• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titreşim

Ben de cok duyuyorum o sesi. Bizim alt komşunun alarmı titreşimde o duyuluyor düşünün. çünkü gece ben o sesi duyduktan sonra alt komsudan sesler gelmeye başlıyor eşi işten sabaha karşı geliyor kadin alarmla kalkip kahvaltı hazirlamaya başlıyor... Sizin de öyle olabilir.

Kizlar telefonu duyduğum yer dis kapinin hemen yanindaki ayakkabilik. Ayrica geçen defada duyduğumda yatak odamda gardrobun icinden geliodu ses. Şimdi animsiorum.. ve bu iki olay disinda hic bir zamn diymadim titresim sesi.birazdam gidip ust katimada sorcam zaten

Tuvaletten ses gelir gelmez yaninda bitmesi ve tuvalete girip 15 dk kalması hic normal değil. Cocuga sen bak deyip didik didik arardım etrafı. Eger aldatma durumu falan varsa inşallah biran önce açığa çıkarırsın

Eşinin iş yerinden tanıdık kimseniz yokmu ağzını arayin.iş yerine gidin yoklayin bı sağı solu .valla dünya kadar yolu var şüphelendiğiniz şeyi öğrenmek için .asla gitmem demeyin.kuskuyla yaşamak kadar kötüsü yok.sonra eşiniz işten çıkış saatlerini kontrol edin .eve ne zaman geliyor işten kaçta çıkıyor.falan

Kizlar telefonu duyduğum yer dis kapinin hemen yanindaki ayakkabilik. Ayrica geçen defada duyduğumda yatak odamda gardrobun icinden geliodu ses. Şimdi animsiorum.. ve bu iki olay disinda hic bir zamn diymadim titresim sesi.birazdam gidip ust katimada sorcam zaten
eevt üst katla samimiyseniz öle hani şakaya vurup sizin tel bizim evde çalıyor falan diyebilirsiniz
bakalım ne diyecekler
sizin evde dün gece titreşim sesi duydugunuz yerin üst katında priz falan olup da orda şarj falan ediyorlar mı ki
öyle şakayla bir sorun bakalımm

Yani o kadar eminim ki evden o sesi duyduğuma anlatamam. Alt ust kattan boyle gelmesi imkansiz.
Mümkün canim... Ahşap bı yüzeye indirmisseler telefonu daha mümkün... Hem aldatıyor olsa idi 4-5 ayda bir duymazdin sesi... Ve bı önceki bı konunuz vardı yemek duvara fırlatma yanlış hatırlamıyorsam oradan da anlaşılacağı gibi esiniz sinirli biri , verdiği tepki bana öyle şaşırtıcı gelmedi... Sizden gizli bişey yapıyor olabilir ama tahminimce oyun chipine para yatırmış o şekilde oynuyor olabilir gibime geldi...

Kizlar kullandigi operatore çok yakin bi arkadasim araciligiyla ulastim. Uzerine olan tu. Hatlar cikti.aktif ve deaktif tum hatlar. 7-8 hat toplamda. Hepsi bildigim hatlar. Benim kv kp onun falan. Sonra baska bi operatoru aradim baktirdim ordada tek bi hat var oda benim kullandigim eski hat. Yani kendi adina cikardigi bilmedigim bi hat yok
Hat kendi adina olmayabilir.

Mümkün canim... Ahşap bı yüzeye indirmisseler telefonu daha mümkün... Hem aldatıyor olsa idi 4-5 ayda bir duymazdin sesi... Ve bı önceki bı konunuz vardı yemek duvara fırlatma yanlış hatırlamıyorsam oradan da anlaşılacağı gibi esiniz sinirli biri , verdiği tepki bana öyle şaşırtıcı gelmedi... Sizden gizli bişey yapıyor olabilir ama tahminimce oyun chipine para yatırmış o şekilde oynuyor olabilir gibime geldi...
Yok yanlis hatrliosunuz. Esimle oyle bi durumum hic olmadi. Bana karsi 8 yillik iliskim boyunca bi kere el kaldrmadi hakaret etmedi. Simirlidir ama bagirir cagirir susar. Yani siddet hKareť asla yok. Zaten iliskimiz cok canlidir normalde. Her an her dk konusan tipleriz. Onun tum arkadaslarini tanirim hepsi beni tanir. Is arkadaslariyla yemege gidilecekse beraber gideriz. Sosyal medya hesaplarinda hep ikimizin resmi.

Yok yanlis hatrliosunuz. Esimle oyle bi durumum hic olmadi. Bana karsi 8 yillik iliskim boyunca bi kere el kaldrmadi hakaret etmedi. Simirlidir ama bagirir cagirir susar. Yani siddet hKareť asla yok. Zaten iliskimiz cok canlidir normalde. Her an her dk konusan tipleriz. Onun tum arkadaslarini tanirim hepsi beni tanir. Is arkadaslariyla yemege gidilecekse beraber gideriz. Sosyal medya hesaplarinda hep ikimizin resmi.
O zaman başka bı üyeyle karıştırdım profil resmi benzerliğinden ya da isim benzerliğinden,kusura bakmayın...

Kizlar ben o uyanmadan uyandim. Daha doğrusu uyku tutmadi. Uyandiği gibi benim odama geldi bakti ve hemn wc.ye girdi. Bende hemn gittim yastiğin yatağin altina gilan baktim hic bisey yoktu. Tekrar koştum yerime uzandim. Wc.den çikti elini yuzunu fln yikadi. Yattiği odada sadece fazlalik poşetleri koyduğum kucuk bi dolap var. Orayi acti sanirim cunku poset sesi geldi. Sonrada giyindi cikti. O cikinca hemn odasina gittim o poaet dolabi yarim açikti ve bi poşet yarim dişardaydi. Acaba gece oraya mi koydu.

Büyük bir olasılık orda olabilir.Ama size dedik her yeri arayın içiniz rahat etsin diye.Keşke oraya bakmak aklınıza gelseydi :110:

Şuan elim ayağim titriyor. Kizlar nolur acil fikir verin. Kafam allak bullak . Yanliş ifade edersem kusura bakmayin. 4 yillik evliyim 1 yasinda oglum var. Bugece saat 10 civari lavaboya girdim tam çikmak uzereyken wc nin hemen yanindan telefon titreşim sesi duydum. Kapiyi açtim etrafa bakindim. Eşimde duydu hemn geldi . Benim sesi duyduğumu farkedince hemn senin telefonun tutreşimde mi dedi . Yoo dedim. Peki senin dedim. Oda yoo dedi. Ust kattan geliodur muhtemelen dedi. Kapıyi kapat cocuk sana bakio dedi
Biz bunlari konuşurken telefon hala çaliodu. Sonra bn çiktim afallamiş bir şekilde eşime bakiorum. Oda israrla ust kattan gelio dedi. Biraz etrafa bakindim birşey bulamadim. Hemn çocuğu goturdum uyutmaya. O sirada eşim wc ye girdi ve belki 15 dk içerde kaldi. Bn çocuğu uyutup wc nin onune gittim onu bekledim. Donuk bi şekilde durmus ona bakiorum. Oda çikti içerden ve çok neşeli bi şekilde guldu noluo bnden mi şupheleniosun dedi. Evet dedim. Nerde telefon dedim. Kahkaha atti aacmalama faln dedi. Sonra ben balkona ciktim arkamdan geldi. Uzunca bi sure sustuk. Oda telefonuyla uhrasti. Sonra kalk kahve yap icelim dedi. Istemiorum sen git ic dedim. Kolumdan tuttu beni odaya goturdu. Çok sinirli bi sekilde bagrdi. Noluo ya dedi. Sen ne dediginin farkinda misin dedi. Bnde evet titresim sesi duydum dedimm. Üst kattan geliodur muhtemelen dedi. Bende dedim ki kac ay oncede duymustum o neydi peki. Hic bisey demedi.(bu olaydan 4-5 ay kadar oncede yatak odasindaydik.yibe titresim sesi duydum. Ve odanin icinden geldiginden emindim. Cok yakindan geliodu ses. Yine bana ust kattan geliodur fln dedi. Normalde hep o once dusa girerdi o gece hemn beni duşa gonserdi. O gece çok ustunde durmamistim.ama bu gecede olunca şuphependim. Kizlar sizce esim 2. Bir telefon kullanip aldatio mu beni. Bunun disinda hicbir supgem olmadi bu gune kadar esime karsi.
e devlet şifresini biliyorsanız eşinizin üstüne 2. hat varmı kontrol edebilirsiniz

söylediğiniz gibi canlı bir ilişkiniz varsa eşiniz sizi sosyal medyada gizlemiyorsa aranızda kavga gürültü yoksa bence sıkıntı yoktur. ses başka yerden gelmiş olabilir. bence boşuna üzmeyin kendinizi. tetikte olun yeter.
Evet aynen soyledigim gibi. Ama dusundugum sey su ki yuvasini huzurunu bozmadan bi kacamak yapmasii istegi.

Ya evde ses yokken üst veya alt katın titreşimleri bizim evden de duyuluyor, ben ilk başta duyduğumda telefonlarımızı kontrol ediyordum onlar mı titreşimde diye. İnşallah öyle bişeydir sizinde

söylediğiniz gibi canlı bir ilişkiniz varsa eşiniz sizi sosyal medyada gizlemiyorsa aranızda kavga gürültü yoksa bence sıkıntı yoktur. ses başka yerden gelmiş olabilir. bence boşuna üzmeyin kendinizi. tetikte olun yeter.
Evet aynen soyledigim gibi. Ama dusundugum sey su ki yuvasini huzurunu bozmadan bi kacamak yapmasii istegi.

Back
X