Titizlik problemim

Dilandilan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
836
1.759
113
30
Kızlar merhaba ben 1 senelik evliyim evlenmeden önce ablamla yaşıyordum ailemden uzak bir şehirdeyiz hep çevrem temizdi kişisel temizliğim de aynı şekilde iyiydi ama evlendikten sonra boyut atladım resmen kendimi durduramıyorum erkek kılı var ya hani kısa ve kıvrık onu görmeye tahammülüm yok temizlik yapıca eşim eve gelsin istemiyorum resmen kıl dökülmesin diye eskiden böyle değildim ama sinir oluyorum siz nasıl baş ediyorsunuz ya çocuk da istiyorum ama bi yandan gözüm korkuyor evimi pislik götürürse diye

Eşim o kadar kıllı biri değil yine de teklif ettim yanaşmadı saçlarını kısa kesiyor artık dökülmesin diye kış gelsin de şortlar dolaba kalksın diye dua ediyorum 😂

Ben de esimden bacaklarini ve gogsunu tras etmesini rica ediyorum ama asla titiz değilim sadece cidden o kisa killar cok igrenc gorunuyor.
Sizdeki takıntıya dönüştüyse psikiyatriye başvurmanız gerekir.

Eşim o kadar kıllı biri değil yine de teklif ettim yanaşmadı saçlarını kısa kesiyor artık dökülmesin diye kış gelsin de şortlar dolaba kalksın diye dua ediyorum 😂
Bence doktora gidin, yani bu kadar takıntı yapmanız normal değil, okb olabilirsiniz.

Kızlar merhaba ben 1 senelik evliyim evlenmeden önce ablamla yaşıyordum ailemden uzak bir şehirdeyiz hep çevrem temizdi kişisel temizliğim de aynı şekilde iyiydi ama evlendikten sonra boyut atladım resmen kendimi durduramıyorum erkek kılı var ya hani kısa ve kıvrık onu görmeye tahammülüm yok temizlik yapıca eşim eve gelsin istemiyorum resmen kıl dökülmesin diye eskiden böyle değildim ama sinir oluyorum siz nasıl baş ediyorsunuz ya çocuk da istiyorum ama bi yandan gözüm korkuyor evimi pislik götürürse diye
Kendini baska bişeye ada..yoksa aklını yersin her yer darmadağın oluyo cocuk olunca ben de cıldırmak üzereyim hiç kendime vakit dahi ayıramıyorum temizlik düzen.. Rutinlesti bu..yeterince iyi degilim.. Sonu yok bunun düzen..temizlik..

Obsesif kompulsif olduğumu zannetmiyorum işten ayrılınca neredeyse bir senedir evdeyim temizliğe sardım mesela bitiriyorum uzanıyorum kanepeye gözüme avize çarpıyor bunu da silsem iyi olur diye düşünüyorum sanırım ben işsiz kaldım diye böyle oldum ama ne olursa olsun kıvrık kıllar düşmanımdır 😂

Bence siz saracak birşey arıyorsunuz :) en hoşlanmadığım şeyle ilgili örnek verdim siz totalden bu anlamı çıkardıysanız benim yapacağım birşey malesef yok 🤷🏻‍♀️
Tamam işte kıvrık kıla tahammülüm yok , bu yüzden eşim eve gelsin istemiyorum yazmışsınız konunuz bundan ibaret zaten . İş yok çocuk yok kendinizi temizliğe vermişsiniz sıkıntıdan diyorum bende . Ben ciddi sormuştum düz kılı hani saç teli falan filan tanımam etmem size niye sarayım te allaam.

Ben napayım tüy yumağı köpek ve kıvırcık kıllı kocaa nerelere atayım kendimii :) 1 aydır yazlıktayımm bu hafta gidicem evim ne halde düşünemiyorummm :)) aradım ben gelmeden evi sill süpür diye bakalımm 😀😀

Ben napayım tüy yumağı köpek ve kıvırcık kıllı kocaa nerelere atayım kendimii :) 1 aydır yazlıktayımm bu hafta gidicem evim ne halde düşünemiyorummm :)) aradım ben gelmeden evi sill süpür diye bakalımm 😀😀
Bizimki de sağolsun yardım etmeye çalışıyor ama yaptığı iş iş değil anası hiç öğretmemiş ki 😂 benim de iki kuş var ama allahtan uslu yetiştirdim kirletmiyorlar evi çok şükür 😂

Back
X