Tokat atan eş

Çok samimi söylüyorum.
Çok mutlu bı evliliğim var... bı kaç sırrı var bu işin, bir tanesi hırcınlıklarımı dizginleyip sinirlenince bağırıp çağırmamak için kendime engel olup dinlemeye çalışmak.

Ben aslında çok zor bı insanım, sağlık sorunlarımdan dolayı sinirlenince çok zor nefes alırım kalbim çıkacak gibi olur.
Genede tutuyorum kendimi.

Başka yöntemler bulun tepki için kendinize, mesela çok istediğiniz ili çıkarmış başka ili yazmış ya diyeceğiniz şu olucaktı. Bu il çıkarsa asla gitmeyeceğiz. Çünkü bu ortak aldığımız karar değil. Nokta.

Konu da haklısınız ama tepsi fırlatmak ne bileyim. Evliliğiniz bunu kaldıracak yüz göz olmuş bı evlilik değil bence bu hareketleri yapmayın.
Eşinize haklı asla demiyorum.
Sizin attığınız tepsi de eşinize gelebilirdi.

Boşanamam deyip de alyans çıkartmaya çalışmak da ayrı çelişki. Ki her halinden adama boşanmam geri gelmek istiyorum sinyali de veriyor.

sizin de biraz empati yapmaya ihtiyacınız var. tabi ki şiddet içermemeliydi bu tartışma ama tartışırken de biraz nefes alıp öyle konuşmak gerekir. bence her ikinizde kafanızı biraz dinleyin, fevri hareketlerde bulunmayın

Yanlış anlama ama sen eşini tahrik etmişsin tabi bu değil ki sana takat atmasını gerektirmiyor ilk adımı atmak istemiyorum demişsin eşini seviyorsan ve bidaha sana böyle birşey yapmayacağından eminsen ilk adımı at bana sorarsan bende çok sıkıntılar yaşadım eşimle ilk adımı ben attım hep ama bizim aramızda sevgi eksik olmadı ben 16 yaşında evlendim çok cahillikkerim oldu ailelerimiz birbirine çok zıttı ama eşim beni alttan aldıkça ben tepesine çıktım açıkçası bu kadar sıkıntılara rağmen birbirimizden ayrılmadık ben yaptığım hataların farkına vardım çok şükür rabbime bir kızımız var iyiki de ilk adımı ben atmışım diyorum şuan hiçbir sıkıntımız yok kadın biraz alltan almalı bence
Kocanın kadın üzerindeki haklarını yazın internetten okuyun ne demek istediğimi anlarsınız Allah yardımcın olsun

Simdi birincisi esiniz o ilde yiğilma var demis.biliyotdur muhtemelen tercihi bosa gitsin istememistir.eger o illerde tanidiginiz felan yoksa adam size inat olsun diye tercihi degistirmez herhalde.2.olarak tepsiyi firlatmissiniz adami tahrik etmissiniz hic bir sey dayagi hakli cikarmaz fakat cok ustune gitmissiniz.alyansi cikar felan ne demek.bence bir kac gun bekleyin sakinlessin durmadan ustune gidip durmayin

Yaşınız 18 mi? Alyansını çıkar o zaman, profil fotonu değiştir o zaman nedir ya ajsjs. Kocaman kadınsınız çocuğunuz da var bu ne ergenlik? Aklınızca onun sizden vazgeçip vazgeçmeçmediğini test ediyorsunuz ama bunu damarına basarak yapıyorsunuz.

Karşımda bas bas bağıran tepsi fırlatan, öfke kontrolü olmayan biri olsa ben de bir noktaya kadar sakin kalabilirim. O noktadan sonra yüzünü mü tırmalarım tokat mı atarım bilmem.

Evet şiddet kötüdür, bir seçenek değildir. Ancak şiddet sadece kadına yapıldığında kötü değildir. Siz de şiddete meyillisiniz tepsi fırlatmanıza bakılırsa. Ben sakin ve sabırlı bir insanım oldukça. Ama karşımda sizin gibi davranan biri olsa ne kadar sakin kalırım bilemedim. Bu durumda da karşımdaki insan mağdur olduğunu iddia edemez. En fazla karşılıklı "yanlış olan" bir öfke kontrol sorunu yaşadık diyebilir.

Çalışacak olan kendisi. Evet sizin de yaşayacağınız şehir hakkında fikir belirtmeye hakkınız var ama o çalışma imkanlarını, olup olmayacağını düşünmek zorunda. Ve sizin beğendiğiniz şehirden daha önemli kriterler bunlar. Keşke bana da söyleseydin deseniz haklısınız ama benim istediğim şehri niye sildin demek Düpedüz şımarıklık. Gayet makul bir açıklama da yapmış üstelik.

Karı-koca karşılıklı hatalar, profil fotosunu sil, yüzük çıkar, whatsapp aile grupları varsa, face insta takip vb onları da engelleyin, kusura bakmayın ama yetişkin insanlarsınız neden çocukça davranıyorsunuz?
Tepsi fırlatmak yanlış, tokat atmak yanlış.

Bence bir süre birbirinizle iletişime geçmeyin, sakinleşmek için zaman tanıyın birbirinize, sağlıklı bir diyalog kuracak kıvama geldiğinizde bir araya gelir konuşursunuz, barışır mısınız ayrılır mısınız karar verirsiniz.

Eşinizden aşağı kalır bir yanınız yok. Siz ona bağırıp çağırıp tepsi fırlatmışsınız, o da size tokat atmış. İkiniz de çok hatalısınız. Ayrıca alyansını çıkarmasını ve whatsapp profil fotoğrafını kaldırmasını istemek nedir ya? Liseli ergenler gibi. Evlilik olgunluğuna erişmeden evlendiğiniz o kadar belli ki, sadece çocuğunuza üzüldüm

Kuzum bastan hatalisin yaptigin bana simariklik gibi geldi yani tavir oyle kocalarinizin sevgisine guvenipte sakalasirken bile fiziksel guc gosterisine cevirmeyin isi bunlar erkek, ostrojen basmiyor bünye ,is siddete donuyor sonra nasilsa ayrilamaz diyerek daha da buyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…