ben 3yıllık evlıym gebe kalamıyrum bır sorun yok fmf hastasıyım batında sıvı gorunuyo gıttıgım butun doktorlar sıvıdan olabılır dedı yılmaz seyyah da gelınce ona gıttım gıdıyorum da sımdı ılac tadavısıyle basladık hayırlısı artık senın neyın var pekı
bende 7 yıllık evliyim. tek yumrtalığım alındı,fsh yüksek, rezervim az. ankarada 2 tüp bebek yaptırdım tutmadı. şimdi yılmaz seyyaha git diyorlar. nasıl bir dr. ilgili mi? muyanesi nasıl? tetkik falan nasıl nerde yaptırıyor? inşallah sende bebişine kavuşursun. Allah yardımcın olsun. arada tedavinle dr ile ilgili bişeyler yazarsan sevinirim.
valla bendee gitmyi düşünüyorum ama zaman uymuyo yozgattan gelcem çünkü..
canım bende bugun gıttım pazar günlerı acıl hastalara bakıyo arayıp yozgattan gelıceğini söylersen bakıyo ben bugun konuşmak için gittim hemen muayıne etti.dedıklerı gıbı güler yuzlu benım bı yakınım onunn tedavısı uzerıne hamıle kaldı..
neden etmiyorsunuz merak ettim bende gitmeyi düşünüyordum da...???ben gıttım tavsıye etmıyorum
Pkoyum ben folik asit ve insulin direnci icin inofolic diye bi ilac var onu yazmasini istedim ilaci bilmiyordu gebelik durumunda rapora ihtiyacim var nasil olucak dedim su arkadasim bu arkadasim falan filan hosuma gitmedineden etmiyorsunuz merak ettim bende gitmeyi düşünüyordum da...???
anladım canım peki şuan gittiğin bi doktor var mı ?Pkoyum ben folik asit ve insulin direnci icin inofolic diye bi ilac var onu yazmasini istedim ilaci bilmiyordu gebelik durumunda rapora ihtiyacim var nasil olucak dedim su arkadasim bu arkadasim falan filan hosuma gitmedi
anladım canım peki şuan gittiğin bi doktor var mı ?
bu arada dogum gunlerımız ve mesleklerımız aynı :)anladım canım peki şuan gittiğin bi doktor var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?