- 4 Şubat 2019
- 4.214
- 9.023
- 158
- Konu Sahibi Dilara55333
-
şuanda tek derdiniz yüzüğü çıkarıp profil resmini değiştirmesi mi?
siz çok coşturmuşsunuz eşiniz de davar eşşeği gibi davranıp tokat atmış. şiddetin ne yazık ki bahanesi yok ama siz de durmamışsınız.
8 yıllık evli koca koca insanlarsınız. trip atmayı bırakıp ciddiyetin farkına varın ergen gibi tripli mesajlar atmayı kesip kendinizi bir kaç gün dinlenmeye alın. size dönüş yapacaktır diye düşünüyorum. eğer tepki gelmezse yüz yüze görüşüp bir sonuca varmanız gerektiğini söyleyin.
ama ümmeti Muhammet aşkına tribi bırakın.
Tepsiyi masaya fırlattım aslında ona değil o başka yerdeydiErgen ana babanın çocuğuna acırım ben!
Yahu bir kere tokat yemişsiniz hala profil fotoğrafı falan diyorsunuz. Daha ciddi şeyler konuşmanız gerek.
Bir de adama neden tepsi fırlatıyorsunuz? İkinizde şiddet eğilimlisiniz. Yazık o çocuğa da bunları yapmıyorsunuz inşallah
Tokat atması doğru değil eşinizin tabiki ama sizde tepsi fırlatmışsınız adam belliki sakinleşmeye çalışıyo oda tokat attığı için kendini kötü hissetmiş olabilir hemen niye yüzüğü çıkarsın sizde fevri bi insansınız belliki biraz aman verin sakinleşin karşılıklı olarakSevgili hanımlar,
Bana doğruyu yanlışı ne yapmam nasıl davranmam konusunda yardımcı olun lütfen zira sizden başka kimsem yok desem yeridir. Allah büyük!
Eşimle şiddetli bir şekilde tartıştık, 8 yıllık evliyiz bir oğlumuz var 5 yaşında.
Eşim iyi bir babadır. Biraz sinirli olsada beni dinler aileci olsada %30 kötü ise %70 iyi bir evliliğimz vardı.
Üç dört gün önce tartıştık tartışma konusu bulunduğumuz ilden başka yere iş gereği gitmemiz gerek bir kaç seçenek vardı bana sordu tercih ettik ertesi gün tercihleri vermiş ama benim çok istedim il i çıkarıp başka il eklemis geri kalan hepsi aynı bende kızdım bağırdım neden değiştin diye
Gerekçeleri anlattı o şehir gelmiyormus çok yığılma vs varmış ben yinede sinirlendim çünkü çok istemiştim. Çünkü bende yasayacagim o şehirde.
Çok fevri davrandım bağırdım çağırdım oğlum odada idi allahtan...
Eşimde sustu sustu ben tepsiyi fırlatınca birden gözü dönmüş kalkıp bana tokat attı yere bardak fırlattı ailemin aradı ben çok korktum aileme geldim şuan hiç aramadı sormadı oğlum özledi aradı oğlu ile konuşsada benimle zerre muhatap olmuyor.
Bugün teli açtım ben açınca yüzüme kapadi benden nefret ediyormuş gibi ama görüntülü konuşma yaparken oğlum la yüzüğü hep parmağınnda profilinde halen ikimizin foto var. Nyse suratıma kapatinca bende msj attım
Hemen alyansmi çıkar madem telefonu kapattn
Onca şey yaptın hem suçlu hem güçlü olmak bumuydu tam olarak vs yazdım. Yine cevap yok.
Kızlar ne yapmam gerek benimle zerre muhatap olmuyor.
Tokat yemiş biri olarak canım acıyor evliliği bitirmem şuan mümkün değil ama alttan da almak istemiyorm kızlar aklınıza ihtiyaçm var.
İş olarak belirli bir işim yok ama hiç boş durmadım evden dikişli ürünler sattım eşime destek oldum her konuda maddi olarak.
Aileme gelince arkamda gibi durup asla arkadmda olmayan bir ailem var.
Şimdi tayin isterken belirli bir limit var ve çoğu kişi ölü tercih yapmak istemez. Ben de öyle yapıyorum . Mesela güzel bir ılçede iki yer açıksa bana gelmeyeceginden o kadar eminim ki yazmıyorum. Onun yerine gelebilecek yerlerden yazıp şansımı yükseltiyorum ki tayinim çıksın. Tayın istediğime göre çıksın istiyorumdur. Ve dediğim gibi tayin zamanları çoğu insan böyle yapıyor. Duyuyorum görüyorum. Yani olayı tam kavramadan o kadar bağırmak, dinlememek, tepsi, bardak fırlatmak olmamış. Orda haksızsınız bence. Şiddeti hicbir şey haklı çıkarmayacağı için eşiniz sinirine hakim olamadığı için suçlu durumuna düşmüş. Sonra mesajınız falan da fiyasko. Aradiginiza göre barışmak istiyorsunuz. Böyle yaparak zor diyeyim ben size. Sessiz kalsanız daha yeğ bundan. Bence sessiz kalın. Kadınların sessizliği korkutucudur. Eşiniz kendiliğinden döner ve özür diler belki. Siz de ondan tabii. Eğer özürsüz bir barışma olursa devamı gelme olasılığı artarSizler bana yol gösterirseniz belki doğruyu bulurum
Yani konuşarak halledilebilecek bir konuyu ne hale getirmişsiniz. Tepsi fırlatmak falan...Sevgili hanımlar,
Bana doğruyu yanlışı ne yapmam nasıl davranmam konusunda yardımcı olun lütfen zira sizden başka kimsem yok desem yeridir. Allah büyük!
Eşimle şiddetli bir şekilde tartıştık, 8 yıllık evliyiz bir oğlumuz var 5 yaşında.
Eşim iyi bir babadır. Biraz sinirli olsada beni dinler aileci olsada %30 kötü ise %70 iyi bir evliliğimz vardı.
Üç dört gün önce tartıştık tartışma konusu bulunduğumuz ilden başka yere iş gereği gitmemiz gerek bir kaç seçenek vardı bana sordu tercih ettik ertesi gün tercihleri vermiş ama benim çok istedim il i çıkarıp başka il eklemis geri kalan hepsi aynı bende kızdım bağırdım neden değiştin diye
Gerekçeleri anlattı o şehir gelmiyormus çok yığılma vs varmış ben yinede sinirlendim çünkü çok istemiştim. Çünkü bende yasayacagim o şehirde.
Eşimde sustu sustu ben tepsiyi fırlatınca birden gözü dönmüş kalkıp bana tokat attı yere bardak fırlattı ailemin aradı ben çok korktum aileme geldim şuan hiç aramadı sormadı oğlum özledi aradı oğlu ile konuşsada benimle zerre muhatap olmuyor.
Bugün teli açtım ben açınca yüzüme kapadi benden nefret ediyormuş gibi ama görüntülü konuşma yaparken oğlum la yüzüğü hep parmağınnda profilinde halen ikimizin foto var. Nyse suratıma kapatinca bende msj attım
Onca şey yaptın hem suçlu hem güçlü olmak bumuydu tam olarak vs yazdım. Yine cevap yok.
Tokat yemiş biri olarak canım acıyor evliliği bitirmem şuan mümkün değil ama alttan da almak istemiyorm kızlar aklınıza ihtiyaçm var.
İş olarak belirli bir işim yok ama hiç boş durmadım evden dikişli ürünler sattım eşime destek oldum her konuda maddi olarak.
Çok teşekkür ederim cevabınz için deneyeceğim fakat galiba eşim gelmez kendi kendine gelmesini beklemekten başka çarem yok sanırımMesajinizdan anladigim kadariyla fevri davranmissiniz. Ama olayi anlatis seklinize bakarak icgorusu yuksek ve objektif bir insan oldugunuzu soyleyebilirim. baskasi olsa kendi yaptigi seyleri anlatmazdi, biz de buradan esinizi linc ederdik. eger esiniz degistirip size durumu aciklamissa o zaman o kadar kizmaniz haksizlik olmus. ama size sormadan emri vaki yaparken siz ortaya cikarmissaniz o zaman da esiniz suclu. bence siniriniz gecene kadar bir kac gun bekleyin. sonra esinizi cocugunuz ve aileniz olmadan bir yere cagirip gorusun. bagirip cagirmadan konusmaya calisin. zaten o da yumusar bence. sen soyle yaptin diye degil de, ben boyle hissettim, verdigim tepki olcusuzdu ama senin de bunu yapmandan cok uzuldum vs diye konusabilirsiniz. bir hatasini soylemek istiyorsaniz sandvic teknigi kullanin. yani once iyi bir sey, ardindan kotu sey, ardindan iyi birsey soyleyin, kabul etme ihtimali artar. mesela sen cok iyi bir babasin, bizimle her zaman ilgilisin. ama boyle boyle bir yanlis yapiyorsun. yine de ben soyle soyle iyi oldugunu dusunuyorum gibi. bence uzatmadan adim atin sinirleriniz yatisinca.
BelkideYani konuşarak halledilebilecek bir konuyu ne hale getirmişsiniz. Tepsi fırlatmak falan...
Tabi şiddet çok yanlış ama gerçekten normal tepkiler vermemişsiniz.
Evlilikle sevgililik aynı şey değil. Tartışmalarda hemen boşanmayı ima etmek, yüzüğü çıkart demek bununla tabiri caizse trip atmak bana doğru gelmiyor.
Şuanda sizinle konuşmak istemiyorsa sizde bir şey yazmayın ve bekleyin.
Şuan sinirli ve konuşacak durumda değil sanırım.
Siz attığınız mesajlarla daha da saçmalamışsınız.
Bence bir süre zaman tanıyın.
Verdiğiniz cevaplardan evliliğinizi yürütme isteğinizin asıl sebebinin maddi kaygı ve arkanızda bir ailenizin olmamasına bağlıyorum.
Bence ilişkinizi en başından bir gözden geçirin.
Kendi adıma eşimden ayrılma ihtimalim olsaydı onu sevdiğim için üzüntüden gözüm ne maddiyatı ne aile desteğini görürdü.
Ama sizin aklınıza ilk gelenler bunlarsa ortada daha büyük sıkıntılar var demektir.
Çocuk gibisiniz. Eşiniz iyi sabretmiş. Tepkilerinize dikkat edin. Fevri hareketleriniz var, birde çocuğunuzun yanında yapıyorsunuz, pes yani. Eşinizin tokat atması çok yanlış fakat sizin yaptıklarınız da çok yanlış veEvet bide profil resmini değiştir dedim ama cevap vermedi
Esiniz aileci demissiniz ne yapiyorduki meselaSevgili hanımlar,
Çünkü kendiliğinden aramasına izin vermemişsiniz:)Saolun yok ararsa trip atmam asla. Ama bir hafta oldu eşim aramadı sormadı
Evet bugünden sonra aramiycamÇünkü kendiliğinden aramasına izin vermemişsiniz:)
Harbiden o ne öyle ya? Tamamen saçmalık.Sizin yaptıklarınızda hiç normal değil. Sondaki alyansı çıkar demekte ayrı bir trip
Alyansı çıkar diyerek subminal mesaj vermiş. Eğer geri adım atmazsan dediklerimi yapmazsan senle işim yok demektir. Ama blöfü ters tepmişHarbiden o ne öyle ya? Tamamen saçmalık.
Esini bir rahat birak ayolSevgili hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?