• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titreşim

Kizlar saat yarim gibiydi msj attim. Dun olanlari hemn acikla yoksa ben evi terkediorum. Dk gecmeden aradi. Kendinden son derece emin ve ciddi bişekilde yeminler etti. Sevdigi herkes uzerine. Benim hicbir ilgim yok ya benden nasil şuphelenirsin. Bugune kadar hangi gun bi yanlisim oldu nolur soyle dedi. Ben inanmadim tartistik yuzune kapattim teli. Defalarca aradi açmadim . Yarim saat sonra bi baktim eve geldi. Isten izin almis 1 saatlik benim icin. Geldi optu sarildi. Ben dayanamadim agladim o sirada. Ya dio benim hangi gun boyle bi huyum oldugunu gordun. Evet gormedim ama evden titresim sesi duydum dedim. Valla bende duydum ve bende aradim telefon faln mi var diye ama senden suphelenmedim dedi. Yeminler etti seni cok seviorum oglumu cok seviorum. Ben seni asla aldatmam. Sana karsi sevgim bitse acikca soyler ceker giderim dedi. Asla aldatmam dedi. Neyse baya konustuk. Kisacasi ben inandim kizlar. Haa wc.de uzun kalma meselesini soyledim. Yemin etti oyun oynasim diye. Gerckten cok bagimli oldugu bi oyun var. Yarim kalmisti onu oynadim dedi... kisacasi aramiz duzeldi ve suphelerim gecti. Siz ne fiosunuz peki
Ben ikna oldum şahsen. Merak etme bi falsosu varsa er geç ortaya çıkar ama yetersiz delillerle (delil bile denemez) huzurunu kaçırmana değmez.

Şuan elim ayağim titriyor. Kizlar nolur acil fikir verin. Kafam allak bullak . Yanliş ifade edersem kusura bakmayin. 4 yillik evliyim 1 yasinda oglum var. Bugece saat 10 civari lavaboya girdim tam çikmak uzereyken wc nin hemen yanindan telefon titreşim sesi duydum. Kapiyi açtim etrafa bakindim. Eşimde duydu hemn geldi . Benim sesi duyduğumu farkedince hemn senin telefonun tutreşimde mi dedi . Yoo dedim. Peki senin dedim. Oda yoo dedi. Ust kattan geliodur muhtemelen dedi. Kapıyi kapat cocuk sana bakio dedi
Biz bunlari konuşurken telefon hala çaliodu. Sonra bn çiktim afallamiş bir şekilde eşime bakiorum. Oda israrla ust kattan gelio dedi. Biraz etrafa bakindim birşey bulamadim. Hemn çocuğu goturdum uyutmaya. O sirada eşim wc ye girdi ve belki 15 dk içerde kaldi. Bn çocuğu uyutup wc nin onune gittim onu bekledim. Donuk bi şekilde durmus ona bakiorum. Oda çikti içerden ve çok neşeli bi şekilde guldu noluo bnden mi şupheleniosun dedi. Evet dedim. Nerde telefon dedim. Kahkaha atti aacmalama faln dedi. Sonra ben balkona ciktim arkamdan geldi. Uzunca bi sure sustuk. Oda telefonuyla uhrasti. Sonra kalk kahve yap icelim dedi. Istemiorum sen git ic dedim. Kolumdan tuttu beni odaya goturdu. Çok sinirli bi sekilde bagrdi. Noluo ya dedi. Sen ne dediginin farkinda misin dedi. Bnde evet titresim sesi duydum dedimm. Üst kattan geliodur muhtemelen dedi. Bende dedim ki kac ay oncede duymustum o neydi peki. Hic bisey demedi.(bu olaydan 4-5 ay kadar oncede yatak odasindaydik.yibe titresim sesi duydum. Ve odanin icinden geldiginden emindim. Cok yakindan geliodu ses. Yine bana ust kattan geliodur fln dedi. Normalde hep o once dusa girerdi o gece hemn beni duşa gonserdi. O gece çok ustunde durmamistim.ama bu gecede olunca şuphependim. Kizlar sizce esim 2. Bir telefon kullanip aldatio mu beni. Bunun disinda hicbir supgem olmadi bu gune kadar esime karsi.

Adam sizi aldatacaksa o telefonu neden titreşime alsınki duyuluyo sonuçta?
Önce beni duşa gönderdi demişsiniz, belki de titreşimi duyunca odada size ait başka bir telefon mu var o da ona baktı kimbilir? Sadece erkekler aldatmıyo sonuçta. Tuvalette de telefonu aramış olabilir mesela.

Olabilri oyun oynadığına inanırım bnm eşimde oyun oynuyor bende bişy demiyorum hatta hoşuma gidiyo zaten stresli bi işi var kafa dagıtsın diye ayrıca bende oynuyorum telden oyun sürekli. Ama sen çok emin olmadıysan o zaman e devletini açsın sana göstersin üstüne kayıtlı başka hat varmıymış

Insallah öyle bir sey yoktur. Keske esiniz wc den cikinca heryerini iyice kontrol etseydiniz sonrada wc nin her yerini didik didik arasaydiniz.
Bence siz takipte kalin gizlice isten eve geldimi sarilin ve bu bahaneylede heryerine bir dokunup ikinci telefonu olup olmadigini kontrol edin. Gözünüzü üstünden ayirmayin mesela isten gelince insallah yokturda eyerki varsa ikinci telefonu mutlaka saklamak isticektir o nereye girerse pesinden gidin girip ciktigi yerleri iyice kontrol edin. Ama bu aradada emin olmadan huzurunuzu kacirmayin.

Gerekirse görsün sizi eğer sucsuzsa karışmaz ararsan ara der iki gün küser barışır ama varsa engel olmaya çalışır ki iyice arayın hatta tuvalet penceresinin açıldığı apartman boşluğuna bile bakmanın yolunu bulun hareketleri çok şüpheli.

Aldatacak olsa telefonu sessize alır,niye titreşimde tutsun ki ?
Eve gelince sakladı titreşimde unuttu bence sonrada kıstı sesini, daha önce böyle bir konu okumuştum kocasının aldatmasını 2, bir telin üstünde unutmasından yakalamıştı, üstelikte baya uzun bir ilişkiymişti..unutup yakalanan çok Allahın adaleti işte..umarım bu konuda öyle olmaz

Eşim wcde 15 dk kaldı demişsiniz.hep öyle uzunmu kalır yoksa telefonu saklamak içinmi oyalandı.eşinizin hareketleri çok şüpheli takibe alın

komşunun alarm sesini telefon sesini duyuyoruz biz diye örnek verenler var,
Arkadaslar bahsettiğiniz sesler 80 desibel
Titreşim sesi olsun olsun da 40 desibel olsun-ki sanmıyorum daha azdır- insan sesi 60 desibel
Burdan hesap yaparsak komşunun alarm sesini duymak mümkün ama titreşim sesi biraz zor
He konu sahibinin yalıtımı belki de hiç iyi değildir
Derse ki komşunun ev içinde tüm konuşlarını duyuyoruz o zaman titreşim sesini de duymuş olmasına ihtimal verebilirim .
Konu sahibi titreşimi bu zamana kadar ikinci kez duyduğunu söylüyor
Ve ilki 5-6 ay önceymiş
Eğer titreşim alt kattan duyulacak olsa bu sese aşina olması gerekirdi

İlla da bu titreşim sesi konşudan gelsin diyorsak o zaman da, yerlerin parke olduğunu ve komşunun eşin kullandığı wc nin hemen üstüne denk gelen bir yerlerde telefonunu yere koyduğunu (şarja taktığını demiyorum çünkü çoğu telefon şarjda titremiyor diye biliyorum) ve o esnada titrediği ihtimalini de değerlendirrsek ancak o zaman bir olasılık çıkıyor.
Ama konu sahibi sesi derinden değil net bir şekilde duyduğunu söyledi

Yine de umarım ki tesadüfler zinciri burada da kendini göstersin ve konu sahibinin eşi ikinci bir telefon kullanmıyor olsun.

Son düzenleme:
Eşiniz sizi ikna etmiş tamam da, bence bu kuşkunuzu böyle belli etmemeliydiniz. Eğer gerçekten 2.bir telefon varsa artık eve telefon getirmez sayenizde. Tanımadığım adamın günahını alacak değilim, bu yüzden kesin şöyledir diyemem. Gözünüzü 4 açın. Hakkınızda hayırlısı.

Back
X