Tokalarimizi taclarimizi bandanalarimizi saclastiklerimizi paylasmaya ne dersiniz???

ay inanmıyorum ben nerdeydim şimdiye kadar,burayı nasıl göremedim
akşam olsada çeksem tokacıklarımın resimlerini

incitanemtuana yine döktürmşsn canm :))

aldo
ilaydahey kızlar çpk hoş sizinkilerde bayıdm :)))

güle güle kullann

ben pek fazla toka takmam sadece dışarı çıkarken öndeki perçemlerimi ara sıra minik tokalarımla tuttururum okadar yada taç takarım.. evde takarım toka okadar ... :)

canlarimmm mutfaga girip yemek pisirmem lazim malum kocisim gelicek :)
sonrada hepinizin tokalariyla tek tek ilgilenicem ve alici gözüyle bakicam harikasiniz ya destekleriniz ve eklemeleriniz icin cok tsklera.s.

buda benden asooo ekle canm sende hadiii :)))))
patiii taşınıyoruz tokalarım poşettelülülülülülü..ayrıca saçım kısa dedik ya yok süslü tokalarım:çok üzgünüm:verdim hepsini..poşettekilerde günlük kullandıklarım ama eklerim yine:dance:...yeni tokalar alıcam uzuycak saçlarımhihoyyyt....bu arada şu kalbi görmiyim ben ya:asigim:içim açılıyo ne kokoş,ne zevkli bişey o ya:roflol:...ama tokanın hakkını yemiyelim..çok zarif bi tarzın var,,gerçekten çok zevklisin canım arkadaşım...tarzına bayılıyorum biliyosuna.s
kızlar bugün taktığım tacım

çok cicikaydirigubbakcemile2

aa bak buda çok kibaryerimseniben..gerçekten çok kibarlar..

canimsin cok güzel güle güle tak valla yerimseniben

canim cok cok tskler iyi dilegin icin ve kessinlikle hakklisin tatlisim negüzel ifade etmissin sükürler olsun halimize ac diil acikda diiliz:Saruboceq:
allahim olmayanlarada versin tabii tokaya gelene kadar ne eksikleri olanlar var herkezin gönlüne göre versin insallah:Saruboceq:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…