- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
Yuhh artık cidden sizinkiler de boyut atlamışOnlar da size gelince sıcak su torbası falan ikram edin, yüzsüzler ya okuyunca bile kanım donuyor:18:
ah ah bu ne ki sana anlatsam var ya ailecek yaptıkları yüzsüzlükleri inanmazsın.
Evlerine yatıya gelen misafirleri arabalarına alıp büyük markete götürüp zorla alış veriş yaptırırlar
Etler tavuklar deterjanlarına kadar aldırırlar misafirlerine
ah ah bu ne ki sana anlatsam var ya ailecek yaptıkları yüzsüzlükleri inanmazsın.
Evlerine yatıya gelen misafirleri arabalarına alıp büyük markete götürüp zorla alış veriş yaptırırlar
Etler tavuklar deterjanlarına kadar aldırırlar misafirlerine
ayyy benimde arkadaşım illallah ettiriyo bana ya
1.500 maaş alır benim 300 lira gelirim var ona göz dikiyo resmen
işten 4 te çıkar kendini zorla bize davet ettirir sonrada karnım aç canım şunu istiyo diye siparişini verir bi de neymiş efendim yemekte çok çeşit severmiş bak bak
bin kere durumumu açıkladım ders çalışmam gerektiğini falan yok neymiş efendim canı börek çekmiş gülermisin ağlar mısın? bi de anlayışsız
dışarı çıktığımızda mutlaka 5 10 lira kitler bana bi meşhur numara bozuk yok şimdi bozdurmiyim bozdurursam harcanıyo eee benim paramın suçu ne ?
insanlar çok düşüncesiz yok diyosun yoktan bile anlamıyolar
Zaten bu şekilde para biriktiriyor bu insanlar bak bize bir kenarımız da 5 kuruşumuz yok.
Benim arkadaşımın ailesi de aynen cimriler evlerine karda kışta git doğalgaz yakmıyorlar battaniye altında oturuyorlar.
Gelen misafire üşüyorsan bir battaniye verelim diye teklif ediyorlar.
Bir defasında onlarda kalmak zorunda kalmıştım Dışarısı nasıl kardı anlatamam, sabaha kadar titremiştim ertesi gün hasta olmuştum.
ama kendileri de bir yüzsüzler, oturmaya gelirler doğalgazı iyice yakın iliklerimize kadar ısınalım biraz derler bir de.
Öbür dünyaya götürecekler paraları...
Onlar da size geldiklerinde evin bütün doğal gazını kapatın :) doğal gazın niye yanmadıgını sorarlarsa sizin taktiginizi uyguluyorum dersin ve ellerine birer battaniye verirsin olur biter.
benimki gerçek malesef:1. Arkadaşım ne geleneksel yapıda ne modern kültürde böyle bir anlayış yok . Yani senin erkek arkadaşının yaptığının türkçesine sömürme, enayi yerine koyma , hatta üçkağıtçılık deniliyor . Bu kelimelerin sözlük kariılığına bak . Bu adam seni sevmiyor , önemsemiyor kıymette vermiyor .. Sen ona ben senin hesabını ödeyecek kadar sana muhtacım değersizim yeterki yanımda ol diyorsun .
Belki götürürler (((;böyle insanlara hayret ediyorum sanki kefenin cebi var da mezara götürecekler.
o arkadaşına 'bu dünya ne sana nede bana kalmaz sultan süleymana kalmadı kalmaz şarkısını'armağan ediyorum.
böyle insanlara hayret ediyorum sanki kefenin cebi var da mezara götürecekler.
o arkadaşına 'bu dünya ne sana nede bana kalmaz sultan süleymana kalmadı kalmaz şarkısını'armağan ediyorum.
ayyy benimde arkadaşım illallah ettiriyo bana ya
1.500 maaş alır benim 300 lira gelirim var ona göz dikiyo resmen
işten 4 te çıkar kendini zorla bize davet ettirir sonrada karnım aç canım şunu istiyo diye siparişini verir bi de neymiş efendim yemekte çok çeşit severmiş bak bak
bin kere durumumu açıkladım ders çalışmam gerektiğini falan yok neymiş efendim canı börek çekmiş gülermisin ağlar mısın? bi de anlayışsız
dışarı çıktığımızda mutlaka 5 10 lira kitler bana bi meşhur numara bozuk yok şimdi bozdurmiyim bozdurursam harcanıyo eee benim paramın suçu ne ?
insanlar çok düşüncesiz yok diyosun yoktan bile anlamıyolar
parasızlığım yüzünden gezemediğim çok oldu hep bi bahane bulup eve döndüm yok demedim ki gel biz öderiz demesinler diye okulda da evden götürdüğümü yedim rejimdeyim dedim hamileyim zararlı dedim okulda yemek pahalı özel okuldayım neyapayım çalışmıyorum param yok eşiminde durumu yok ama buna rağmen otlanmadım otlanmam yapılan terbiyesizlik bana göre benim kadar mı parasız çalışıyor sonuçta yemiycek içmiycekse Biriktiricek , biriktiricek 5 para etmez insanlara ya kaptıracak yada yedirecek . Öyle yapıyor uyanık ya
benimki gerçek malesef:1. Arkadaşım ne geleneksel yapıda ne modern kültürde böyle bir anlayış yok . Yani senin erkek arkadaşının yaptığının türkçesine sömürme, enayi yerine koyma , hatta üçkağıtçılık deniliyor . Bu kelimelerin sözlük kariılığına bak . Bu adam seni sevmiyor , önemsemiyor kıymette vermiyor .. Sen ona ben senin hesabını ödeyecek kadar sana muhtacım değersizim yeterki yanımda ol diyorsun .
Bu benim normal erkek arkadasim. Ask yok yani. Cok cimri birisi ama kendisini tutumlu olarak tanimliyor:) tum kiz ve erkeklere ayni sekilde davraniyor.
ay çok komik ya
nası da birbirlerini bulmuşlar öyle
boşver o zaman elinden geldiğince görüşmemeye çalışırsın napıcaksın
birbirlerinden de utanmıyolar o hesapları yaparken ilginç doğrusu
canım sen de bende de bozuk yok desene niye kendini kullandırtıyosun ki
hatta dışarı çıkar çıkmaz laf arasında söyle mesela toka vs alıcam ama bozukluk yok şimdi paramı bozduramam sonra alırım filan de ki senden isteyemeyesin
bunu adet haline getirdiyse senin de başka şansın yok ya da onunla dışarı çıkmıcaksın
tavrını koy bence
ya da birşey isterse yapma evde malzeme yokmuş yapamadım de ne bileyim soğut kendinden
bi de ders çalışman gerekiyomuş onunla mı uğraşıcaksın Allah aşkına
:) aynı ablam bir makyaj temizleme toniğine 100 lira verir ama gelgörki dışarıda yemeğe para vermek ona çok gereksiz gelir :)
Böyle İnsanları Arkadaş Diye Gezdirmeyin Yanınızda Açıkça Yüzlerine Söyleyin Bitirin Hertürlü İlişkilerinizi Bu Nedir Yaa Maaşlı İnsanlar Bide Onlar Böle Ayıp Diye Düşünmüyorlarsa Sizde Ayıp Olur Diye Çekinmeyin Çatır Çatır Konuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?