Titiz ve takıntılı kocamın yüzünü göremiyorum! İmdat !!!

AABbovvvvvvvvvvv , hemen boşa kocayı çocuğunuz olmaz bak bu gidişle

Acaba gay mi ? bi de bunu düşün istersen ?

Allahım yarabbim nasıl konu açsam diye düşünmüş düşünmüş en iyisi ben biraz kendimi övüyimde herkes bilsin eşimle ilişkimizi bilmem ne die kalkmış konu açmış yok ben çok güzelim yok eşimin mesleği gereği dinleniyo bilmem noluyo akıl fikir versin Allah konu hiç inandırıcı gelmedi ayrıca şahsi görüşümdür affola

bende eşinde bir rahatsızlık olduğunu düşünenlerdenim
açıkcası biranönce tedbirini almalısın
cinsellik malum çokta hijyenik olmayan birşey
onun bu temizlik takıntısını
cinsellik konusundada devam ettirdiğini düşünüyorum

telefon dinleme muhabbetlerindeki aşırı duyarlılığı da abartılı
şeytan işi dediği şeyleri yorumlamıycam
başlıca probleminiz
temizlik anlamında
ve cinselliğinizi de bu etkiliyor
eşin şuan seninle paylaşmadı muhtemelen
ama yakındır

çok acayipsiniz ya.Detay vermese esın ne ıs yapıyo falan fılan dıye sorarsınıZ.Kızcagız butun detaylarıyla anlatıp fıkır danısmak ıstemıs bu sefer konu fake falan dıye çamur atılıyor.Bende boyle dusunenlere kedı ulaşamadıgı cıgere mundar dermıs diyorum.Kendı şahsı dusuncemdir.

açıkçası eşinizi gözünüzde fazla yüceltmişsiniz. Eşiniz kötü bir insan olduğu için söylemiyorum. sadece onu fazlaca övüyor ve savunuyorsunuz sözcüklerinizle. bu da yeni evli olmanın verdiği bir durum . olaylara objektif bakamıyorsunuz ve fazla iyimsersiniz. şu anda yoğun okb yaşayan biriyle evlisiniz, cicim aylarınız bittiğinde çok zor günler geçirebilirsiniz,. eşinizin bir an önce bi psikolog/psikiyatr a görünmesini sağlayın.

Bencede eşinizi acilen bi psikoloğa götürmelisiniz belkide o da psikiyatriye gönderecektir bana anlattıklarınızın hiçbiri olabilir ne olacak dedirtmedi siz baştan bilmiyormuydunuz bu adamcağızın böyle olduğunu:44: ayrıca işi ne ki bu kadar kaçak davranıyo yani benim telefonlarımı dinlesinler sanki ne olacak kanun dışı bişey yapmıyorum derim geçerim eşiniz niye bu kadar korkuyor o da garip

kesinlikle katılıyorum. hatta bana dinlenme izlenme korkusu şizofreniyi anımsattı. kesinlikle yardım almalı.

benim esimde hastalik derecesinde titiz ama kendi yapmaz bana yaptirir. Mutfaga her girdigimde arkamdan bagirir ellerini yikadinmi, tirnaklarima bakar, sofraya oturmadan ellerini yikayip gelse ve orada telefon calsa, teli kaldirip tekrar gider ellerini yikar.

Aynen arkadasinda dedigi gibi erkegin titizi cekilmiyor
Seytan Görür Melekler kacar diyorsa, bunu din yazmiyor uydurmasin, Esine en güzel sekilde giyinmek süslenmek sevaptir :)

Esin asiri is kolik biri, o demeden sen artik telefonun bataryalarini fln cikarki seninde önemsedigni görüp güvensin

Allah yardimcin olsun

Bence dinleniyor muyum diye batarya çıkarmak çok garip gerçekten
Sizi dinleseler ne olacak ki? Yani çok önemli bir yerde mi ? Polis asker vs ..
Eğer öyleyse hadi anlarım da normal bir insanın dinlenmekten korkması rahatsızlık gibi daha çok

Sizinki yine iyi.
Bir üye daha konu açmıştı. Eşi akrabaları eve almıyormuş. Dışarıdan gelen her şeyi kirli sayıyormuş.
Sevişmek için bile ayrı bir odaları varmış. Sevişince kirleniyor zannediyormuş adam
Sokaktan gelince direk duşa girmesini istiyormuş, aksi takdirde hiç bir şeye dokunmasına izin vermiyormuş.
Sizinki biraz daha ılımlı ama, dinleniyor, izleniyor sanması ayrı bir durum. Bu çok büyük sorunlara yol açabiliyor, şizofrenik belirtiler gibi geldi bana.
Doktora gitmesi şart.
Bu arada nickiniz tazecikgelin ve avatarınız küçük gelin dizisinden bir fotoğraf. İroni mi yapmak istediniz bilemiyorum ama ben rahatsız edici buldum.

eşinizin bir psikiyatriste ihtiyacı var. bunu siz yada biz çözemeyiz.

konu sahibi bunu dikkate al.

piskolojik bir rahatsızlık gibi geldi bana. doktora gitmeli diye düşünüyorum.

.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…