Töbeler olsun..Enıstem jigolo

Allah korusun ben olsam msjlari herkese ata ata onu rezil ederdim de kardesim ole bi yapida degil.
Kendisi de soyluyor .
Gozunu korkutayim akillanir diyor.
Bnde babama soyle diyorum bilmiyorum

Çocuğu varsa kapatsın konuyu.

Bu kişinin parası yenmez , nafaka da istemezdim ben olsaydım.

Ve lütfen ablanız test yapsın, hastalık bulaşmış mi diye .

Ne kadar çirkin yorumlar yapıyorsunuz yahu ! Ne demek tencere kapak, birlikte çalışsınlar falan ayıptır!!!

Kardeşinizle konuşup çocuğunun geleceği için doğru karar vermesini sağlamalısınız bence. Tabiki çok da ısrarcı olmadan. Doğru yolu gösterin, dilerse o yola girer dilerse yürümeye devam eder. Kendi hayatı sonuçta.

İnsanlar aldatıyor gözü hicbirseyi görmüyor ve direk ayrılıyor.

Kız kardeşin de bir garipmis. Adam kim bilir kaç kişiyle birlikte oldu hala çocuğum var diye ayrilamiyorsa ne yapacak ? Adam ise çıkacak kadın da evde gelmesini mi bekleyecek. Vay dünyanın haline ne hale geldik.

Bazılarına terbiyeyi biz verecek değiliz, bu yaşa gelmişler buraya üye olmuşlar ise terbiye yaşını çoktan geçmişlerdir. Onlar için inanın yapabileceğimiz hiç bir şey yok.

Kesin bisey soylememis neyi bekliyor. Konu sahibi ablasinin cocugum var dedigini söylüyor, buyuk buyuk ihtimal bosanmaz. Ahhh bana yapilsa boyle bisey. Haberlere cikariz heralde.

Konunun gerçekliğinden hala şüphe duyuyorum.
Buna rağmen kadını düşününce ortada bir çocuk var ve durup dururken boşanmak istiyor, soranlara ne diyecek?
Çocuğunun öğrenmesini istemediği için makul bir sebep bulmak için bekliyor olabilir.

Umarim oyledir. Yoksa ilerleyen zamanlarda cocugun psikolojisini dusunemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…