bende öyle canım ama yozgatta kaldıktan sonra burası daha ii geliyo...Ayyy kocam olmasa hic durmam kacmanin yollarini ararim benim de kadrolu 5. Oncesi de de 2 yil icretli calistim
muhtemelen orası daha kötudur zaten gıttınmı yılmaz beyebende öyle canım ama yozgatta kaldıktan sonra burası daha ii geliyo...
gitmedim canım okadar kararszım ki napıcamı bilemiyorum eşime proxseed aldık başladı belki faydası olur dye..muhtemelen orası daha kötudur zaten gıttınmı yılmaz beye
Hic gebelik oldu mu sizde bu arkimin arkadasi fazliya gidiodu birakti mehmet beye gecti bende bi onu deniyim dedim ama kararsiz kaldim bendegitmedim canım okadar kararszım ki napıcamı bilemiyorum eşime proxseed aldık başladı belki faydası olur dye..
Hic gebelik oldu mu sizde bu arkimin arkadasi fazliya gidiodu birakti mehmet beye gecti bende bi onu deniyim dedim ama kararsiz kaldim bende
puff bende gecen ay kımyasal yasadım ıkı sene once bıdaha olmustu gecen yıl 23 haftalık oncekı yıl 16 haftalık dogumlar yaptımcanım ben 3 kez kimyasal gebelik yaşadım yozgattaykenyazın buraya taşınınca mehmet beye gittim eylül gibi aşılama yaptırdım ama tutmadı ve benim psklojm bozuldu ve akışına bıraktım yaza kadar olmazsa tüp bebek deniycez..
ay canım yaa çok üzüldüm seninkiler baya büyükmüş rabbim bi daha yaşatmasın o acılarıpuff bende gecen ay kımyasal yasadım ıkı sene once bıdaha olmustu gecen yıl 23 haftalık oncekı yıl 16 haftalık dogumlar yaptım
amın canım ınsallah bıdakı ay bende asılama yaptırmayı dusunuyom ınsallah tutar gercı benım normalde de tutuyo hepsı klomenle oldu bılmıom napcamı henuz adette olmadım bıde ehlıyet alamamıstım daha ona da yazıldım bakalım bı kaç ay ertelesem de mayısta mı yenıden denesem kılom da var bıraz onları da verırım dıorum ama bakalım bı ay daha dene dıo ıcımden bısey olmassa mayısa bırak dıo kararsızımay canım yaa çok üzüldüm seninkiler baya büyükmüş rabbim bi daha yaşatmasın o acıları
hayırlısı olsun canım ben 5 kez klomen kullandım ynelamada olmadı ama kendiliğinden 3 kez kimyasal oldu offf çok zor işler bu işler.. bebeklerini neden kaybettin peki belli mi ?amın canım ınsallah bıdakı ay bende asılama yaptırmayı dusunuyom ınsallah tutar gercı benım normalde de tutuyo hepsı klomenle oldu bılmıom napcamı henuz adette olmadım bıde ehlıyet alamamıstım daha ona da yazıldım bakalım bı kaç ay ertelesem de mayısta mı yenıden denesem kılom da var bıraz onları da verırım dıorum ama bakalım bı ay daha dene dıo ıcımden bısey olmassa mayısa bırak dıo kararsızım
kımyasallar bellı degıl ama dıger buyuklerım rahım agzı yetmezlıgı bı hamıle kalabılsem 12 13. haftalarda dıkıs atılacak calısmıycam yatıcam hep buraya da bu yuzden uye oldum yasın grubu buldum okuyoruz habıre ınsallah kabul olur dualarımhayırlısı olsun canım ben 5 kez klomen kullandım ynelamada olmadı ama kendiliğinden 3 kez kimyasal oldu offf çok zor işler bu işler.. bebeklerini neden kaybettin peki belli mi ?
amin canım inşallah dualrım senlekımyasallar bellı degıl ama dıger buyuklerım rahım agzı yetmezlıgı bı hamıle kalabılsem 12 13. haftalarda dıkıs atılacak calısmıycam yatıcam hep buraya da bu yuzden uye oldum yasın grubu buldum okuyoruz habıre ınsallah kabul olur dualarım
cok sagol cnmamin canım inşallah dualrım senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?