• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titreşim

Kizlar saat yarim gibiydi msj attim. Dun olanlari hemn acikla yoksa ben evi terkediorum. Dk gecmeden aradi. Kendinden son derece emin ve ciddi bişekilde yeminler etti. Sevdigi herkes uzerine. Benim hicbir ilgim yok ya benden nasil şuphelenirsin. Bugune kadar hangi gun bi yanlisim oldu nolur soyle dedi. Ben inanmadim tartistik yuzune kapattim teli. Defalarca aradi açmadim . Yarim saat sonra bi baktim eve geldi. Isten izin almis 1 saatlik benim icin. Geldi optu sarildi. Ben dayanamadim agladim o sirada. Ya dio benim hangi gun boyle bi huyum oldugunu gordun. Evet gormedim ama evden titresim sesi duydum dedim. Valla bende duydum ve bende aradim telefon faln mi var diye ama senden suphelenmedim dedi. Yeminler etti seni cok seviorum oglumu cok seviorum. Ben seni asla aldatmam. Sana karsi sevgim bitse acikca soyler ceker giderim dedi. Asla aldatmam dedi. Neyse baya konustuk. Kisacasi ben inandim kizlar. Haa wc.de uzun kalma meselesini soyledim. Yemin etti oyun oynasim diye. Gerckten cok bagimli oldugu bi oyun var. Yarim kalmisti onu oynadim dedi... kisacasi aramiz duzeldi ve suphelerim gecti. Siz ne fiosunuz peki

Aynı sesi daha önce de yatak odasında duymuş ve kocasının davranışları şüphe çekici. Araştırmakta fayda var.
Ama büyük ihtimalle uyuduğu zaman üst kattailerde teli yatak odasına götürmüştür ve titreşimin ordan gelmeside normalleşiyor bizim evler aynı yatak odamızın üstüde yatak odası

Kizlar saat yarim gibiydi msj attim. Dun olanlari hemn acikla yoksa ben evi terkediorum. Dk gecmeden aradi. Kendinden son derece emin ve ciddi bişekilde yeminler etti. Sevdigi herkes uzerine. Benim hicbir ilgim yok ya benden nasil şuphelenirsin. Bugune kadar hangi gun bi yanlisim oldu nolur soyle dedi. Ben inanmadim tartistik yuzune kapattim teli. Defalarca aradi açmadim . Yarim saat sonra bi baktim eve geldi. Isten izin almis 1 saatlik benim icin. Geldi optu sarildi. Ben dayanamadim agladim o sirada. Ya dio benim hangi gun boyle bi huyum oldugunu gordun. Evet gormedim ama evden titresim sesi duydum dedim. Valla bende duydum ve bende aradim telefon faln mi var diye ama senden suphelenmedim dedi. Yeminler etti seni cok seviorum oglumu cok seviorum. Ben seni asla aldatmam. Sana karsi sevgim bitse acikca soyler ceker giderim dedi. Asla aldatmam dedi. Neyse baya konustuk. Kisacasi ben inandim kizlar. Haa wc.de uzun kalma meselesini soyledim. Yemin etti oyun oynasim diye. Gerckten cok bagimli oldugu bi oyun var. Yarim kalmisti onu oynadim dedi... kisacasi aramiz duzeldi ve suphelerim gecti. Siz ne fiosunuz peki

Ben zaten hiç şüphelenmemiştim kocandan başıma geldiğinden ;)
Birde wcde 15 dk kalma artık olağan şeyler bende en az o kadar duruyorum tel elimde

Bu konudan acayip işkillendim.
Senin elin ayağın titredi benim yüreğim.
Inşallah eşin masumdur.
Sıkı takipte olmalısın.

Keşke bir iki gun takip etseydin ne yapiyor diye

Üst katta ki evin titreşimini nasıl duyuyormuş eşin çok saçma ben öteki odalardan bile duymazken bir alavere dalavere var bu işte ya çıkar kokusu nasılsa yakında

Keşke bir iki gun takip etseydin ne yapiyor diye
evet keske. Sacma oldu yani titresim var. Ben iskillendim sen ne dersin diyorsunuz. Evet aldatiyorum demez. Aldatmiyorsa zaten sorun yok. Belki Allah korudu bi hataya girmeden dondu insallah ne diyelim. Hakkinizda hayirlisi. Madem dokuldunuz detaylari sorsaydiniz seri sekilde.aylar onceki olayi mesela? Ya bana histerik paranoyak bir kadin hissi vermediniz esinizi de seviyorsunuz. Ne bileyim barismissiniz daha fazla yorum yapmak comak sokmak olacak.

evet keske. Sacma oldu yani titresim var. Ben iskillendim sen ne dersin diyorsunuz. Evet aldatiyorum demez. Aldatmiyorsa zaten sorun yok. Belki Allah korudu bi hataya girmeden dondu insallah ne diyelim. Hakkinizda hayirlisi. Madem dokuldunuz detaylari sorsaydiniz seri sekilde.aylar onceki olayi mesela? Ya bana histerik paranoyak bir kadin hissi vermediniz esinizi de seviyorsunuz. Ne bileyim barismissiniz daha fazla yorum yapmak comak sokmak olacak.
Hiç bir erkek evet yapiyorum demez zaten

Konuda çözülmeyen şeyler var mesela önceki titreşim sesi seni önce duşa göndermesi bide masum insan pek yalvar yakar olmaz daha mağrur savunur kendini bence.Benden mi supheleniyosun demesi hemen gelmesi yanınıza.
Kendi eşimden düşünerek bu hareketleri yapsa çok fena suphelenirim ben.Normalde bi titreşim duyupta hemen yanıma gelecek insan değildir.Yani bu hareket bikere normal değil .

Bir de soyle bir ornek vereyim. Ayni sey basimiza geldi bi de yatak odasinda. Biz baya kafayi taktik karikoca. Cocuk da huzursuz olacak diye heryeri kurcaladik.ikimizde sinirlenmedjk birbirimizden suphelenmedik eve hirsiz girdi de tlf kaldi sandik. Sacma sapan seyler geldi aklimiza ama ihanet gelmedi. Esinizin tavirlari supheci yoksa olay herkesin basina gelebilir.

Back
X