- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Bir başkasından ilgi alıyorum beğeniyor birisi ama onu düşünmüyorum mesela. Bunu düşünüyorum sınıftaki halleri aklıma geliyor hakkaten deliriyorum galibaBoşluktan hep.
İnsan duygusal boşluktayken en ufak ilgiyi hoşlanıyor/hoşlanıyorum zanneder.
Boşluktasından kastım önüne gelene ilgi duymak değil zaten. İlgini çeken ilk kişiye dair umut beslemek demek. Ayrıca gayet normal bir durum delirmekle bağdaştırma.Bir başkasından ilgi alıyorum beğeniyor birisi ama onu düşünmüyorum mesela. Bunu düşünüyorum sınıftaki halleri aklıma geliyor hakkaten deliriyorum galiba
Haklısın beğendiğim insana hemen umut duymam normal değil. Ya da aylarca görüp düşünmeyip hoşlanmayip yalnız kalınca onu düşünmem de normal olmayabilir birilerinden hoşlanmak gayet doğal durum ama benim için şu an doğru değil sanırım. Deliriyorum dememin sebebi ben daha az zaman önce eski sevgilimi düşünüp nefret ediyordum falanBoşluktasından kastım önüne gelene ilgi duymak değil zaten. İlgini çeken ilk kişiye dair umut beslemek demek. Ayrıca gayet normal bir durum delirmekle bağdaştırma.
En azından dönsün diye beklemiyordun nefret duyuyordun. Şimdi ise başkasına ilgi duyuyorsun bence gayet doğal. Beklemede kal platonik takılmak en güzelidir hayatına renk ve saçma bir şekilde heyecan katar:)Haklısın beğendiğim insana hemen umut duymam normal değil. Ya da aylarca görüp düşünmeyip hoşlanmayip yalnız kalınca onu düşünmem de normal olmayabilir birilerinden hoşlanmak gayet doğal durum ama benim için şu an doğru değil sanırım. Deliriyorum dememin sebebi ben daha az zaman önce eski sevgilimi düşünüp nefret ediyordum falan
Şu yazdıklarımdan sence onun ilgisi olabilir mi, bende biraz biraz taşlar yeterine oturuyor ama çok geçEn azından dönsün diye beklemiyordun nefret duyuyordun. Şimdi ise başkasına ilgi duyuyorsun bence gayet doğal. Beklemede kal platonik takılmak en güzelidir hayatına renk ve saçma bir şekilde heyecan katar:)
Ha oldu ki o açıldı bakarsın duruma göre. Akışına bırak.
Neden olmasın.Şu yazdıklarımdan sence onun ilgisi olabilir mi, bende biraz biraz taşlar yeterine oturuyor ama çok geçteşekkür ederim yorum için
Aynen ben açılacak değilim çünkü sevgilisi varsa veya reddedilirsem kendimi çok kötü hissederim. Tatilde mesaj atıp danisacagim bir konu var ama dur lonely diyorum kendimeTutunacak dal aradıgınızdan ve duygusal eksikliklikten(sevgili açısından) çivi çiviyi söker diye bir laf var evet ama gelen, karşı taraf olursa. Sevgilisi var mı yok mu bilmiyorsunuz çünkü.
Acım kalmadı eskisi kadar şükürler olsun. Belki de bu kişiyi düşünmem ex hödüğü düşünmemden daha iyidir ne dersin:):)
Lonely,aklindaki ex hödükten kurtulabilmek icin senden habersiz is ceviriyor kalbin,aklin.
Kanmaya müsait.Önceki kadar acitacak hali yok ya nasilsa?
Bir süre idare eder sonrasinda hüsran da olsa cok acitmaz.
Bence acini acitsa da yasa bitir sonrasinda özel birisi ve beraberlik düsün canim.
Ayy sizin adınıza çok sevindimDın dınnnn.
Benim eşimi aklıma koyma hikayemin benzeri gibi bir hikaye
Ben anlatıyım sen mesajları alırsın içinden.
Eşim sürekli beni sosyal medyadan takip ederdi. Her fotoğrafımı beğenir. Bazılarına yorum atar filan sürekli gözü uzaktanda olsa üstümdeydi. Ben göz ardı ederdim. Çünkü benden küçüktü. Akrabam olduğu içinde çook eskiden tanışıyoruz. İlk evliliğimden boşanma aşamasındayken ailemin evine gelmiştim. Duygusal boşluk filan herşey tavan. Mutsuzluk,umutsuzluk nirvana. Neyse ben bunu rüyamda görmeye başladım. Bu hala herzaman ki gibi nasılsın filan yazıyor durumumuda biliyor destek olmak için çabalıyor. Her halimi her zamanımı takipte. Sonra bana dank etti benden hoşlandığı. Biraz destekledim ki benimde kafamın dağılması lazım diye kendimce yardım bulmuştum. Sonra bir baktım aaaa ben aşık olmuşum. Yok canımlar,inkar dönemleri,olmazlar derken. Deneyelim oldu. O zaten dünden razı. Seni birkez kaybettim bir daha göze alamam diyor.
Son durumŞimdi 3 yıllık evliyiz. Aşırı aşırı mutluyuz. İyikilerimin en büyüğü kendisi.
Ben benzettim sen ne dersin
Ehehe teşekkür ederim bana da garip geldi ama dedim ya beni beğense rahat davranışlarımı beğenmez keşkem hoşlansaAnlatım tarzınız çok sempatik ya.
Üzmesinler şöyle kadınları!
Konuya gelince de belki de hoşlanıyordur?
Yani sadece sizi takip etmesi bana da biraz ilginç geldi.
Pardon da neden beğenmesin?Ehehe teşekkür ederim bana da garip geldi ama dedim ya beni beğense rahat davranışlarımı beğenmez keşkem hoşlansa
Koskoca meşhur prof'a ee hocam bize çay ikram yok mu diyen insanımPardon da neden beğenmesin?
insanlar artık doğallık diye yalvarıyor neredeyse.
Kendi kaybeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?