• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titreşim

Ben tuvaletteydim. Tuvaletin hemn onunde lavabo var icinde ayakkabilikta var. O aranin kapisi acikti. Ben tuvaletteyken ses duyunca kapiyi actim. O araninda kapisi acik oldugu icin hemn esimi gordum ama hicbisey demedim. Benim sesi duydugumu farketti sanirim. Ben hicbirsey demeden dediki senin telefonun çalio bnde titreşimde değilki dedim. Ya seninki titreşimde mi dedim oda yoo dedi. Peki bu ses nerden gelio dedim ust kattandr kesin dedi. Kapiyi kapat çocuk sana bakio dedi. Bnde kapattim. Afallayinca naptiğimi bilemedim. Çikinca o wc arasindaki ayakkabiliği filan aramadan direk onun yanina gittim. Devamini biliosunuz zaten
İki ayrı kapı var yani dimi? O zaman bir telefon varsa ayakkabıların içindeydi belki de. Ben de üst kattan gelmiş olması muhtemel diye düşünenlerdenim ama ne olacağı da belli olmaz ummadık taşlar baş yarıyor.

Dini vecibelerini yerine getiriyor olması da bu konuda masum olduğunu göstermez neticede en ufak bir şüphede hışımla içeri çekip azarlayan bir adam da aynı zamanda.. Bence sabah işe gideceği zaman üstüne başına bakmaya çalış bir şekilde

Ohooo bizim üsttekilerin bir titreme sesi var sanki dersin kafamın dibinde titriyor telefon , çok ciddiyim. Ben geçen gün wcdeyken eşimin zil sesiyle aynı telefon çaldı açmadı uyudu herhalde dedim sonra yan daireden aloğğ dedi biri :KK53:

Üzerinde durmadan ona belli etmeden siz yine de tetikte olun. Ama fevri davranmayın. Valla biz apartmandakilerle beraber yaşıyoruz resmen mesaj, telefon , duş :halay:
Bizim binaninda yalitimi ayni duş ve ses konusunda. Ama titreşim sesini bu iki olay dişinda bi kere olsun duymadim. Hemde bu kadar net. Başucumda gibi

Beni düşündüren şey "çocuk sana bakıyor kapıyı kapat" demesi. O arada nasıl düşündü nasıl aklına getirdi? Masum olan aklının ucundan bile geçirmezdi gibi geliyor bana. Tuhaf gerçekten..

Ama tüm bunlar yeterli kanıt oluşturmaz. Siz bu tavorlarınızla da üzgünüm varsa o kanıtlara ulaşamazsınız. Ve bu gece son şansınız. Ayakkabıların içine, bornozun cebine, ayna arkasına, balkondaki çöp kovasına dahi bakın. Evi didik didik arayın. Varsa eğer o telefon bu sabah evden çıkar bir daha asla girmez.

Bizim binaninda yalitimi ayni duş ve ses konusunda. Ama titreşim sesini bu iki olay dişinda bi kere olsun duymadim. Hemde bu kadar net. Başucumda gibi
Doğrudur. Ben de hergün duymuyorum ama duyduğum zamanda gayet net duyuyorum. Artık telefonun koyulduğu zeminden dolayı mı oluyor bilemiyorum. Ama bana pek şüphelenilecek bir durum gibi gelmedi :110:

İki ayrı kapı var yani dimi? O zaman bir telefon varsa ayakkabıların içindeydi belki de. Ben de üst kattan gelmiş olması muhtemel diye düşünenlerdenim ama ne olacağı da belli olmaz ummadık taşlar baş yarıyor.

Dini vecibelerini yerine getiriyor olması da bu konuda masum olduğunu göstermez neticede en ufak bir şüphede hışımla içeri çekip azarlayan bir adam da aynı zamanda.. Bence sabah işe gideceği zaman üstüne başına bakmaya çalış bir şekilde
Evet aynen oyle. Iki kapi var. Biri acikti zaten. Digerinide bn açinca direk yuzyuze geldik. Ve seste o aradaki ayakkabiliğa yakin bi yerlerden geliodu..
Onla hicbişekilde konuşmiycam. Yarin muhtemelen ariycak beni telefonda bosanmak istedigimi aldattigina dair suphem oldugunu soyliycem. Tepkilerini merak ediorumm 118 i ve operatorleri arycam yarin

Evet aynen oyle. Iki kapi var. Biri acikti zaten. Digerinide bn açinca direk yuzyuze geldik. Ve seste o aradaki ayakkabiliğa yakin bi yerlerden geliodu..
Onla hicbişekilde konuşmiycam. Yarin muhtemelen ariycak beni telefonda bosanmak istedigimi aldattigina dair suphem oldugunu soyliycem. Tepkilerini merak ediorumm 118 i ve operatorleri arycam yarin

Ben de aynı durumu yaşadım.Eşimin telefonu titreşimde durur hep.Bazen titreşim sesi geliyor şüphelenir gibi oluyorum.Sonra bizimle aynı marka telefon sesi geliyor.Bizim evden çalıyor gibi oluyor.Ama üst komşunun telefonuymuş.Alıştım artık.Sessizce takipte kal bence.Komşudan geliyor olabilir.Degilse de sakin kal ki kendini gizlemeye çalışmasın rahat davransın.

Şoyle bişeyde var kizlar eşim daha once sigara kullaniodu ve benden gizliodu ama sigara paķetini evde bi yerde sakliordu. Biliordum. Dedalarca evi didik didik aramama rağmen bi kere bile bulamadim paketini falan. Her nerde sakliorduysa simdi de telefonu orda saklior olanilir

O zaman fena. Ben once zannettim ki tek kapı var ve içerde telefon varsa neden kapıyı kapat diyor. Demek aradaki bölümde saklamış ne sakladıysa o yüzden bilinçli kapat demiş, çaktırmadan aldı telefonu demek. Ama yine de günah almak istemiyorum tüm bunlar tesadüf de olabilir.

Ayrıca lütfen fevri davranma sen suçlu olursun . Şu an hiçbir şey olmamış gibi sakin ol, yarın da bu konuyu o açmazsa sakın açma. Eğer gerçeği öğrenmek istiyorsan sessizce izlemen lazım yoksa seni paranoyaklikla suçlayacak. Şu an sakin kalıp rol yapmak çok zor biliyorum ama sabırlı olman gerekiyor. Bu sakinlik iki durumda ise yarayacak, eğer eşinin bir günahı yoksa olayı yok yere uzatmamis olacaksın, senden bir şey saklıyorsa da nasılsa olayı buyutmedin diye rahat davranarak yakalanmasını sağlayacaksın. O yüzden sık dişini lütfen

Murat Basoglu bile esini öz yegeniyle aldatmissa. Bu erkeklerden herseyi beklerim ben !!!
Yuh oldum ben ya yuh o konuya

Konu sahibi yukardan da gelebilir agsadan da...agsadakilerde bi titrerdi tel sanirsin dibimde...ama nedense bana kocan cok uc kağıt geldi...yani olay aninda ki davranislari
Keske keske hic caktirmasaydin bir sure...ama olmuyor iste anliyorum

Eşin
Wc.de sadece ayakkabilik var. Ordaki tum ayakkabilwrin icine baktim visey yok. Ama şu dikkatimi çekti tum ayakkabilar duzgundu onun eski bi ayakkabisi yamuktu. Onceden yamuksa bilemem. Ama suan dikkatimi çekti
eşinin telefonuna da bakabiliyorsan bakabilirsin.Çünkü ikinci hat olanlar kendi numaralarını kaydediyorlar rehberlerine.Bunu çok duydum.Whatsapp varsa resimlerden görürsün

Bence bosanmak istedigini simdi söyleme. Eger titresim sesi komsudan geldiyse, bosu bosuna bir yuvaya yazik etmis olursunuz... Önce emin olun

Ben tuvaletteydim. Tuvaletin hemn onunde lavabo var icinde ayakkabilikta var. O aranin kapisi acikti. Ben tuvaletteyken ses duyunca kapiyi actim. O araninda kapisi acik oldugu icin hemn esimi gordum ama hicbisey demedim. Benim sesi duydugumu farketti sanirim. Ben hicbirsey demeden dediki senin telefonun çalio bnde titreşimde değilki dedim. Ya seninki titreşimde mi dedim oda yoo dedi. Peki bu ses nerden gelio dedim ust kattandr kesin dedi. Kapiyi kapat çocuk sana bakio dedi. Bnde kapattim. Afallayinca naptiğimi bilemedim. Çikinca o wc arasindaki ayakkabiliği filan aramadan direk onun yanina gittim. Devamini biliosunuz zaten

Telefon büyük olasılık ayakkabılıkta o yeri bozulan ayakkabının içindeydi.Siz tuvaletteyken mesaj gelip titreyince eşiniz tedirgin oldu hemen telefonu ordan almaya geldi aynı anda siz de kapıyı açınca ve sesi duyduğunuzu farkedince kıvırdı telefonun çalıyor dedi.Siz de benim tel değil değince hemen suçu üst kata attı.Size de hemen kapıyı kapatmanızı söyledi.Siz kapatınca da acele ile teli ordan aldı.Balkona geçti dediniz acaba balkona saklama ihtimali var mı.Üstüne de kahve istedi herşey normale dönsün diye.

Ayakkabilikta ve wc.de bisey bulamadimml.simdi baktim

Sifonun içine, ayakkkabıların içine, yıkanacak çamaşırların içine, deterjanın içine, traş makinesinin içine, kısaca her yere bakın. Sifonun arkasına falan da bantlamış olabilir.

Veya belki çorabının içine ayağının altına koyup çıkmıştır. Su saati, sigorta kutusu her yeri didik didik edin.

Eğer varsa, bu gece buldunuz buldunuz, yarın evden çıkartıp kurtulur.

Back
X