Tok gezen arkadaş .

Yuhh artık cidden sizinkiler de boyut atlamış Onlar da size gelince sıcak su torbası falan ikram edin, yüzsüzler ya okuyunca bile kanım donuyor:18:

ah ah bu ne ki sana anlatsam var ya ailecek yaptıkları yüzsüzlükleri inanmazsın.
Evlerine yatıya gelen misafirleri arabalarına alıp büyük markete götürüp zorla alış veriş yaptırırlar
Etler tavuklar deterjanlarına kadar aldırırlar misafirlerine

Bi akrabamın kızıyla çarşıya gittik. Para yok yanında(zAten hep öyle gezer) abisi para vermiş kredi kartımı yatır diye kalanı senin olsun demiş. Bende kıza el harçlığı falan bıraktı sandım nerdee kalan para 5 lira çıktı 3 lirada geç yatığı için ceza yemiş kaldı ona 2 lira. Harca harca bitmez

ayyy benimde arkadaşım illallah ettiriyo bana ya
1.500 maaş alır benim 300 lira gelirim var ona göz dikiyo resmen
işten 4 te çıkar kendini zorla bize davet ettirir sonrada karnım aç canım şunu istiyo diye siparişini verir bi de neymiş efendim yemekte çok çeşit severmiş bak bak
bin kere durumumu açıkladım ders çalışmam gerektiğini falan yok neymiş efendim canı börek çekmiş gülermisin ağlar mısın? bi de anlayışsız
dışarı çıktığımızda mutlaka 5 10 lira kitler bana bi meşhur numara bozuk yok şimdi bozdurmiyim bozdurursam harcanıyo eee benim paramın suçu ne ?
insanlar çok düşüncesiz yok diyosun yoktan bile anlamıyolar

yok artık daha neler duyucaz acaba

canım sen de bende de bozuk yok desene niye kendini kullandırtıyosun ki
hatta dışarı çıkar çıkmaz laf arasında söyle mesela toka vs alıcam ama bozukluk yok şimdi paramı bozduramam sonra alırım filan de ki senden isteyemeyesin

bunu adet haline getirdiyse senin de başka şansın yok ya da onunla dışarı çıkmıcaksın
tavrını koy bence
ya da birşey isterse yapma evde malzeme yokmuş yapamadım de ne bileyim soğut kendinden
bi de ders çalışman gerekiyomuş onunla mı uğraşıcaksın Allah aşkına

parasızlığım yüzünden gezemediğim çok oldu hep bi bahane bulup eve döndüm yok demedim ki gel biz öderiz demesinler diye okulda da evden götürdüğümü yedim rejimdeyim dedim hamileyim zararlı dedim okulda yemek pahalı özel okuldayım neyapayım çalışmıyorum param yok eşiminde durumu yok ama buna rağmen otlanmadım otlanmam yapılan terbiyesizlik bana göre benim kadar mı parasız çalışıyor sonuçta yemiycek içmiycekse gezmesin

Onlar da size geldiklerinde evin bütün doğal gazını kapatın :) doğal gazın niye yanmadıgını sorarlarsa sizin taktiginizi uyguluyorum dersin ve ellerine birer battaniye verirsin olur biter.

Onlar da size geldiklerinde evin bütün doğal gazını kapatın :) doğal gazın niye yanmadıgını sorarlarsa sizin taktiginizi uyguluyorum dersin ve ellerine birer battaniye verirsin olur biter.

Onlardan önce kendime yapmam bu işkenceyi.
brrr bak okurken bile üşüdüm

böyle insanlara hayret ediyorum sanki kefenin cebi var da mezara götürecekler.

o arkadaşına 'bu dünya ne sana nede bana kalmaz sultan süleymana kalmadı kalmaz şarkısını'armağan ediyorum.

Bizde kabahat , enayi yerine koymalarına müsade ediyoruz . Bendede yok deyip geçmek lazım . Yada işte bende tokum

Evet oyle yapmaya calisiyorum mecbur:)
Onlara bu hesaplar cok normal geliyor olacak ki benim yanimda bile yapiyorlar baksana:)

artık gerçekten kendinden soğuttu dışarı çıkmak buluşmak istemiyorum ama sürekli arıyo istemediğimin o da farkında ama yinede ısrar ediyo

:) aynı ablam bir makyaj temizleme toniğine 100 lira verir ama gelgörki dışarıda yemeğe para vermek ona çok gereksiz gelir :)

:) aynı ablam bir makyaj temizleme toniğine 100 lira verir ama gelgörki dışarıda yemeğe para vermek ona çok gereksiz gelir :)

Makyajı beyaz sabunla yıkasın ya (; hep para tuzağı onlar hep :) çok değişik bir tasarruf anlayışı var yurdum insanın , mantığı çözmek imkansız

Böyle İnsanları Arkadaş Diye Gezdirmeyin Yanınızda Açıkça Yüzlerine Söyleyin Bitirin Hertürlü İlişkilerinizi Bu Nedir Yaa Maaşlı İnsanlar Bide Onlar Böle Ayıp Diye Düşünmüyorlarsa Sizde Ayıp Olur Diye Çekinmeyin Çatır Çatır Konuşun

konuşmaktan anlamıyor insanlar..herkes kendini haklı görüyor ve kırılıyor..arkadaşların yorumlarınada bakılırsa en doğrusu uzak durmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…