• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titreşim

Ben senin yerinde olsam çaktırmadan tuvaletten çıktığı an üstünü bi yoklardim. Eger üstü temizse ardından hemen tuvalete geri girerdim ve tuvalet camı, dolaplar, varsa çamaşır makinesinin içi deterjan torbasına kadar orayı didik didik ederdim. Çöpe ve sifonun içine bile bakardım o derece. Eğer öyle bir halt yiyorsa o anki panikle her yere sokmus olabilir. İnşallah yanlış anlaşılmadır ama en kötü ihtimale göre yorum yapıyorum. Evdeyken tuvalete girdiğinde mesajlastigi için orada saklamış olabilir. Senin yerinde olsam bu gece o telefonu bulmadan uyumazdim. Ve hatta üst komsuyla sohbetin varsa bir şekilde o sesin ordan gelip gelmediğini teyit etme yolunu bulabilirsin

Kizlar ama komsudan gelecek kadar az bi ses degildi. Bildiginiz evimin icinden geldi ya. Cok cok net bi titresim sesiydi.ve bn cocugu uyutmaya giderken o girip wc.de cok uzun kaldi. Ve zaten titresim sesi wc.nin hemn yanindan geliodu. Orda ayakkabiligim fln var
Titreşim sesi bende cok duyuyorm kvdelerde canim ust kattan geliyomus bi gun oyle telefon aradm onlarda tek basimaydim biri telefonunu unuttu sandm ama yinedr sen takip et bilinmeyen numaraları arayipta ogrenebilirsin isim soyisimdrn heralde ustune kayitli numaraları söylerler

Belki de tuvalete girdiği zaman oraya bir yere koydu, sifon üstü falan. Bakmanı öneririm. Ayakkabılık dedin bence orayı da kurcala bu gece. Bir de sessizce yattığı odaya gir telefon kurcalıyor mu elindeki kendi telefonu mu bir bak bence

Bu bilimmeyen numaralarin uygulamalari var. Iki tane indirdim simdi bisey bulamadim. Netim yavas kizlar. Kb.o yuzden gec yaziotum.suan horlama sesleri gelio. Telefonla fln ugrasmio uyuyo. Tuvaletin her yerrimede baktim yok.bnce varsa o telefon ustune aldi

Bu bilimmeyen numaralarin uygulamalari var. Iki tane indirdim simdi bisey bulamadim. Netim yavas kizlar. Kb.o yuzden gec yaziotum.suan horlama sesleri gelio. Telefonla fln ugrasmio uyuyo. Tuvaletin her yerrimede baktim yok.bnce varsa o telefon ustune aldi
Wc den sonra nerelere gittiyse oralari kurcalayin. Ayakkabiligada bakin.

Beğen i attım ama aslında

Telefonu saklyacak gizli bir yer aramış olabilir mi ?
Ama aramış yokmuş orda. Hem tuvalette nereye saklanabilirki ? Haklısınızdır belkide. Ben masum olduğunu hissediyorum.

Back
X