• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titreşim

E devleti var ama ben şifresini bilmiyorum.
Şuana kadar başka hicbir suphem olmadi. Sadece 2 3 gun onçe kv deydik. Eşim bi iki gun şehir disindaydi. Gelmisti. Direk oraya gecmistik. Bnde onun telefonunu aldim elime. Aramalara fln bakiyim dedim. Esim asiri derecede rahatsiz oldu. Hemn çay icmeye balkona cikti ve israrla beni çagirdi. Hafi gel caya. Hadi gel fln yapti
bak bu şüpheli işte

Bir seyden supheleniyorsaniz
Bu sekilde bulamazsiniz uzgunum
He ne oldu ,ver bakim telefonu,yok gozlerinin icine supheyle bakmak
Yok supheleniyorum senden demek onlari hep diken ustunde tutar.
Kucucuk beyinleri kapasitenin ustunde calisir ve sizi bile suclu cikartirlar.
Soguk kanli olmayi ogrenmek zorundasiniz !!!
Bu arada bu kadar supheli hareketler sergileyen bir adam tecrubelerime istinaden diyorum ki bi haltlar ceviriyor :(

Kizlar ama komsudan gelecek kadar az bi ses degildi. Bildiginiz evimin icinden geldi ya. Cok cok net bi titresim sesiydi.ve bn cocugu uyutmaya giderken o girip wc.de cok uzun kaldi. Ve zaten titresim sesi wc.nin hemn yanindan geliodu. Orda ayakkabiligim fln var

Ama ben wc.den basimi disari cikarp etrafa bakinca sordu. Fark ettigimi anlayip bunu yqpmis olabilir mi. Ve ikidebi kapiyi kapat cocuk seni goruo dedi.
1 yaşında çocuk görse nolur sizi içeri sokmak için bahane uydurmuş o an. Hepsi bir araya geince eşiniz şüpheli davranıyor maalesef.

Kizlar ama komsudan gelecek kadar az bi ses degildi. Bildiginiz evimin icinden geldi ya. Cok cok net bi titresim sesiydi.ve bn cocugu uyutmaya giderken o girip wc.de cok uzun kaldi. Ve zaten titresim sesi wc.nin hemn yanindan geliodu. Orda ayakkabiligim fln var

Kuzu sen enişteyi uzun süre izle... En iyi sen tanırsın ama hareketleri şüpheli çok.. Sonradan yazdıklarını da okudum da.. İnşallah yoktur bir şey..

Eşin uyuduysa banyonun iyice altını üstüne getir bakalım havalandırmaya filan bak ( hatta ben olsam tavandaki şeyleri bile söker bakarım) bir telefon varsa elbet çıkar ortaya. İnşallah düşündüğün gibi değildir canım ya ben bile gerildim seni düşünemiyorum...

Bir seyden supheleniyorsaniz
Bu sekilde bulamazsiniz uzgunum
He ne oldu ,ver bakim telefonu,yok gozlerinin icine supheyle bakmak
Yok supheleniyorum senden demek onlari hep diken ustunde tutar.
Kucucuk beyinleri kapasitenin ustunde calisir ve sizi bile suclu cikartirlar.
Soguk kanli olmayi ogrenmek zorundasiniz !!!
Bu arada bu kadar supheli hareketler sergileyen bir adam tecrubelerime istinaden diyorum ki bi haltlar ceviriyor :KK43:
Bbde ne yazikki ayni seyi dusunuyorum. Inanir misiniz suan vucudum alev alev. Esim benim 4 yillik flortum ve 4 yillik evliligimle beraber 8 yillik gecmisim olan adam. Ve bn ona hala siril siklam asigim. Konduramiorum bi turlu. Inanin suan konusamiorum bile. Zaten o bagrismadan sonra benden ozur dilemeyene kadar senle konusmiyvam dedi. Bnde onun yastigini kapiya koyup kapimi kapattim. O suan diger odada uyuyo

Of cok sınırlendım ya keske orayı terketmeseydın ya azıcık arasaydın bundan snra aksamları dıdık dıdık et yatagın altına falan bak yanı yatakla baza arasına ben cok suphelendım tam olarak sessıze almıyrdur belkı eger aldatıyrsa ıkıncı kadın evlı oldugunu bılmıyrsa ? Tamamen sessıze alamıyor olabılır.

Eşin uyuduysa banyonun iyice altını üstüne getir bakalım havalandırmaya filan bak ( hatta ben olsam tavandaki şeyleri bile söker bakarım) bir telefon varsa elbet çıkar ortaya. İnşallah düşündüğün gibi değildir canım ya ben bile gerildim seni düşünemiyorum...
Eger varsa oyle bi telefon yanina aldi diye dusunuorum. Cunku wc.de cok uzun kaldi

Bence wc yi bahane ederek orada yazisti. Sonrada ustune saklayarak cikti wc den.

Alakası yok ama eşinizle nasıl bir ilişkiniz var ?

Hani birbirine çok bağlı olan çiftler vardır bide olmasada olur gibisinden olan evlilikler var ?

Çocuktan sonra yakınlaşma oluyor mu ? Size karşı isteklimi yani.

Hoş hiç birşey bi halt yiyiyorsa onu haklı çıkarmaz ama ona göre yorum yapalım.

Of cok sınırlendım ya keske orayı terketmeseydın ya azıcık arasaydın bundan snra aksamları dıdık dıdık et yatagın altına falan bak yanı yatakla baza arasına ben cok suphelendım tam olarak sessıze almıyrdur belkı eger aldatıyrsa ıkıncı kadın evlı oldugunu bılmıyrsa ? Tamamen sessıze alamıyor olabılır.
Eger varsa 2.bir kadin evvli olmadigini bilmesi imkansiz. Tum sosyal medya hesaplarinda watsapta ikimizin resmi var. Tum is arkadaslari beni tanir. Bi kc bayan arkadasyla cok samimiyim.

Bence bundan sonra evede getirmez o telefonu. Esinin huylandigini anladi cunku.

Bbde ne yazikki ayni seyi dusunuyorum. Inanir misiniz suan vucudum alev alev. Esim benim 4 yillik flortum ve 4 yillik evliligimle beraber 8 yillik gecmisim olan adam. Ve bn ona hala siril siklam asigim. Konduramiorum bi turlu. Inanin suan konusamiorum bile. Zaten o bagrismadan sonra benden ozur dilemeyene kadar senle konusmiyvam dedi. Bnde onun yastigini kapiya koyup kapimi kapattim. O suan diger odada uyuyo

Uyuma birak o uyusun
Her yeri sessizce didik didik ara
Illa ki cikacak varsa
Varsa bu gece bulursun
Bulamazsan o telefon bi daha eve gelmez

Alakası yok ama eşinizle nasıl bir ilişkiniz var ?

Hani birbirine çok bağlı olan çiftler vardır bide olmasada olur gibisinden olan evlilikler var ?

Çocuktan sonra yakınlaşma oluyor mu ? Size karşı isteklimi yani.

Hoş hiç birşey bi halt yiyiyorsa onu haklı çıkarmaz ama ona göre yorum yapalım.
Esimle muhabbetimizde iliskimizde cok iyidir. Herzamn el ele dizdizeyiz. Suana kadar gicbir soguklukta hissetmedim. Gun icinde de en az 7-8 kez konusuruz.

Back
X