Tokat atan eş

Çok teşekkürler ama şuan sessizliğe gömülmek istiyorum

Siz sessiz kaldıkça eşiniz de bence adım atmayacaktır.eğer bu eşinizle ilk sorununuzsa adım atmanız daha iyi olur.ama tabi karar sizin
Ben eşimi aradım perşembe günü ama ne diyeceksen de kapat dedi yani umursamadı
Sahlandi bana. Bende o gün yemin edip dha aramam dedim

Ben eşimi aradım perşembe günü ama ne diyeceksen de kapat dedi yani umursamadı
Sahlandi bana. Bende o gün yemin edip dha aramam dedim

Yemin etmişsiniz ama küslük durumunda adım atmak çok sevap öyle düşünün.
Bir de aileniz 6 saat uzakta yaşıyormuş.bu tartışma sebebiyle ailenizin evine gitmiş olmanız da onu üzmüştür aslında. Bence yapıcı davranın bir kere olmak şartıyla evliliginiz için. Diğer şekilde daha da uzaması sorun olabilir.
Annenizin evine dönmeniz eşinizi çok rahatsız etmiş anladığım kadarıyla.evinizde kalıp attığı tokata olan tepkinizi baska sekilde gösterseydiniz barısmanız daha kolay olurdu.
Ben olsam evime geri dönerim.siz gittiginizde neden döndün demez zaten sevinir

O konuşana kadar konuşmamalısınız bence , burada yazılanlar gibi samimi davranırsanız ben haklıyım düşüncesi kafasına yerleşir ve tokat atmanın işe yaradığını düşünür.

Perşembe den beri aramıyorum umarım Bundan sonra aramam da işe yarar

Perşembe den beri aramıyorum umarım Bundan sonra aramam da işe yarar
Aramayın ama mesaj atın bence. Eger bazı seylerden bıktıysa iletisimi koparmak evliliginiz icin olumsuz olur. Konunuzda ailenizin de bu konuda size destek olmayacagını yazmıstınız. Bence bir kadının en rahat ettigi yer kendi evidir.bu sekilde eşinizle konusmayarak ne kadar daha ailenizin evinde kalacaksınız ki.
Bence dönün. döndügünüzde attıgı tokadın hesabını tekrar sorarsınız evinizdeyken de

Çocuğun odada olması duyduklarını yaşadıklarını hafifletmiyor daha 5 yaşında valla eşinizde de sizde de hata çok büyük tepsiyi fırlatmakta tokat atmakta kabul edilebilir değil. Bir de kuyruğu dik tutmak adına yüzüğü çıkar profil resmini sil falan ergen tavırlar bunlar ne gerek var bu laflara? Artık ben seni umursamıyorum seni istemiyorum havasında takılıp kendinizden soğutursunuz ancak bu şekilde. Keşke hiç bişey söylemeseydiniz bu sürede belki sinirler yumuşardı. Şu an o da siz de durup durup sinirleniyosunuz bu böyle uzar gider.

Kıyamam yaaa üzülme ama iş konusunda bir garanti bulmalısın bemen sgk lı bir işe gir ve akışkna bırak ailen seni üzer sen hemen iş bul mümkünse ailenle kalma ev tut

Eşiniz size sormadan tercih yapıyor
Siz küçücük çocuğun olduğu evde tepsi fırlatıyorsunuz
Tokat atılıyor aile evine gidiliyor sonra orda rahat edemedim döneyim ama yalvarsın ben naza çekeyim diyorsunuz. Madem tayin konusu bu kadar önemsizdi ilk baştan olayları bu noktaya getirmeseydiniz.
Yahu neyin kafası bu? Çocuğa neler yaşattığınızın farkında mısınz? Bide fotoğrafı kaldır demişsiniz ergen misiniz yahu? fotoğrafı kaldır, alyansı çıkar eeee bunlar olunca sizin soyadınız değişmiyor.
İkiniz de birbirinizden betersiniz ateşle barut gibisiniz lütfen görüşmeyin de o çocuğun atlatamayacağı travmaları olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…