Tokat atan eş

Saolun yok ararsa trip atmam asla. Ama bir hafta oldu eşim aramadı sormadı

Tepsiyi masaya fırlattım aslında ona değil o başka yerdeydi

Tokat atması doğru değil eşinizin tabiki ama sizde tepsi fırlatmışsınız adam belliki sakinleşmeye çalışıyo oda tokat attığı için kendini kötü hissetmiş olabilir hemen niye yüzüğü çıkarsın sizde fevri bi insansınız belliki biraz aman verin sakinleşin karşılıklı olarak

Mesajinizdan anladigim kadariyla fevri davranmissiniz. Ama olayi anlatis seklinize bakarak icgorusu yuksek ve objektif bir insan oldugunuzu soyleyebilirim. baskasi olsa kendi yaptigi seyleri anlatmazdi, biz de buradan esinizi linc ederdik. eger esiniz degistirip size durumu aciklamissa o zaman o kadar kizmaniz haksizlik olmus. ama size sormadan emri vaki yaparken siz ortaya cikarmissaniz o zaman da esiniz suclu. bence siniriniz gecene kadar bir kac gun bekleyin. sonra esinizi cocugunuz ve aileniz olmadan bir yere cagirip gorusun. bagirip cagirmadan konusmaya calisin. zaten o da yumusar bence. sen soyle yaptin diye degil de, ben boyle hissettim, verdigim tepki olcusuzdu ama senin de bunu yapmandan cok uzuldum vs diye konusabilirsiniz. bir hatasini soylemek istiyorsaniz sandvic teknigi kullanin. yani once iyi bir sey, ardindan kotu sey, ardindan iyi birsey soyleyin, kabul etme ihtimali artar. mesela sen cok iyi bir babasin, bizimle her zaman ilgilisin. ama boyle boyle bir yanlis yapiyorsun. yine de ben soyle soyle iyi oldugunu dusunuyorum gibi. bence uzatmadan adim atin sinirleriniz yatisinca.

Sizler bana yol gösterirseniz belki doğruyu bulurum
Şimdi tayin isterken belirli bir limit var ve çoğu kişi ölü tercih yapmak istemez. Ben de öyle yapıyorum . Mesela güzel bir ılçede iki yer açıksa bana gelmeyeceginden o kadar eminim ki yazmıyorum. Onun yerine gelebilecek yerlerden yazıp şansımı yükseltiyorum ki tayinim çıksın. Tayın istediğime göre çıksın istiyorumdur. Ve dediğim gibi tayin zamanları çoğu insan böyle yapıyor. Duyuyorum görüyorum. Yani olayı tam kavramadan o kadar bağırmak, dinlememek, tepsi, bardak fırlatmak olmamış. Orda haksızsınız bence. Şiddeti hicbir şey haklı çıkarmayacağı için eşiniz sinirine hakim olamadığı için suçlu durumuna düşmüş. Sonra mesajınız falan da fiyasko. Aradiginiza göre barışmak istiyorsunuz. Böyle yaparak zor diyeyim ben size. Sessiz kalsanız daha yeğ bundan. Bence sessiz kalın. Kadınların sessizliği korkutucudur. Eşiniz kendiliğinden döner ve özür diler belki. Siz de ondan tabii. Eğer özürsüz bir barışma olursa devamı gelme olasılığı artar

Yani konuşarak halledilebilecek bir konuyu ne hale getirmişsiniz. Tepsi fırlatmak falan...
Tabi şiddet çok yanlış ama gerçekten normal tepkiler vermemişsiniz.
Evlilikle sevgililik aynı şey değil. Tartışmalarda hemen boşanmayı ima etmek, yüzüğü çıkart demek bununla tabiri caizse trip atmak bana doğru gelmiyor.
Şuanda sizinle konuşmak istemiyorsa sizde bir şey yazmayın ve bekleyin.
Şuan sinirli ve konuşacak durumda değil sanırım.
Siz attığınız mesajlarla daha da saçmalamışsınız.
Bence bir süre zaman tanıyın.
Verdiğiniz cevaplardan evliliğinizi yürütme isteğinizin asıl sebebinin maddi kaygı ve arkanızda bir ailenizin olmamasına bağlıyorum.
Bence ilişkinizi en başından bir gözden geçirin.
Kendi adıma eşimden ayrılma ihtimalim olsaydı onu sevdiğim için üzüntüden gözüm ne maddiyatı ne aile desteğini görürdü.
Ama sizin aklınıza ilk gelenler bunlarsa ortada daha büyük sıkıntılar var demektir.

Çok teşekkür ederim cevabınz için deneyeceğim fakat galiba eşim gelmez kendi kendine gelmesini beklemekten başka çarem yok sanırım

Belkide

Adama tepsi fırlatmışsıniz, gerci yere mi yüzüne mi onun yaptığı normal değilde sizinki de aynen o şekilde. Adam size gerekçelerini açıklamış, atama olmuyormus vs vs demiş siz neden celallendiniz bu kadar , ayrıca ayrılmam suan münkün değil deyip, alyansi cikar demek saçma değil mi? Sizin blöfunuz karşılık bulursa nne olacak. Düzgünce oturup konuşsanız

Bir kere davranışlarınız 8 yıllık bir evliliğe yakışmıyor, ergence tavırlarınız var. Profil fotosunu takip etmek, alyansina bakmak gibi. Hatta alyansı çıkar ne demek ya.
Ha adam açıklama yapmaya çalışırken bagirip çağırıp tepsi fırlatmak da zaten şiddettir. Bana öyle bir şey fırlatan birine ben de vurabilirdim o anda. Adamı çok zorlamissiniz. İnsan gibi konuşup özür dilerseniz belki affeder.

Evet bide profil resmini değiştir dedim ama cevap vermedi
Çocuk gibisiniz. Eşiniz iyi sabretmiş. Tepkilerinize dikkat edin. Fevri hareketleriniz var, birde çocuğunuzun yanında yapıyorsunuz, pes yani. Eşinizin tokat atması çok yanlış fakat sizin yaptıklarınız da çok yanlış ve
resmen eşinizi kışkırtmışsınız. Eşiniz size neden orayı yazmadığını mantıklı bir şekilde açıklamış, yoğunluk ve yığılma olan bir bölgeyi boşu boşuna neden seçsin ki, böyle birşey için eşinize çocuğunuzun yanında bağırığ çağırmanız tepsi fırlatmanız eşinizin attığı tokattan daha da kötü geliyor bana. Ağzınıza geleni saydırıp birde tepsi fırlattığınız için eşinizin size gül uzatmasını beklemiyordunuz heralde. O eşinizi kışkırtan çenenizi azıcık tutun, düşünmeden konuşmayın, sakin olmaya çalışın, biraz düşünüp öyle karar verin, hangi konuda olursa olsun.

Biraz sakin olun ve daha fazla üzerine gitmeyin eşinizin.
Telefonla, mesajla iletişim kurnayın.
Adamı biraz rahat bırakın.
Siz de sağlıklı iletişim ve olumlu ilişki yürütmek üzerine biraz düşünüp taşının.

Esiniz aileci demissiniz ne yapiyorduki mesela

Esini bir rahat birak ayol

Siddete karsiyimda burada sen haksizsin adami manipule etmişsin yahu nedir yani konusun oturun ve konusun tepsi firlatmalar bagirmalar belliki fazla gelmis eşine biraz ayri kalmaniz her ikiniz icinde iyi olur ama her kavgada tokat atiyorsa tatar ramanzan gibi bosan derim ben saggaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…