ay çok sinir bir durum
benimde arkadaşım vardı bu şekilde ailecek cimrilerdi. Hemde anlatılacak gibi değil
arkadaşımda cimriliği bir yana bir de yüzsüzdür ki.
Yer içer hesabı hep sana bana ödetir. Sigara kullanır ama asla çantasından paketini çıkarmaz, ortada senin paketin varsa senden yer içer senin paketin bitince kendi çantasından tek tek çıkarır sana bana da ikram etmez kendi içer.
Hep aklı fikri milleti yolmaktadır.
Babasının arabası var bir yere giderken babasından arabayı ister biz kızları arabaya alınca benzinciye sokar kızlar arabaya bindiniz madem benzin alın der.
ultra yüzsüzdü ya tahammül sınırlarını çok zorlayan bir tiptir.
Artık görüşmüyorum.
Kafam rahat vallahi böyle
ay çok sinir bir durum
Benimde arkadaşım vardı bu şekilde ailecek cimrilerdi. Hemde anlatılacak gibi değil
Arkadaşımda cimriliği bir yana bir de yüzsüzdür ki.
Yer içer hesabı hep sana bana ödetir. Sigara kullanır ama asla çantasından paketini çıkarmaz, ortada senin paketin varsa senden yer içer senin paketin bitince kendi çantasından tek tek çıkarır sana bana da ikram etmez kendi içer.
hep aklı fikri milleti yolmaktadır.
Babasının arabası var bir yere giderken babasından arabayı ister biz kızları arabaya alınca benzinciye sokar kızlar arabaya bindiniz madem benzin alın der.
Ultra yüzsüzdü ya tahammül sınırlarını çok zorlayan bir tiptir.
Artık görüşmüyorum.
Kafam rahat vallahi böyle
ya benim de üniversitedeyken böyle bi arkadaşım vardı
bizi öğle aralarında zorla çay kahve içelim diye merkeze götürürdü giderken de benzincide durup üstümde para yok kızlar herkes bi beşlik onluk atsın derdi
insanlarda hiç utanma yok ya
üstelik te maddi durumu çok iyidi arabası vardı öğrenciyken sürekli yurtdışı seyahatlerine giderdi
insanın gülesi geliyo gerçekten bu tiplere
Zaten bu şekilde para biriktiriyor bu insanlar bak bize bir kenarımız da 5 kuruşumuz yok.
Benim arkadaşımın ailesi de aynen cimriler evlerine karda kışta git doğalgaz yakmıyorlar battaniye altında oturuyorlar.
Gelen misafire üşüyorsan bir battaniye verelim diye teklif ediyorlar.
Bir defasında onlarda kalmak zorunda kalmıştım Dışarısı nasıl kardı anlatamam, sabaha kadar titremiştim ertesi gün hasta olmuştum.
ama kendileri de bir yüzsüzler, oturmaya gelirler doğalgazı iyice yakın iliklerimize kadar ısınalım biraz derler bir de.
Öbür dünyaya götürecekler paraları...
Mecbur değilsiniz onunla dışarı çıkmaya.
Yalnız gidin daha iyi..
Sinir olmaktansa..
Aynen doğru ,
seni çok iyi anlıyorum çünkü benim de aynen öyle bir arkadaşım vardı, neyse ki artık farklı şehirlerdeyiz. şehirlerarası otobüs yolculuğumuzda tuvaleti parasız olan tesislerde tuvalete girerdi, sırf para vermemek için yol boyunca kendini sıkardı. bu arada oldukça varlıklı bir ailesi vardı. insanlar böyle zengin oluyor sanırım:44:
Ayy neler okuyorum ya :)
Görmediğim şeyler de değiller gerçi ama yine de okuyunca bi tuhaf oluyor insan.
Yuh diyesim geliyor yani..
Annem her zaman der zaten, bizim elimiz çok açık, çok bol.. Bu yüzden istanbulda anca bir ev sahibi olduk der..
Gerçekten de öyle..
Ben de annem gibiyim. Elim bol.
Bi misafir gelse, şunu da yapayım bunu da yapayım diyorum..
Oysa gittiğim yerlerde iki gram şey getiriyorlar önüme..
Ve 250 bin liralık ev sahibi olmalarına rağmen..
Hatta bir yerde aç kaldığımı bile bilirim küçüklüğümde..
Bu yüzden hiçbir yere aç gitmem..
Yer öyle giderim, neyime lazım :)
inanmıyorum ya nası bu kadar yüzsüz olabiliyolar
başkasının malı parası olunca ne kadar faydalansak kardır diye düşünüyolar
aman ya öyle zengin olacaksam hiç olmiyim yani
varyemez olsalar nolucak günün birinde biriktirdikleri paraları başkası gelip yiycek
kimse de sevmiyo zaten bu tipleri
iyi ki öyle bi insan değilim çok şükür
aynen ..
başkaları yiyecek ,
anlamak imkansız
fatma isminde bir arkadaşım vardı o geldi gözümün önüne oda hep hesap ödeneceği zaman çantasını karıştırır aaa cüzdanımı unutmuşum derdi hep aynı numara
benimde ...liş diye..bir arkadaş vardı
oda mali durumu yoktu. gider pastane vs. oturur . sonra cepten arar mahsur kaldık cüzdanı unutmuşuz
acil kurtar ben sana vereyim yapardı.
nitelikli dolandırıcılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?