Tokat atan eş

Arkadaşlar ben tepsiyi eşime fırlatmadim tezgara fırlattım
Arkadaşım sen ona fırlatmasan da yaptığın psikolojik şiddettir. Ayrıca o çocuk o sesleri duymuştur. Yaşadığı korku ve üzüntüyü düşünemiyorum. Şimdi de annesi babası kavgalı ve ayrılar. Ne kadar etkileniyor insanlar çocukluklarında her şeyden. Ben oğlunuza üzüldüm sadece..

Evet olan ona oldu korktu ağladı bende çok üzgünüm bana çok ders oldu

Aynen ikinizde suclusunuz boşanamam diyorsunuz ama boşanmak için r3smen elinizden geleni yapıyorsunuz eşinize karsi

Şiddeti hiçbir şekilde meşrulaştıramayız. İkiniz de birbirinize şiddet uygulamışsınız. Sözlü, psikolojik, fiziksel. İki taraflı bir şiddet var yani. Önce bir oturup konuşun. Neden böyle davrandınız birbirinize, o an ne hissettiniz, daha skybu davranışlar size ne hissettirdi? Suçlamadan, yargılamadan, duygularınızı paylaşın sadece birbirinizle. İlişkilerdeki en büyük sorun iletişim eksikliği oluyor çoğunlukla. Sonrası için ise evlilik terapisi öneririm. En mantıklı davranış bu olur gibi geliyor.

İnan öyle desem yine konuşmaz benle çok inatçı
Sizin de inat yönünden eşinizden aşağı kalır yanınız yok.
Bu olayların yaşanmasına sebep olan siz olduğunuz için düzeltmesi gereken de sizsiniz.
Hala adamın üstüne gitmeyin.

Hemen alyansmi çıkar madem telefonu kapattn
Onca şey yaptın hem suçlu hem güçlü olmak bumuydu tam olarak vs yazdım
Siz ilişkilerinizi bitirmeye meyillisiniz sanki. Hızlıca bağları koparabilen bir yapınız var anladığım kadarıyla.

İyi de adam size neden ili çıkarttığının gerekçelerini anlatmış. Sizin tepkileriniz çok çok abartılı . Ayrıca fitili siz ateşlemişsiniz.
Tepsi fırlatmalar falan nedir ?
Cocuk diğer odadaydı diyorsunuz da hiç mi duymadı yazık yani..
Biraz bekleyin bari adamın siniri yatışsın.

İkiniz de şiddet uygulamışsiniz. Dayak olmasaydı bile böyle hayati bir konuya size danismadan müdahale etmesi de hafif bı durum değil. Hem dayak yiyosunuz hem arkanızdan iş cevriliyor ama geri dönmek iletişim kurmak isteyen sizsiniz çok garip.

Size tokat atmış çok üzücü bir durum keşke bardaga vursaydı veya başka bir yere. Sizin hatanızda kendinizi bu duruma getirmek sonuçta karşıdaki de insan konuşup bir orta yolu bulmanızı temmeni ederim. Bir tokatla başlar sonra ileri seviyeye giderr daha kötü sonuçlar doğar.

Doğru ama şuan da boşanmam mümkün değil

tamda kafamdan geçenleri yazmışsın , şuan eşinin sana davranışı seni pişman etmek , bence bunda da çok haklı
adam sana açıklama yapmış sen susmmışsın heee tokat atması haklı olmasını gerektirmiyor ama demek seni durduramadıysa mecbur kalmıştır ,

özür dileyerek başla bence

şuanda tek derdiniz yüzüğü çıkarıp profil resmini değiştirmesi mi?

siz çok coşturmuşsunuz eşiniz de davar eşşeği gibi davranıp tokat atmış. şiddetin ne yazık ki bahanesi yok ama siz de durmamışsınız.
8 yıllık evli koca koca insanlarsınız. trip atmayı bırakıp ciddiyetin farkına varın ergen gibi tripli mesajlar atmayı kesip kendinizi bir kaç gün dinlenmeye alın. size dönüş yapacaktır diye düşünüyorum. eğer tepki gelmezse yüz yüze görüşüp bir sonuca varmanız gerektiğini söyleyin.

ama ümmeti Muhammet aşkına tribi bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…