- 15 Temmuz 2016
- 8.609
- 14.476
- 248
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Adam sakinleşeceği yerde tekrar sinir küpü olmuştur. Bence evliliği sorguluyordurAdamı hala darlıyor haklı gibi
Boşanamam deyip de alyans çıkartmaya çalışmak da ayrı çelişki. Ki her halinden adama boşanmam geri gelmek istiyorum sinyali de veriyor.Siz eşinize tepsi fırlatmışsınız o size tokat atmış hukuka göre durum 1-1 berabere
Ayrıca adama yüzüğünü de çıkar dedikten sonra ben ne yapayım diye soruyor olamazsınız
Keşke siz kocanıza kocanız size saldırmadan konu açsaydınız... Ayrıca insanı kışkırtan birisiniz sanırım. Sizinle de yaşamak pek kolay olmasa gerek
Yanlış anlama ama sen eşini tahrik etmişsin tabi bu değil ki sana takat atmasını gerektirmiyor ilk adımı atmak istemiyorum demişsin eşini seviyorsan ve bidaha sana böyle birşey yapmayacağından eminsen ilk adımı at bana sorarsan bende çok sıkıntılar yaşadım eşimle ilk adımı ben attım hep ama bizim aramızda sevgi eksik olmadı ben 16 yaşında evlendim çok cahillikkerim oldu ailelerimiz birbirine çok zıttı ama eşim beni alttan aldıkça ben tepesine çıktım açıkçası bu kadar sıkıntılara rağmen birbirimizden ayrılmadık ben yaptığım hataların farkına vardım çok şükür rabbime bir kızımız var iyiki de ilk adımı ben atmışım diyorum şuan hiçbir sıkıntımız yok kadın biraz alltan almalı benceYığılma varmış ili çıkarmış gayet normal ve ya o ili kendi sevmiyordur çalışacağım ilde mutlu olmak ister çıkarmıştır buda benim için normal ama siz herhalde saatlerce bağırıp çağırıp üstüne tepsi fırlatmışsınız. Birde çocuğunuzun yanında bunları yaptınız. Adam susmuş susmuş tepsi son radde olmuş. Tokat atmasına kimse normal demez ama bana böyle davranan triplere giren insana aynı seviyeye inmemek için kapıyı çeker çıkardım. Kalkıp fotoğrafı kaldır alyansı çıkar demenizde tüy dikmek olmuş. Davranışlarınızı düzeltin eğer hep böyle ise bir gün sizden soğur ve uzaklaşır
Çünkü ne olursa olsun tokat atmamalıydı , o erkek alttan almalı diye düşünüyorAdam sakinleşeceği yerde tekrar sinir küpü olmuştur. Bence evliliği sorguluyordur
Halbuki kendisi belli ki her zaman kocasına şiddet uyguluyor psikolojik olaraÇünkü ne olursa olsun tokat atmamalıydı , o erkek alttan almalı diye düşünüyor
5 yaşındaki çocuk gibi inatlaşarak istediğimi yaptırırım demiş ama sert kayaya denk gelmişHalbuki kendisi belli ki her zaman kocasına şiddet uyguluyor psikolojik olara
oooo siz yangına körükle gitmeye devam ediyorsunuz. Bir sussanız sakinleşmesine izin verseniz. Neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz?
Yakında der "noldu ya foton gitti "çocuk gibi alyansı çıkar profili kaldır
evli barklı değil de lise öğrencisi dersin.
Yok halen ayni merak etmeyinYakında der "noldu ya foton gitti "
Farkeder mi? Ha ona ha tezgaha. Şiddet gösterisi değil mi?Arkadaşlar ben tepsiyi eşime fırlatmadim tezgara fırlattım
Siz halen aynı olmasına güvenip trip atmaya devam ederseniz aynı olmayacak hiç bir şeyYok halen ayni merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?