Titizim diye kocam benimle kavga ediyo ! Yardimmmm

Ben öYle agzimi yaya yaya bisey demedim!
Derdimi paylastim sizinle hosunuza gitmediyse konu yorum yapmayin !
Ama bukadarda abartacak bisey yok bence..
Cok sinir oluosan git bokumuzun üstündemi oturuyoruz biz diye konu ac !
Sen ve senin gibi düsünenler orda takilin beraber!

Lafim size degildi..
Tskler

merhaba arkadaşım temizlik güzel ama anladığım kadarıyla yıkamış olduğunuz sepeti gözden çıkarmanız eşinize müsriflik gibi gelmiş bana da öyle geldi açıkçası temizlik ayrı ,titizlik ayrı evdeki yaşam alanına fazla müdahele ediyorsanız titizlenip kimse bundan hoşlanmaz,bu terimleri ayırmanız gerekir ,sevgilerimle

Pardon, cevabınız kimeydi? İki kişinin yorumunu alıntılayınca kime cevap yazdınız tam olarak anlaşılmıyor, eğer bana yazdıysanız benim yazdığım hastalık kısmı psikolojik değil, bedensel, aşırı titiz kadınlarda bel fıtığı gibi sağlık sorunları baş gösteriyor, yakın bir tanıdığımda olmuştu, sizin gibi titiz bir kadındı, bende titiz biriydim o tanıdığım rahatsızlandığında, bana tavsiyede bulunmuştu hatta, çok titiz olma benim gibi bel fıtığıyla uğraşırsın sonra diye.

Lafim sana degildi canim :)
Yanlislikla senin yazdiginida eklemisim :)
Tskler

Ben istediğim yere istediğim konuyu açabilirim.

Ah çok temizim vah çok titizim; hijyen benim göbek adım diye ortalarda dolaşan insanları normal karşılamadığımı her zaman söylerim.

Gerçekten hasta olanları ayrı tutuyorum; onlara şifa diliyorum ama diğerleri kendini komik duruma düşrmekten başka birşey yapmıyor.

Yine söylüyorum; çamaşırsuyunu oraya buraya boca etmek marifet değil.

Hoşuna gitmeyen yorum görünce çirkefleşen insan açmasın konu.

Gitsin kendisini pışpışlayacak birilerine anlatsın.

Git ac kardesim benim konumun icine etme yeter yorum falanda istemiorum senden hadi yallah..
Hastamidir nedir ya asil senin pispislanmaya ihtiyacin var sanirim

Git ac kardesim benim konumun icine etme yeter yorum falanda istemiorum senden hadi yallah..
Hastamidir nedir ya asil senin pispislanmaya ihtiyacin var sanirim

Isteyen istedigi gibi temiz yada pasakli olabilir buda seni hic ilgilendirmez magdem hosuna gitmio okuma yorumda yapma git hosuna giden seyler oku burdada insanlari rahatsiz etme !

Senin sinirlerin bozuk galiba bi doktora görün istersen..
Verdigin tepkiler hic normal degil..
:)
Ayrica isteyen camasir suyu kullanir istemeyen kullanmaz , neden bunu bukadar dert ettinki kendine.

Daha önce söylendı mı bılmıyorum ama hamıleyken dıkkat et çamaşır suyu zararlı değıl mı :26:
Tabıkı temız tutmak zorundayız evlerımızı
bende hem hastanede çalışırken hemde evde veya sokakta yanımda mınık dezenfekte şışelerı gezıdırırm bende huylanırım
ama fazla tıtızlıkte ıyı değıl yıpratma kendını bu kadar

Sepet konusuna bende katılmıyorum canım.Bunlar dışında sen normal temizliğini yapıyorsun ama aşırıya kaçma.
Şunuda unutma içinde aşırı kimyasal barındıran hiç birşey evini temizlemiyor.Dahası çok daha fazla kimyasal bulunduruyorsun evinde.İlla yapacağım dersen eşinin olmadığı zamanlarda yap.Ama hamileymişsin bence kendini bu kadar temizliğe bağlama çünkü o minik meleği daha fazla hasta edersin.
Ve organik içerikli deterjanlara yönelmeni tavsiye ederim sana.Bunlar dışında evini mutlaka sirkeli su ile silmelisin.Dolaplarını karbonatlı su ile.Hem temizlik açısından hemde bakteri açısından çok daha sağlıklı sonuçlar alırsın.
Yarın bebeğin olup Allah nasip eder emeklemeye başlarsa düşünsene evi domestosla silmişsin o yapışkanlık yerlerde kalacak ve bebeğinin ellerine yapışacak.Bu çok daha kötü.Sirkeli karbonatlı su en güzel işi yapar sana.
Dezenfekteden kastımız aşırı kimyasal ürünler olmamalı bence.
Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…