- 20 Mart 2008
- 5.906
- 8.433
- 723
- Konu Sahibi Shirine-alish
İki ayrı kapı var yani dimi? O zaman bir telefon varsa ayakkabıların içindeydi belki de. Ben de üst kattan gelmiş olması muhtemel diye düşünenlerdenim ama ne olacağı da belli olmaz ummadık taşlar baş yarıyor.Ben tuvaletteydim. Tuvaletin hemn onunde lavabo var icinde ayakkabilikta var. O aranin kapisi acikti. Ben tuvaletteyken ses duyunca kapiyi actim. O araninda kapisi acik oldugu icin hemn esimi gordum ama hicbisey demedim. Benim sesi duydugumu farketti sanirim. Ben hicbirsey demeden dediki senin telefonun çalio bnde titreşimde değilki dedim. Ya seninki titreşimde mi dedim oda yoo dedi. Peki bu ses nerden gelio dedim ust kattandr kesin dedi. Kapiyi kapat çocuk sana bakio dedi. Bnde kapattim. Afallayinca naptiğimi bilemedim. Çikinca o wc arasindaki ayakkabiliği filan aramadan direk onun yanina gittim. Devamini biliosunuz zaten
Dini vecibelerini yerine getiriyor olması da bu konuda masum olduğunu göstermez neticede en ufak bir şüphede hışımla içeri çekip azarlayan bir adam da aynı zamanda.. Bence sabah işe gideceği zaman üstüne başına bakmaya çalış bir şekilde