• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tokat atan eş

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.962
5.143
398
Sevgili hanımlar,
Bana doğruyu yanlışı ne yapmam nasıl davranmam konusunda yardımcı olun lütfen zira sizden başka kimsem yok desem yeridir. Allah büyük!

Eşimle şiddetli bir şekilde tartıştık, 8 yıllık evliyiz bir oğlumuz var 5 yaşında.
Eşim iyi bir babadır. Biraz sinirli olsada beni dinler aileci olsada %30 kötü ise %70 iyi bir evliliğimz vardı.
Üç dört gün önce tartıştık tartışma konusu bulunduğumuz ilden başka yere iş gereği gitmemiz gerek bir kaç seçenek vardı bana sordu tercih ettik ertesi gün tercihleri vermiş ama benim çok istedim il i çıkarıp başka il eklemis geri kalan hepsi aynı bende kızdım bağırdım neden değiştin diye
Gerekçeleri anlattı o şehir gelmiyormus çok yığılma vs varmış ben yinede sinirlendim çünkü çok istemiştim. Çünkü bende yasayacagim o şehirde.
Çok fevri davrandım bağırdım çağırdım oğlum odada idi allahtan...
Eşimde sustu sustu ben tepsiyi fırlatınca birden gözü dönmüş kalkıp bana tokat attı yere bardak fırlattı ailemin aradı ben çok korktum aileme geldim şuan hiç aramadı sormadı oğlum özledi aradı oğlu ile konuşsada benimle zerre muhatap olmuyor.
Bugün teli açtım ben açınca yüzüme kapadi benden nefret ediyormuş gibi ama görüntülü konuşma yaparken oğlum la yüzüğü hep parmağınnda profilinde halen ikimizin foto var. Nyse suratıma kapatinca bende msj attım
Hemen alyansmi çıkar madem telefonu kapattn
Onca şey yaptın hem suçlu hem güçlü olmak bumuydu tam olarak vs yazdım. Yine cevap yok.
Kızlar ne yapmam gerek benimle zerre muhatap olmuyor.
Tokat yemiş biri olarak canım acıyor evliliği bitirmem şuan mümkün değil ama alttan da almak istemiyorm kızlar aklınıza ihtiyaçm var.
İş olarak belirli bir işim yok ama hiç boş durmadım evden dikişli ürünler sattım eşime destek oldum her konuda maddi olarak.
Aileme gelince arkamda gibi durup asla arkadmda olmayan bir ailem var.

Sevgili hanımlar,
Bana doğruyu yanlışı ne yapmam nasıl davranmam konusunda yardımcı olun lütfen zira sizden başka kimsem yok desem yeridir. Allah büyük!

Eşimle şiddetli bir şekilde tartıştık, 8 yıllık evliyiz bir oğlumuz var 5 yaşında.
Eşim iyi bir babadır. Biraz sinirli olsada beni dinler aileci olsada %30 kötü ise %70 iyi bir evliliğimz vardı.
Üç dört gün önce tartıştık tartışma konusu bulunduğumuz ilden başka yere iş gereği gitmemiz gerek bir kaç seçenek vardı bana sordu tercih ettik ertesi gün tercihleri vermiş ama benim çok istedim il i çıkarıp başka il eklemis geri kalan hepsi aynı bende kızdım bağırdım neden değiştin diye
Gerekçeleri anlattı o şehir gelmiyormus çok yığılma vs varmış ben yinede sinirlendim çünkü çok istemiştim. Çünkü bende yasayacagim o şehirde.
Eşimde sustu sustu ben tepsiyi fırlatınca birden gözü dönmüş kalkıp bana tokat attı yere bardak fırlattı ailemin aradı ben çok korktum aileme geldim şuan hiç aramadı sormadı oğlum özledi aradı oğlu ile konuşsada benimle zerre muhatap olmuyor.
Bugün teli açtım ben açınca yüzüme kapadi benden nefret ediyormuş gibi ama görüntülü konuşma yaparken oğlum la yüzüğü hep parmağınnda profilinde halen ikimizin foto var. Nyse suratıma kapatinca bende msj attım
Onca şey yaptın hem suçlu hem güçlü olmak bumuydu tam olarak vs yazdım. Yine cevap yok.
Tokat yemiş biri olarak canım acıyor evliliği bitirmem şuan mümkün değil ama alttan da almak istemiyorm kızlar aklınıza ihtiyaçm var.
İş olarak belirli bir işim yok ama hiç boş durmadım evden dikişli ürünler sattım eşime destek oldum her konuda maddi olarak.
Adama bağırıp çağırmışsınız ,tepsi fırlatmışsınız sinirlendirene kadar uğraşmışsınız. İkiniz de karşılıklı yapmışsınız.
Biraz sinirinin geçmesini bekleyin eşinizi suçlayıp durmayın çünkü ikiniz de suçlusunuz

Cocugun oldugu yerde bağırmak tepsi fırlatmak? Çok fevri davranmissiniz. Anladığım kadarıyla oralarda yığılma oluyor diye eşiniz istediğiniz şehri listeden silmiş. Adamın yaptığında bir problem göremedim ben. Ama tokat atması çok yanlış. Sizin yaptiklarinizda yanlış.
bağırdım çağırdım oğlum odada idi oda sustu sustu ben tepsiyi fırlatınca

Sevgili hanımlar,

Şimdi bunu yazdığım için taşlanabilirim ama 8 yılda atılan bir tokat şiddet değil bence. Erkek yada kadın farketmez bir anlık sinirle bunu yapabilir karşısındakine. Olmasa daha iyi tabi.

Tokat kısmını çıkaratarak söylüyorum sizin tepkilerinizi abartılı buldum. Tepsi falan fırlatmalar, bağırıp çağırmalar. Çok varoş tavırlar bunlar. Üstelik size sorun ettiğiniz konuda açıklama da yapılmış. Eşiniz tokat atmasa adam sıfır hatalı bu konuda.

Sevgili hanımlar,

Siz eşinize tepsi fırlatmışsınız o size tokat atmış hukuka göre durum 1-1 berabere

Ayrıca adama yüzüğünü de çıkar dedikten sonra ben ne yapayım diye soruyor olamazsınız

Keşke siz kocanıza kocanız size saldırmadan konu açsaydınız... Ayrıca insanı kışkırtan birisiniz sanırım. Sizinle de yaşamak pek kolay olmasa gerek

Peki nasıl davranmam gerek evimi özledim ailem de kalmak istemiyorum ama ilk adımı da atmak istemiyorum çok zordayim mesajıma yanıt bile vermedi
Kim olsa vermez. Hala adamı kışkırtıp yangına körükle gidiyorsunuz. Olan da masum çocuğa oluyor...

Evet bide profil resmini değiştir dedim ama cevap vermedi
Yığılma varmış ili çıkarmış gayet normal veya o ili kendi sevmiyordur çalışacağı ilde mutlu olmak ister çıkarmıştır buda benim için normal ama siz herhalde saatlerce bağırıp çağırıp üstüne tepsi fırlatmışsınız. Birde çocuğunuzun yanında bunları yaptınız. Adam susmuş susmuş tepsi son radde olmuş. Tokat atmasına kimse normal demez ama bana böyle davranan triplere giren insana aynı seviyeye inmemek için kapıyı çeker çıkardım. Kalkıp fotoğrafı kaldır alyansı çıkar demenizde tüy dikmek olmuş. Davranışlarınızı düzeltin eğer hep böyle ise bir gün sizden soğur ve uzaklaşır

Elbette şiddetin gerekçesi olmaz .Ama sizde eşinize psikolojik şiddet uygulamış ,tahrik etmişsiniz. Sanırım öfke kontrolünüz yok. Bu konuda bir profesyonelden yardım almalısınız. Böyle devam ederse aranizda saygı denen birşey kalmaz o elde hic aşağı inmez. olanda minicik çocuğa olur.

tepsiyi esinize mi firlattınız? yani amacının esinize zarar mi vermekti tepsiyi fırlatırken?

Bu esinizi hakli yapmaz tabi ama sizinde bagirip cagirip tepsi fırlatmaniz ikiniz de haksız duruma düsürur.

Bir de bosanamam diyorsanız niye yuzugu cıkar diyorsunuz ki?

Bosanmak isteyen yuzuge taklmaz dava acar. hem yok bosanmayayım hem o yuzugu cıkarsın çok cocukca.

Ben ayrica boşanılmayacaksa blöf icin ailenin yanına gitmenin sonunu pek hayirlı gormuyorum. Sonra tıpış tıpıs eve dönünce sizin yapmak istediğiniz gibi burunları surtmuyor erkeklerin daha beter oluyor.

Ikinizde de hatalar var.
Çocuğunuz yaninizdayken tepsi fırlarmışsınız bağırıp cağirmişsinız, çocuğunuz korkmadı mi?
Eşiniz sizden özür dilese geride döneceksiniz belli, birşey yapmadığı içinde sinirleniyorsunuz
Biraz sakinlesin, çalışıyor musunuz?

Yığılma varmış ili çıkarmış gayet normal veya o ili kendi sevmiyordur çalışacağı ilde mutlu olmak ister çıkarmıştır buda benim için normal ama siz herhalde saatlerce bağırıp çağırıp üstüne tepsi fırlatmışsınız. Birde çocuğunuzun yanında bunları yaptınız. Adam susmuş susmuş tepsi son radde olmuş. Tokat atmasına kimse normal demez ama bana böyle davranan triplere giren insana aynı seviyeye inmemek için kapıyı çeker çıkardım. Kalkıp fotoğrafı kaldır alyansı çıkar demenizde tüy dikmek olmuş. Davranışlarınızı düzeltin eğer hep böyle ise bir gün sizden soğur ve uzaklaşır
Adamı hala darlıyor haklı gibi :olamaz:

Evet bide profil resmini değiştir dedim ama cevap vermedi
Hala fevri davranıyorsunuz. Lisede falan mı kaldınız acaba? İnsanlar hemen aa kavga ettim hemen profil fotoğrafını değiştirmeliyim diyor mu gerçekten. Ben tartışınca aklıma en son gelecek şey bile değil bu. Ki tokat yemişsiniz affedersiniz affetmezsiniz bilmem ama bi sakin olun, bi dizginleyin atlarınızı.

Back
X