• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titreşim

Eger varsa 2.bir kadin evvli olmadigini bilmesi imkansiz. Tum sosyal medya hesaplarinda watsapta ikimizin resmi var. Tum is arkadaslari beni tanir. Bi kc bayan arkadasyla cok samimiyim.

Ya belkı vardır bır yolu sevgılısını sızınle olan hesaplarından engellemıstır yenı bır hesap acıp o hesaptanda sızı engellemıstır... Kalkıp arkadaslarına da esımı aldatıyrum doyecek halı yok ya bırde su ıhtımal var ıkıncı kadın belkı yakalansın da aranız bozulsun dıye ugrasıyordur? :( bılemıyrum ya ınsallah bos knusıyrumdur

Bence bundan sonra evede getirmez o telefonu. Esinin huylandigini anladi cunku.

Tabı buyuk bı ıhtımal o zaman ıtıraf ettırmenın baska yollarını bulmak lazım

Ama neden eve getirsin ki böyle illegal bi telefonu ve titreşimde tutsun ?

Hani sizin görebileceğiniz ihtimalini düşünmedi mi ?

Esimle muhabbetimizde iliskimizde cok iyidir. Herzamn el ele dizdizeyiz. Suana kadar gicbir soguklukta hissetmedim. Gun icinde de en az 7-8 kez konusuruz.
Canim benim sana bisi dicem. Bende aldatildim ve bosandim. Adam beni aldatiyormus haberim yok dogumgunumde 2 bilezik birden aliyor. Hersey yolunda anlayacaginiz (akliniza gelebilecek hersey). Bende biz mutluyuz saniyorum :)))

Bi onceki olaydada düymamiş olsaydim belki bu kadar suphelenmezdim. Ve o gece beni once dusa gondermisti. Normalde hep kendisi once girer

Onun adina olan hatlari nasil oğrenebilirim kizlar. Herhangi bir bayiden ogrenebilir miyim.

11880 i ara kocanin adini ver bulurlar
Diger operatorleri de musteri hizmetlerini ara
Ama kendi adina mi bakalim ?
Ayrica ben mesela talimat verdim
Operator soylemiyo oyle al numara bu diye
Gizli deyip geciyolar

Canim benim sana bisi dicem. Bende aldatildim ve bosandim. Adam beni aldatiyormus haberim yok dogumgunumde 2 bilezik birden aliyor. Hersey yolunda anlayacaginiz (akliniza gelebilecek hersey). Bende biz mutluyuz saniyorum :)))
Lutfen yardimci ol bana. Suan yemin ederrim kilimi kipirdatacak gucum yok. Enerjim yerle bir. Esimede konduramiorum. Bu olaydan cikardigin ne. Sence varmi oyle bisey

11880 i ara kocanin adini ver bulurlar
Diger operatorleri de musteri hizmetlerini ara
Ama kendi adina mi bakalim ?
Ayrica ben mesela talimat verdim
Operator soylemiyo oyle al numara bu diye
Gizli deyip geciyolar
11880 dlni yarin arasam soylerler mi acaba. Eger varsa oyle birsey kendi disinda kimseye hat cikarttigini sanmiorum.

Online işlemlerden bakın görüşmelere belki ordan birşey yakalarsınız.

Hani ikinci telin şarjı bittiğinde ola ki ordan aramıştır bi ihtimal deneseniz.

Nereyi bulursanız ordan yürüyün gitsin.

Back
X