Titizim diye kocam benimle kavga ediyo ! Yardimmmm

Mutfakperisi87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
347
35
318
Almanya
Selam kizlar,

Cok üzgünüm suan ya demin esim ise giderken kalktim yolcu etmeye öpmeye..
Kapinin önündeki sepeti gördü bu , icine patates soganlarimi koyardim bi kac gün öncesine kadar ama bi kac gün önce patateslerin en alttakilerinin cürüyüp kurtlandigini gördüm ((
Aman yarabbi böyle bisey BENIM basima nasil geldi hala anlamis degilim, okadar titizim ki anlatamam ama salakligima denk gelmis iste eskiyle yeni patateslerin yerini degistirmeyi unutmusum
Neyse..
Ben tabi heryeri temizledim dezenfekte ettim, o sepetide temizledim ama kullanmak istemedim huylandigim icin :s koydum kapinin önüne balkona cikarmak icin..
Neyse iste demin sepeti gördü benimki vaY efendim neden kullanmiomusum temizlemisim ya sepeti niYe bukadar titizmisim sinir oluomus artik benim bu temizlik titizligime !
Öpmeden kicini döndü gitti söylene söylene
Hamileyim ve hamile kaldigimdan beri dahada dikkat eder oldum napim bakteri istemiorum evimde !
Banyo tuvalet temizlerken csmasir suyu kullanirim ardindanda dezenfekte spreyi sikarim tuvalete ve etrafina.
Elime bisey bulastimi huylandigim bisey ellerimi dezenfekte ederim.
Disarda wc girdimmi dezenfekte ederim.
Sinekten falan acayip huylanirim bana degdimi ciglik atarim igrenc sey diye ..
Ya bilmiorum dikkat ederim iste normal temizligimi falan yaparim evde..
Dün dedimki senin havlunu ayiriyorum dedim benim burnumda ucuk cikmis dedim (grip olunca genelde cikar)
Elimi yüzünü siliyorum havluya sanada gecmesin dedim , kötümü etmisim yani ?
Onada dalga gecip güldü :/
Ya o sen titizsin dedikce ben daha titiz oluyorum sanki yada o daha cok takip edio beni napiorum ne ediorum diye, yaptiklarim hep gözüne batio cunku
Ben sadece cocuguma bisey olmasin diye dahada dikkat ediorum ( 7 aylik hamileyim Allahin izniyle )
Bilmiorum ya demin yaptigi cok gücüme gitti vallahi artik kavgaya dönüstürecek kadar sikilmis demekki bu durumdan!
Okadar sinir oldum ve üzüldüm ki bidaha hic temizlik yapmasammi acaba diorum ? Görsün nasil pasakli olunuomus !!
Belki ozaman eski temiz beni ve evimizi özler !?
Nedersiniz kizlar varmi bi öneriniz ?
Hamilelik yüzündenmi böyle abarttim yoksa abartmadimmi ? Kocam öyle dio diYemi banada öyle gelio?
Simdi böYleyse cocuk olunca nolcak ??
Yardim lütfen ??!!!!
Temizlik yapmamak iyi bi fikirmi sizce?
Pasakli olsam dahami iyi diorum yok ama bukadarda abarti dio :/

bebegini bu sekilde koruyamazsin aksine mikroplara karsi savunmasiz hale getirirsin. ayda bir buyuk temizligini yap haftada birde supurge toz yeter bence. sanada yazik kocanada bebecigede

Hayatı zindan etmeyin kendinize ve eşinze,temizlik elbette güzel ama uçlara doğru gitimi eşler arasında böyle sıkıntılara neden olabiliyor.
Bırakın olduğu kadarı ile idare edin sizde.
Birde hamilesiniz,bu kadar deterjanla da uğraşmayın sonuçta soluyorsunuz bunları.

Napicam peki?
Yapmimmi yani temizlik?
Ben öYle hergün banyo tuvalet ovalamam zaten ama yaptimmi tam yaparim, dezenfekte olayini biraz abartmis olabilirim ama napim..
Offf offff icim rahat etmio iste

anlattıklarından çok titizsin gibi bi izlenim çıkarmadım ben... hepimizin yaptığı şeyler... yalnız sepeti atma konusunda eşin haklı.. temizlendikten sonra neden kullanmayacakmışsın ki... onun dışındakiler ( eğer her gün dip köşe temizlik yapmıosan ) normal bence... sen temizliğini yapmaya devam et.. bu arada eşinin anormal tepki vermesinin nedeni adamın gözünün önüne atmak için sepeti koyman.. kim olsa laf söyler...

bu kadar yıpratma kendini boşver olduğu kadar zaten hamileymişsinde bak sakınılan göze çöp batarmış bu kadar düşünme

Heh iste bende onu diorum bencede abartio esim!
Ya onun gözüne batan dezenfekte olayi benim herseyden huylanmam vs.
Ama temizligi normal yapiorum iste ..
Sepeti atma olayina gelince ben bikere huylandimmi o olay bitmistir :/
Ben o gün balkona koymustum zaten sepeti ama esim getirip yerine koYmustu bisey Yok bunda diye !
Ay o sepete baktikca icinde kurtlar varmis gibi geldi
Onun icin aldim koydum kapinin önüne :/
Esime göre cok titizim cok abartiorum !
Ama bakin sizde normal dediniz

bence bunlar normal düzeyde temizlik. kim ellerini wc den çıktıktan sonra dezenfekte etmez ki :26:
ayrı havlularda çok mantıklı bence.....
eşin çok mu pis bir aileden geliyor?

bu kadar yıpratma kendini boşver olduğu kadar zaten hamileymişsinde bak sakınılan göze çöp batarmış bu kadar düşünme

bence bunlar normal düzeyde temizlik. kim ellerini wc den çıktıktan sonra dezenfekte etmez ki :26:
ayrı havlularda çok mantıklı bence.....
eşin çok mu pis bir aileden geliyor?

Yok canim aileside temizdir kendiside temiz tertiplidir ama takti benim temizligime anlamiorum bende :/

Kendisi yanliz yasadigi icin hep ev islerini kendi yapmis temizdir yani ama kadin erkekten farkli yapio iste temizligi daha ince düsünüo bence belkide ondanmi ona öyle gelio acaba anlamadimki

Selamlar,
Ah o kurtlar kelebekler deli eder insanı da.. E bende bütün dolapları filan kırdırmam lazımdı. Ev çok sıcak olduğundan ilk taşındığım zamanlar bilmediğim için az çekmedim o kelebeklerden ama temizledim sepeti çekmeceyi kullanmaya devam ettim. Sepeti atmana gerek yok bence farkında olmadan bi çok şey çürüyüp , kurtlanıyor yapacak bir şey yok onun için ve eşin de sinirlenmiş çok üstüste birşeyler geldiyse.Takma...
Dezenfekte konusuna gelince hamileyken bu kadar temizlik malzemesi, çamaşır suyu kullanman doğru değil aksine bebeğine daha çok zarar veriyorsun. Senin soluduğunun 10 katını soluyor bebeğin bence kullanma bu kadar çok.
En son havlu mevzusu bende eşimle ayrı havlu kullanırım, sevmiyorum tek havluyu çok ıslatıyor diye bu da normal bence ayrı ayrı daha güzel.

Dezenfekte dezenfekte sürekli kafanda kurma, normal hayatına temizliğine devam et fazla olmaz. Kocana da dillendirme çok fazla şunu yaptım, bunu dezenfekte ettim diye.

Dezenfekte etmeyince temiz olmuomus gibi gelio ...
Bide ben söylemiorumki kendisi görüyo kokluyo :/
Ya cok takintiliyim ben böyle dezenfekte etmessem hep aklimda oluo o icim icimi yiyo...
Camasir suyunu tuvaleti temizlerken icine döker bekletirim biraz bide küvetin icine biraz sonra cifle fln ovarim hergün yapmadigim icin bi zarari olmaz heralde? Insallah olmaz..
Dezenfektede biseyden huylandigim zaman yada temizlik yaptiktan sonra ellerimi yikar dezenfekte ederim bundanda bisey olmaz heralde bebisime??
Hergün litrelerce dezenfekte ilaci kullanmiorum yani :/
Ay korkutmayin beni ((((((

Bir Psikiyatriste görünmenizde fayda var,OKB gibi görünüyor.

Son düzenleme:

Yazdıklarınızdan aşırı bir titizlik çıkaramadım aslında eşin abartmış herkesin sağlık açısından el-yüz havlusu ayrı olmalıdır zaten tuvalet,banyo ve lavoba gibi yerler günde bir kerede olsa temizlenmesi gereken yerlerdir ama hamilesin deterjan ve çamaşır suyu ile fazla haşır neşir olma canım bebeginin ve senin sağlıgın için sanırım eşin sepeti attıgın için tepki göstermiş aslında atmana gerek yoktu iyi bir temizlikten sonra tekrar kullanırdın.

ben de çok aşırı bir titizlik göremedim. ama çamaşır suyunu fazla kullanmak gerçekten çok zararlı, onu azaltabilirisiniz...

fazla mıkropuzluk da ıyı degıl dıye bılıyorum, bn de tıtızımdır, esım baslarda sıkılıyordu, sımdı onu da alıstırdım aman ne guzel evımız tertemız dıyor sımdı, ama bence sız bıraz abartmıssınız

Herşeyin aşırısı kötü. Bu kadar abartma ölmüyosun emin ol ben çocuğumu saldım çayıra ama tabi konteol altında taş mı sokmadı ağzına toprak mı at dedim attı öğrendi yenmeyecek birşey olduğunu elini soktu tabağa dağıttı birlikte güldük ama topladık da kendi kendine yemeyi öğrenmesi için önce bir güzel dağıtacak.sen şimdi böylesin de doğduktan hatta yürüdükten sonra çocuk cinnet geçirirsin söyliyim.tam kararını bulmak lazım şimdiden.ha çocuğum hiç hasta olmadı 13 aylık çok şükür ve sadce6.ayda ilk dişi çıkarırken bir gece ateşlendi.sarılık bile geçirmedi.hamileyken herşeyi yaptım bir de köpeğim var:))))))) yani tüm bakterileri öldüremezsin bunu yaparsan çocuğun doğal bağışıklık kazanamaz bir kere daha çok hasta olur söylemesi benden

Kyınvalidem de senin gibiymiş anlatır durur görümcemi doktora götürmüşler habire hasta oluyo diye.doktor demiş bunun vücudunda hiç mikrop yok resmen mikrop enjekte ettiler diyo.eşimin de herşeye alerjisi var görümcemin de

ben çok titiz değilimdir,ama temizimdir yani ,ama her an şuraları bi dezenfekte edeyim düşüncesi barındırmam içimde ,çamaşır suyunu severim ,ama makul ölçüde ..

dün gece eşimle otururken gece gece ay dur şu balkonu yıkayayım dedim de bin tane laf söyledi ,otur şimdi ne zararı var sana dedi ,içim rahat değil ,yıkamam istiyorum dedim ve yıkadım da ,o da söylenip durdu .

erkekler anlamaz kadının içi rahat etmedimi illa yapacak onu ,sende o sepeti kullanmak istememişsin çok normal ,erkekler kadın işine karışmasın mümkünse ,

dün gece yine 2 bardak 2 tabak var lavaboda ,gelmiş bana yat artık diyo ,e yatayım bunları kim yıkasın dedim ,eehhh diyo yeter senin şu temizlik sevdan yedi beni diyo ,bulaşık yıkamanın neresi temizlik sevdası anlamadım ,yapılması şart olan şeyler bunlar ,ama anlamaz bu adamlar ..
yoksa evimiz hani biri konu açmıştı 30 makine çamaşır ,küflenmiş tavalar ,15 günde bir yıkanan kadın ve kırışık pantolonlu adamın haline döner valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…