titizlikten cikan tatsizlik

haa yani titizlikten cikmiss beyin titizligi olmus dimi anladim kedimi yipratiyorum cok dogru

canım sen istesende okb kolay düzelen bir rahatsızlık değil 100 -60 iyileşme oranı sadece biraz rahatlama olur ilaçla eşinide bu kadar üzmezsin

ben hiç bi anneyi görmedim çocugunda bi problem rahatsızlık oldugunda geçer dedigini burda yanlışınız var mesela kızım 3gündür grip araştırmadıgım bitkisel ilaç danışmadıgım arkadaş doktor sayfa kalmadı geçer dersek ne anladık bu işten

yeni evli ve evinde başkaları koltuğa oturdu diye oturamayan arkadaşım var düşünün

hiç bir anne çocuğunun kötülüğünü istemez örneğin çocuklarda alt ıslatma problemi genelde özellikle eskile çocuklarını azarlardı yeni nesil daha bilinçli

evet oalt ıslatma zaten psikolojik tedavisi şart bir hastalık olmaya başladıki çogu 1.sınıf ögrencilerinde korkuyla nükseden bi durum hali almaya başladı son zamanlarda

hatta daha fazla aslinda ikinci evliligim o birincidede cok temizdim vucut tamam diyor beyin devam napim kucukken tam tersiydim bise toplamazdim sonradan boyle oldum esimde bikti elimde degil ya uzmanada onceden gittim ama pek faydasi olmadi baya gitmistim ama turk piskolog bulabilirsem belki faydasi olur okb birazda bi bakcam

kızlar benim halamda koltugun poşetleri oluyo ya ilk geldiginde onları çıkarmadı 3sene üstünede iki örtü serdi toz olmasın die düşünün yani diyoduki niye oturmaya gewlmiyon 7/24 yolluk silkelerdi

kızlar benim halamda koltugun poşetleri oluyo ya ilk geldiginde onları çıkarmadı 3sene üstünede iki örtü serdi toz olmasın die düşünün yani diyoduki niye oturmaya gewlmiyon 7/24 yolluk silkelerdi

delikafadulden
İYİLEŞTİMİ BARİ

bi, gidiyoz nereye oturtucagını şaşırıyo şimdi işini yap hala topla sofranı diyoz muhabbet edelim özledim ya toplarım diyo:)

ayy cok zor ısınız bende aksıne canım ıstemezse evı b...k goturse kolumu kaldırmam..temızım ama ama sızın 5te bırınız kadar anca ederım bu kadar takmam rahatım bu konuda ama herkesın evınde yemek yemem :)
banada azcık tıtızlık asılansa ıyı olur

ben evde ev halimle gezdigim icin tuvalete disari kiyafetimle girmem chlor cif cok kullanoyorum diye disardanda kimseye gitmem

ben sunu merak ettım bu chlor cif nedır ılk kez okudum burda asıt tarzı bı sey mı nedır??

reyhan, yaşadığın çok ciddi bir sorun.çoğu insan temizdir, titizdir, ancak senin yaptıkların, -tuvalete girmemek, herkesten rahatsız olmak..vs.-bunlar normal şeyler değil. hepimiz temizlik yapıyoruz, cif, çamaşır suyu kullanıyoruz. cam çerçeve siliyoruz. ancak ev bu, kirlenirde temizlenirde. düşünce yapında bir bozukluk olmuş. bunuda ancak doktor düzeltir. vakit kaybetmeden doktora git.

cif çocukluğumuzdada vardı cidden bilmiyormusun mufakta fırın ovmak için

reyhan hiç birimiz seni tanımıyoruz rahat yazabilirsin sen ne yapıyorsun koltuklara misafirler oturduğunda

ben haftada 2kere herşeyi çamaşır suyuna basıyom die eşimden dünya laf yiyom bizide kokudan hasta edicen die ki hergün ellesem halim harap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…