- Konu Sahibi incitanemtuana
-
istiyom bundan bana ne,ağlarım yoksa:a015:
patiii taşınıyoruz tokalarım poşettelülülülülülü..ayrıca saçım kısa dedik ya yok süslü tokalarım:çok üzgünüm:verdim hepsini..poşettekilerde günlük kullandıklarım ama eklerim yine:dance:...yeni tokalar alıcam uzuycak saçlarımhihoyyyt....bu arada şu kalbi görmiyim ben ya:asigim:içim açılıyo ne kokoş,ne zevkli bişey o ya:roflol:
buda benden asooo ekle canm sende hadiii :)))))
çok cicikaydirigubbakcemile2kızlar bugün taktığım tacım
çok hoşmuş cnm..
topiğin hayırlı olsun canım:teytey:
tam bir toka manyağıydım saçlarımı kestirmeden önce ..ama ne var ne yok hepsini verdim..taçlarmı istersin..pırıltılı tokalarmı amaann:teytey:..yeni aldıklarımı ekliyim bari dur az ama uzadıkça saçlar yenileri eklerimyerimseniben
bu taç çok hoşuma gidiyo..ilave saç aldım..ek yerine taç yada bu tokayı takıyorum..çok hoş oluyo..daha yeni alıcam yavaş yavaş.=)
ayyy aç tabii takı tokaların kutusunu görmemek olur muuu kaydirigubbakcemile3 benimde cicili kutularım var atarım resimleri senin için :))))
bende eklerim tokalarımdan cok sevdiklerimi :asigim: bin şükür halimize bayanlar herşeyimiz tamam burda bu muhabbetleri yapabiliyoruz...Bazen cok ama cok sanslı oldugumu hissediyorum :Saruboceq:a.s.
Topik hayırlı ugurlu olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?