Tokat da dr yılmaz seyyah a gıden var mı

gitmedim canım okadar kararszım ki napıcamı bilemiyorum eşime proxseed aldık başladı belki faydası olur dye..
Hic gebelik oldu mu sizde bu arkimin arkadasi fazliya gidiodu birakti mehmet beye gecti bende bi onu deniyim dedim ama kararsiz kaldim bende

Hic gebelik oldu mu sizde bu arkimin arkadasi fazliya gidiodu birakti mehmet beye gecti bende bi onu deniyim dedim ama kararsiz kaldim bende

canım ben 3 kez kimyasal gebelik yaşadım yozgattayken yazın buraya taşınınca mehmet beye gittim eylül gibi aşılama yaptırdım ama tutmadı ve benim psklojm bozuldu ve akışına bıraktım yaza kadar olmazsa tüp bebek deniycez..

puff bende gecen ay kımyasal yasadım ıkı sene once bıdaha olmustu gecen yıl 23 haftalık oncekı yıl 16 haftalık dogumlar yaptım

puff bende gecen ay kımyasal yasadım ıkı sene once bıdaha olmustu gecen yıl 23 haftalık oncekı yıl 16 haftalık dogumlar yaptım
ay canım yaa çok üzüldüm seninkiler baya büyükmüş rabbim bi daha yaşatmasın o acıları

ay canım yaa çok üzüldüm seninkiler baya büyükmüş rabbim bi daha yaşatmasın o acıları
amın canım ınsallah bıdakı ay bende asılama yaptırmayı dusunuyom ınsallah tutar gercı benım normalde de tutuyo hepsı klomenle oldu bılmıom napcamı henuz adette olmadım bıde ehlıyet alamamıstım daha ona da yazıldım bakalım bı kaç ay ertelesem de mayısta mı yenıden denesem kılom da var bıraz onları da verırım dıorum ama bakalım bı ay daha dene dıo ıcımden bısey olmassa mayısa bırak dıo kararsızım

hayırlısı olsun canım ben 5 kez klomen kullandım ynelamada olmadı ama kendiliğinden 3 kez kimyasal oldu offf çok zor işler bu işler.. bebeklerini neden kaybettin peki belli mi ?

hayırlısı olsun canım ben 5 kez klomen kullandım ynelamada olmadı ama kendiliğinden 3 kez kimyasal oldu offf çok zor işler bu işler.. bebeklerini neden kaybettin peki belli mi ?
kımyasallar bellı degıl ama dıger buyuklerım rahım agzı yetmezlıgı bı hamıle kalabılsem 12 13. haftalarda dıkıs atılacak calısmıycam yatıcam hep buraya da bu yuzden uye oldum yasın grubu buldum okuyoruz habıre ınsallah kabul olur dualarım

amin canım inşallah dualrım senle

Kızlar meraba yılmaz beye gidipte hamile kalan var mı tüp bebek yaptırdıktan sonra

Merhaba arkadaslar Tokatta universite hastanesinde veya devlet hastanesinde tüp bebek merkezi var mi? Yardimci olun lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…