Tok gezen arkadaş .

vayy be abiye bak !

Yüzsüz ya, canım sen de bundan snra odemek ıstemıyorum deyıp bıraz da ona odetseydın de sonra ayrılsaydın

Canım görüşmeyeceksiniz o zaman. Tamam evden yiyip çkması birşey değil de sizin yediklerinizden yiyorsa ama olmaz. Yemek yemeğe gitmeyeceksiniz o zaman birşeyler içecekseniz sinemaya filan gideceksiniz gideceksiniz. Yoksa görüşmeyeceksiniz.Canım bak birikim yapmış böyle böyle birikim yapıyorlar. Benim annemin arkadaşı vardı kadına babasından miras kalmıştı eşinden de ayrılmıştı çocukları zaten evli inanın evinde misafir ağırlamaz yemek yapmaz hep onda bunda kalır geçinir, banyo yapar öyle biri. Daha ben çocukken aynı semtte otururduk ona misafir gelse annemi arar seni de görmek istiyormuş der ortask arkadaşlarıdır, sen gel demez anneme, ona gelen misafiri anneme getirirdi. Tatile gitmiştik hep beraber. Annemle ben çalışıyorduk beraber gitmişimiz denk getirip tabi bir tatilimiz var aparttta kalıyorduk marketten aldık ettik herşeyi pişirdik ettik, bu hiç kendinden birşey koymuyor sofraya. Birkaç kişi hepimiz bir sofraya oturuyouz herkes kendindne biiler yapıyor ortak yiyiyoruz bu nasılsa pişmiş deyip hiçbşi yapmıyordu sonra tartışma oldı herkes birden küstü yani sadece kokmuş kahvaltılıklarını çıkardı yedi ki durumu ordaki herkesten iyi.Hepimiz çıkıyoruz dışarıda kahvaltı yapıyoruz bu balkondan öyle bakıyor. Hala daha da öyle yanii. Eli cebine gitmez alıiverişe git her yerde yapılmayacak yerde lokantada bile pazarlık yapar rezil eder insanı sen şükret yani neler var

Yanlız yiyen yanlız ölür .. Bende müsrif değilimdir tutumlu ama cimri değil , cimrilik parayı canından dahi öne koymaktır... Bunlar kendi canlarına acımıdıkları için bize yaptıklarını normal zannediyorlar /:

Camın önündeki gölgeye çok güldüm ((;

böle bı arkadas düşman başına.... cımrılık dınızdede uygun degıldır... bulundugun ortama ayak uyduracaksın... yada ortama gırmeyeceksın...

benim bi arkadaşım da cüzdanımı evde unuttum derdi hep...
yada sen ver ben sana sonra vereyim derdi, ama sonrayı hiç göremezdim
sonunda dostluk bitti artık görmüyoruz hiç....dost bile olsa biryere kadar...herkes enayi de bir akıllı senmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…