Tok gezen arkadaş .

Nehir1971

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
157
3
48
35
İstanbul
Arkadaşımı seviyorum ama cimriliği beni soğutmaya başladı. Kendi hayatı beni ilgilendirmemeli ama olmuyor. Memur bayan sıkıntısı yok, üstelik 8,10 bin hep nakit birikmişki bir köşede var. Dışarı çıkıyoruz ne zaman dışarı çıkacak olsa muhakkak evden yiyip çıkıyor , ben tokum ben tokum diyaframa kadar yiyor , acıktıysada yok aç değilim deyip , göz hakkı diye ikram ettiğini öyle bir süpürüyorki , çalışmaktan mütevellid ev olayına giremîyoruz . Ama artık davranışından öyle soğudumki neredeyse görmek istemiyorum /: elimde değil.

Mecbur değilsiniz onunla dışarı çıkmaya.
Yalnız gidin daha iyi..
Sinir olmaktansa..

Gençken böyle bir arkadaşım vardı, hani arkadaş bile denmez yaşıt tanıdık diyelim.

Hep toktu, biz sipariş verince de herkesten bir parça yer doyardı :)

Hiç sevmem böyle pinti tipleri. Baksana aynısından bir tane daha varmış

Yapacak birşeyin yok böylelerle arkadaşlık edilmez ki.

Arkadaşlığınızın boyutu nedir bilemiyorum. Her insanın hayatından hem can dostları arkadaşları hem de arkadaşım dediği ama uzakta tuttuğu insanlar illaki vardır. Yani şunu anlamışsınız ki bu insanla çok sıkı fıkı olamazsınız çünkü sizi rahatsız ediyor tutumu ki aslında çoğu insanı rahatsız eder bu durum. Düşünüyorum bende rahatsız olurdum herhalde.

Yani neticede bu insanın sizin hayatınızdaki yeri önemli olan ona da siz karar vereceksiniz netice de...

ben olsam onunla dışarı falan çıkmam...
cimri insanla hiç işim olmaz...

yedirip içirmesini severim ama bu iş böyle uzayıp gittiğinde de kendimi kullanılmış gibi hissediyorum o yüzden tavrımı koyarım ya o arkadaşınızla dışarıya çıkmayın ya da yerken teklif bile etmeyin ki anlasın

Haklısınız , rahatsız olduğum için kendime kızıyordum . Ortak cevaplar görmek biraz rahatlattı . Daha iyi niyetli bakıyordum . Çünkü iyi anlaşıyoruz .birde Kendi hayatı diye . Zaten Alman usulü . Ama en son olayda bozuk parayı çıkartma sıkıntısı yaşadım 5dk.1 lira arandım mevzu para değil o an çıkartıp masaya koyabilirdi. İnsanlar işte çeşit çeşit . Napalım /: herkes kendi yerini belirliyor böyle böyle ...

Arkadaşınızla samimiyetiniz var ise açıkca söyleyin.." Arkadaş bu ne hep evde yiyip geliyorsun de yada buluşmadan önce bu defa evde yeme birlikte yiyelim ben zevk almıyorum öyle falan de.. Bunları söyleyecek samimiyetin yoksada buluşma gitsin..Sinir olurum bende öyle tiplere. Çalışmıyor falan olsa anlıycam da

E Bayan öyle öyle birikim yapmış... Ne var ki bunda bu modeller hep böyle

fatma isminde bir arkadaşım vardı o geldi gözümün önüne oda hep hesap ödeneceği zaman çantasını karıştırır aaa cüzdanımı unutmuşum derdi hep aynı numara

dışarı çıkıp yemek yemenin mantığı zaten birlikte hoş sohbet ortamında yiyip içmek değil mi?
böylesi daha da geriyor insanı.durumu iyi olduğu halde yediği-içtiğini sürekli didik didik yoklayan,hesap soran tiplerden
ben de haz etmiyorum.ama haz etmediğim gibi anladığım vakit , bir sonraki bu tarz dışarı çıkmalarda tercih etmiyorum.
mümkünse hiç para olayına dahil olmayacağım şekilde uzak kalıyorum.maksat yenilen değil; iki lafın belini kırıp biraz
kafa dağıtacak insanlarla zaman geçirmek.

ben olsam bir kere uyarırdım hala aynı şeyi yapıyorsa yavaş yavaş keserdim alakamı,sonuçta bu tarz insanlar çıkarcı oluyorlar,dikkat etmek lazım sömürülmemek lazım ...

Ayy hiç sevmem böyle parazit tiplileri.
Tamam 1 olur 2 olur da 3.sü de pintiliktir, parazitliktir.
Nasıl yedirebiliyor gururna başkasından geçinmeyi anlamıyorum.

ay çok sinir bir durum
Benimde arkadaşım vardı bu şekilde ailecek cimrilerdi. Hemde anlatılacak gibi değil
Arkadaşımda cimriliği bir yana bir de yüzsüzdür ki.
Yer içer hesabı hep sana bana ödetir. Sigara kullanır ama asla çantasından paketini çıkarmaz, ortada senin paketin varsa senden yer içer senin paketin bitince kendi çantasından tek tek çıkarır sana bana da ikram etmez kendi içer.
hep aklı fikri milleti yolmaktadır.
Babasının arabası var bir yere giderken babasından arabayı ister biz kızları arabaya alınca benzinciye sokar kızlar arabaya bindiniz madem benzin alın der.
Ultra yüzsüzdü ya tahammül sınırlarını çok zorlayan bir tiptir.
Artık görüşmüyorum.
Kafam rahat vallahi böyle

Bende de bunun bi üst modeli vardı :) Öyle ki sigarası hiç olmaz ama sigara kullanır, çocukları her daim açtır.Bilsem ki gerçekten yok-ki başlarda öyle sanıp çocuğuma yaptığım çorbadan kavanoza koyup akşam yedirirsin diyordum, evden yiyecek koyuyordum bana geldiğinde üzülüyordum haline, kıyafet oyuncak alıyordum arada çocuklara hediye ediyordum falan... sonradan 1-2 konu oldu, anladık ki sadece pintiliktenmiş yokluktan değilmiş.Zaten yokluktan olsa lafı bile edilmez 1 tas çorba,2 parça eşya lafı olmaz.Ama böyle olunca insan kendini afedersiniz keriz gibi hissediyor.Arkadaş gurubu olarak mesafeyi koyduk.Şu an rahatım tavsiye ederim yani çok iyi böyle.

ne derlerdi tok ac'ın halinden ne anlasın

bende her defasında yemek yiyerek dısarı cıkarım ama hemen acıkırım
illada bi iskender bi hamburger yiyeceğim

fatma isminde bir arkadaşım vardı o geldi gözümün önüne oda hep hesap ödeneceği zaman çantasını karıştırır aaa cüzdanımı unutmuşum derdi hep aynı numara

Benim kuzenim gibi
Bir arkadaş vardı bir yere giderken bende bozuk yok sen öde derdi hep .
3 sene falan her öğle arası beraber yedik hep birileri öderdi .
Sanırım o cebinde ki para hiç bozulmadı
Arkadaşım söyleyecek cesaretin varsa söyle yoksa alakayı kes yavaştan .

waayyy iyi yöntem bulmuş para böyle birikir :)))

gerçi benim teyze kızıda böyle nereye gitsek yol parasını hep bana itekler, hiç parası olmaz... bir yere gidilcek karar verilir o gün gelir mırın kırın ne oldu param yok... ben vereyim demiyom artık, iyi o zaman hadi ben kaçtım baaayyy diyorum :)) bi kaç kere yaptım artık pek görüşmüyoruz, dene bunu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…