- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Trip atmıyorum akıllandımSiz halen aynı olmasına güvenip trip atmaya devam ederseniz aynı olmayacak hiç bir şey
Arkadaşım sen ona fırlatmasan da yaptığın psikolojik şiddettir. Ayrıca o çocuk o sesleri duymuştur. Yaşadığı korku ve üzüntüyü düşünemiyorum. Şimdi de annesi babası kavgalı ve ayrılar. Ne kadar etkileniyor insanlar çocukluklarında her şeyden. Ben oğlunuza üzüldüm sadece..Arkadaşlar ben tepsiyi eşime fırlatmadim tezgara fırlattım
İnan öyle desem yine konuşmaz benle çok inatçıKocanızı arayıp "ben eşeklik ettim lütfen affet ama sen de bir daha asla tokat atmayacaksın. Yoksa dönüşü olmaz diyeceksiniz" evinize döneceksiniz.
Evet olan ona oldu korktu ağladı bende çok üzgünüm bana çok ders olduArkadaşım sen ona fırlatmasan da yaptığın psikolojik şiddettir. Ayrıca o çocuk o sesleri duymuştur. Yaşadığı korku ve üzüntüyü düşünemiyorum. Şimdi de annesi babası kavgalı ve ayrılar. Ne kadar etkileniyor insanlar çocukluklarında her şeyden. Ben oğlunuza üzüldüm sadece..
Evet maalesefNe kadar fevri bir insansınız, tepkileriniz çocuk gibi.
Birde profil resmi değiştir dedimSizin yaptıklarınızda hiç normal değil. Sondaki alyansı çıkar demekte ayrı bir trip
Şiddeti hiçbir şekilde meşrulaştıramayız. İkiniz de birbirinize şiddet uygulamışsınız. Sözlü, psikolojik, fiziksel. İki taraflı bir şiddet var yani. Önce bir oturup konuşun. Neden böyle davrandınız birbirinize, o an ne hissettiniz, daha skybu davranışlar size ne hissettirdi? Suçlamadan, yargılamadan, duygularınızı paylaşın sadece birbirinizle. İlişkilerdeki en büyük sorun iletişim eksikliği oluyor çoğunlukla. Sonrası için ise evlilik terapisi öneririm. En mantıklı davranış bu olur gibi geliyor.Sevgili hanımlar,
Bana doğruyu yanlışı ne yapmam nasıl davranmam konusunda yardımcı olun lütfen zira sizden başka kimsem yok desem yeridir. Allah büyük!
Eşimle şiddetli bir şekilde tartıştık, 8 yıllık evliyiz bir oğlumuz var 5 yaşında.
Eşim iyi bir babadır. Biraz sinirli olsada beni dinler aileci olsada %30 kötü ise %70 iyi bir evliliğimz vardı.
Üç dört gün önce tartıştık tartışma konusu bulunduğumuz ilden başka yere iş gereği gitmemiz gerek bir kaç seçenek vardı bana sordu tercih ettik ertesi gün tercihleri vermiş ama benim çok istedim il i çıkarıp başka il eklemis geri kalan hepsi aynı bende kızdım bağırdım neden değiştin diye
Gerekçeleri anlattı o şehir gelmiyormus çok yığılma vs varmış ben yinede sinirlendim çünkü çok istemiştim. Çünkü bende yasayacagim o şehirde.
Çok fevri davrandım bağırdım çağırdım oğlum odada idi allahtan...
Eşimde sustu sustu ben tepsiyi fırlatınca birden gözü dönmüş kalkıp bana tokat attı yere bardak fırlattı ailemin aradı ben çok korktum aileme geldim şuan hiç aramadı sormadı oğlum özledi aradı oğlu ile konuşsada benimle zerre muhatap olmuyor.
Bugün teli açtım ben açınca yüzüme kapadi benden nefret ediyormuş gibi ama görüntülü konuşma yaparken oğlum la yüzüğü hep parmağınnda profilinde halen ikimizin foto var. Nyse suratıma kapatinca bende msj attım
Hemen alyansmi çıkar madem telefonu kapattn
Onca şey yaptın hem suçlu hem güçlü olmak bumuydu tam olarak vs yazdım. Yine cevap yok.
Kızlar ne yapmam gerek benimle zerre muhatap olmuyor.
Tokat yemiş biri olarak canım acıyor evliliği bitirmem şuan mümkün değil ama alttan da almak istemiyorm kızlar aklınıza ihtiyaçm var.
İş olarak belirli bir işim yok ama hiç boş durmadım evden dikişli ürünler sattım eşime destek oldum her konuda maddi olarak.
Aileme gelince arkamda gibi durup asla arkadmda olmayan bir ailem var.
Sizin de inat yönünden eşinizden aşağı kalır yanınız yok.İnan öyle desem yine konuşmaz benle çok inatçı
Siz ilişkilerinizi bitirmeye meyillisiniz sanki. Hızlıca bağları koparabilen bir yapınız var anladığım kadarıyla.Hemen alyansmi çıkar madem telefonu kapattn
Onca şey yaptın hem suçlu hem güçlü olmak bumuydu tam olarak vs yazdım
Doğru ama şuan da boşanmam mümkün değilİkiniz de şiddet uygulamışsiniz. Dayak olmasaydı bile böyle hayati bir konuya size danismadan müdahale etmesi de hafif bı durum değil. Hem dayak yiyosunuz hem arkanızdan iş cevriliyor ama geri dönmek iletişim kurmak isteyen sizsiniz çok garip.
tamda kafamdan geçenleri yazmışsın , şuan eşinin sana davranışı seni pişman etmek , bence bunda da çok haklıŞimdi bunu yazdığım için taşlanabilirim ama 8 yılda atılan bir tokat şiddet değil bence. Erkek yada kadın farketmez bir anlık sinirle bunu yapabilir karşısındakine. Olmasa daha iyi tabi.
Tokat kısmını çıkaratarak söylüyorum sizin tepkilerinizi abartılı buldum. Tepsi falan fırlatmalar, bağırıp çağırmalar. Çok varoş tavırlar bunlar. Üstelik size sorun ettiğiniz konuda açıklama da yapılmış. Eşiniz tokat atmasa adam sıfır hatalı bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?