farzlamaya gidiyor
ve siz ona bak rusalara giderim diyip espiri yapıyorsunuz bu kadar takıntılı madem bunu neden takmıyor ?
Ben konuya hiç inanamdım

adam hasta obsesif

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

bi an konuyu bi erkek yazmış gibi düşündümm. var mı bole titiz kocalar ya:)

Hemen cocuk yapmayin aman diyeyim. Hic normal davranislar degil bunlar. Cocuklariniz olsa ayni babalari gibi olabilirler, lutfen dikkat edin

Sizin anlattıklarınıza göre eşiniz bence paranoya... bunun başka bi açıklaması yok üzgünüm böyle yazdığım için ama bence yeni evliliğiniz üzerinde biraz düşünün çünkü bu geleceğinizi ve psikolojinizi etkileyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…