- Konu Sahibi balkaymakim
-
mesela ben de yemek yapmayı beceremem o yuzden arkadaslarımızı dısarıda yemege davet edıyoruz. ben eve cagırmıyorum. ama bırlıkteyken de cok eglenıyoruz illa evde mı olmak lazım herkes belkı sızın kadar guzel yemek yapamıyordur veya sevmıyordur yemek yapmayı.küsseniz de birşey değişmez bence
hımm onu bılemem ama ben mesela çok uzuluyorum yemege birini cagıramıyorum dıyeAllah tan esım evcımen degıl dısarıyı cok sever cogunlukla gezıyoruz bızde esı dostu da cagırıyoruz... çok takma yanı oda oyle napıcan oyle kabul etcen belkı hastalık derecesınde tıtızdır oda uzuluyordur bu duruma. bu şekilde dusunursen kendını de yıpratmazsın:)
ay bende titizim:)) ama mılletı evimede davet edıyorum..sinirlendigim nokta biri cocugunun eline mangal eti verip oda içerlerde koltuklara halıya sürtmesidir:))) Sinir olurum bellide ederim..onun dısında ne olacak ev batsa silinir..sadece dikkat etmediklerinde..cocuktur ne bilsin eti heryere sürer...
canim aslinda bende titizim benimde var öyle kizdigim seyler ..
Ama benimde evime misafirim gelir gider ev bu öylede böylede temizleniyor zaten
Ama bu bayandaki farkli diyorum ya bayramda bile bahceye davet ediyor insanlari[/QUOTE
oyleyse ayıp ediyor..ne demek iki yıldır evini görmemişsin ..ay ben olsam çok utanırım...
boşver sende dışarı davet et onları:)) Misileme yap
mesela biz lojmanda kalıyoruz dısardan arkadaslar gelir der bahceniz var mangal yapalım..cocuklar toz camur ıcınde aksam evlere gecıyoruz ..benle bır arkadas var cok cektık ınsallah tayın olurda gıderz..Anneleri umurlarında degıl artık ben dıyorum cocukların yedeklerı yoksa kızımdan vereyım en azından elleri yüzleri yıkanır..bu tür konular dışında..Misafir başımızın tacıdır:)))
oyleyse ayıp ediyor..ne demek iki yıldır evini görmemişsin ..ay ben olsam çok utanırım...
boşver sende dışarı davet et onları:)) Misileme yap
mesela biz lojmanda kalıyoruz dısardan arkadaslar gelir der bahceniz var mangal yapalım..cocuklar toz camur ıcınde aksam evlere gecıyoruz ..benle bır arkadas var cok cektık ınsallah tayın olurda gıderz..Anneleri umurlarında degıl artık ben dıyorum cocukların yedeklerı yoksa kızımdan vereyım en azından elleri yüzleri yıkanır..bu tür konular dışında..Misafir başımızın tacıdır:)))
aminn...utanmiyor iste canimben onun yerinde olsam davet edilince bile utanir gidemem :26:
Seni anliyorum canim bende kizarim öyle cocuklarina dikkat etmeyen annelere
Söylerimde bazen .
Gelenimizi gidenimizi Allah eksik etmesin
aminn...
insanın eltisi olsa bir türlü olmasa bir türlü..benim yok ve hiç olmayacak..onun icin bilmiyorum ilişkilerini:))
eltim degil canim abisi deyince öyle anlasildi esim cok sevdigi icin abi diyor
hmmm canım o zaman senin yerinde olsam eve almazdım..dışarda:))) adamıda tek cagırın:)))))
neden kusura bakayim canim buda senin düsüncenBana çok garip geldi düşünceleriniz kusura bakmayın.
Evet kadında titizlik hastalığı olabilir,evinde misafir istemeyebilir,arkadaşlarını dışarıda ağırlamak isteyebilir.
Tüm bunlar neden sizin derdiniz ki?
Eğer hoşunuza gitmiyorsa 3 gidiyorsanız 1 gidersiniz ve yahut hiç gitmezsiniz.
İnsanlar aile yaşantılarını sizin için mi değiştirecek canım?
bana göre haklısın canım..ben birini evime davet ediyorsam, karşımdakinden de aynı şeyi beklerim.Ya insan ister istemez bekliyor bu sıcaklığı..eşinle bu kadar yakınken, sende bekliyorsun evine davet etme inceliğini..Titizlik hastası çok insan tanıdım, ama hiçbiri bu anlattığın gibi değildi, hepsi de bolca misafir ağırlar, misafir gidince de bütün örtüleri nevresimleri güzelce yıkardı, bualşıkları çamaşır suyuna batırır bekletirdi; bu kadar aşırı titizdi...hem de misafir kapıdan çıkar çıkmaz..
Bizim geleneklerimizden gelen birşeydir, misafir ağırlamak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?