- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
karı koca birlikte çalışsınlar tencere kapak
Mesajları kendi yazmadığı ne malum?
Erkeklerin para karsılıgında kadılarla beraber olması demekAyy o ne demekki. Bu kadar kişi elestirdigine göre kötü bişey amaAllah ım benim neden biseyden haberim yok hep geriden geliyorum
Ayy tövbeler olsun evlerden ırak. Konu sahibesi ablan eğer para karşılığı erkeklerle beraber olsaydı değişik enişteniz bunu nasıl karşılardı? Gerçi kendi yapıyorsa eşinin yapmasını da normal karşılar. Bence ablanız kurtulsun o pislikten çocuğu için öyle baba da olmaz olsun bi zahmet.Erkeklerin para karsılıgında kadılarla beraber olması demek
Allah korusun ben olsam msjlari herkese ata ata onu rezil ederdim de kardesim ole bi yapida degil.
Kendisi de soyluyor .
Gozunu korkutayim akillanir diyor.
Bnde babama soyle diyorum bilmiyorum
Şimdi sana çok güzel cevap yazmak geldi içimden ama ban yemek istemiyorumMerak ettim ne kadarsa pazarlık yapmışlar
Yani bu işin piyasası ne kadar
Başka yerden öğrenemem hazır fırsatını bulmuşken sorayım
Niyeki:)) hayvanlara dadananlar hep erkek genelde.. jigololar kadinlara hizmet ediyo:)Hayır benim anlamadığım ineğe, eşeğe hatta damacanaya bile hallenen insanların olduğu bu ülkede jigololar nasıl para kazanıyor?
Vallahi ilginç..
Hayat adamı işte... evet çok cahilsin kızz :))Çokmu cahilim jigolo ne demek?
Genelde belli bir yaşı geçmiş kadınlar tutuyor onları.. istediklerini yaptırmak için.. yıllar önce daha doğrusu çocukken evdeki yabancı dizisinde görmüştümHayır benim anlamadığım ineğe, eşeğe hatta damacanaya bile hallenen insanların olduğu bu ülkede jigololar nasıl para kazanıyor?
Vallahi ilginç..
Ayy o ne demekki. Bu kadar kişi elestirdigine göre kötü bişey amaAllah ım benim neden biseyden haberim yok hep geriden geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?