Töbeler olsun..Enıstem jigolo

Kadincagiz belkide birakin bunlara sahit olmayi siradan bir aldatilmayi bile aklina getirmiyordu

Disardan soyle yapsin boyle etsin demesi kolay
Reelde hic sahit olmasamda bende aldatilan bir kadin olarak su an icinde bulundugu haleti ruhiyenin bizim gibilerden kat be kat fazla olduguna eminim

Konu sahibi ablaniza su asamada me yapmasi gerektigini degil ne karar verirse versin hep yaninda oldugunu hissettirin
Su an en cok buna ihtiyaci var cunku
Allah yar ve yardimcisi olsun

Erkeklerin para karsılıgında kadılarla beraber olması demek
Ayy tövbeler olsun evlerden ırak. Konu sahibesi ablan eğer para karşılığı erkeklerle beraber olsaydı değişik enişteniz bunu nasıl karşılardı? Gerçi kendi yapıyorsa eşinin yapmasını da normal karşılar. Bence ablanız kurtulsun o pislikten çocuğu için öyle baba da olmaz olsun bi zahmet.

Allah korusun ben olsam msjlari herkese ata ata onu rezil ederdim de kardesim ole bi yapida degil.
Kendisi de soyluyor .
Gozunu korkutayim akillanir diyor.
Bnde babama soyle diyorum bilmiyorum

Akıllanır mı?
Tam tersini düşünsün o zaman kardeşiniz.
Enişte değil de kardeşiniz para karşılığı erkeklerle birlikte olsa enişte bey ne yapardı ona?
Cevap çok basit bence..

Bir kac zamandir artik insanlara süpheyle bakmaya baslamaya basladim..
Aha kesin karisini aldatiyor! Off offf kesin bunlarin arasinda bisey olucakk! Nen bu da ana kuzusudur kesin ha! Eyvah simdi buraya kusup supurge makinesiyle cektirin uleyyyn diyecek.. :)
Artik bu adam da iscilik! mi yapiyor aceba?
Cok enteresan seyler var! Yavastan beynim yanmaya basladi arkadaslar. :)
Zamanla anlayacagim bana getirilerini götürülerini bakalim hayirlisi..
Yorumum: Tabiki de uzak durmalisiniz yollu hastalik miknatisindan!

Hayır benim anlamadığım ineğe, eşeğe hatta damacanaya bile hallenen insanların olduğu bu ülkede jigololar nasıl para kazanıyor?

Vallahi ilginç..
Genelde belli bir yaşı geçmiş kadınlar tutuyor onları.. istediklerini yaptırmak için.. yıllar önce daha doğrusu çocukken evdeki yabancı dizisinde görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…