kaç gündür nişanlımla geriliyoruz, aylardır evde oturmaktan da kafayı yemiş durumdayım.ona buna sarıyorum.bu süreçte de aşamadığımız, belki de benim büyüttüğüm sorunlarımız vardı nişanlımla.bugün yine ona yapma dediğim bişeyi yaptı.ben de en son delirdim bitti bu iş gel al neyin varsa bende yazdım.10 dk sonra geldi.çok sinirliydi.
önce fotoğraflarımızı sil yanımda dedim.delirdi.bana saydı sövdü(çok ağır küfürler) sonra da tokat attı.kendimi tutamadım tabi çok ağladım.daha önce çok saçma sapan şeylerde bana vurmanın eşiğinden dönmüştü.açıkçası bigün başıma böyle bişey gelceğini biliyodum.bunu bile bile nasıl nişanlanabilecek kadar salak oldum anlamıyorum şimdi.neyse sonra sarıldı falan zorla barıştım.ama bu olayı nasıl yenicem, nası hazmedicem hiçç bilmiyorum.onu o kadar çok seviyorum ki..o benim en yakınım, en güvendiğim nası bunu yapabildi. her şey şu an yerle bir oldu sanki..
nişanı atmalı mıyım?aranızda sevgiliyken, nişanlıyken başına böyle şeyler gelenler var mı? durumunuz ne acaba paylaşır mısınız lütfen çok ihtiyacım var..
Aynı şeyi bende yaşamıştım sözlüyken..Canına tak ettirmiştim ama böyle bişey yapması çok kötüydü tabii..Birden sinir anında refleks olarak yaptı çok sinirliydi ama..Ve burnum şişmişti resmen..Hiç bişey yapmadım sadece konuşmadım.Yüzüne dahii bakmadım..Ağladı yalvardı bi sürü şey söyledi..Çok içim yanmıştı ama..Bi zaman sonra unuttum..Çok şükür evliyim o günden beri bana kötü bi söz bile söylemez..LAf saymanın bir anlamı yok hiç bişey deme ama sadece konuşma..Akıllansın nasıl yapar böyle bişey..Benim eşim akıllandı ama umarım birdaha böyle bişeyle karışılaşmazsın..İyi düşün korkut gözünü.
biraz araştırdım, her yerde daha evlenmeden şiddet gören kadınların asla o evliliği yapmamaları gerektiği yazıyo..sen tamamen istisna olmuşsun arkadaşım ne mutlu sana..
Erkekler öfkelerini kontrol etmeyi ne zaman öğrenecekler bilmiyorum
Tamam tartışma, kavga her evde, her nişanlı çiftte olur
Ama tokat ayrı bir durum
Eğer bugün sana tokat attıysa ve sen affettiysen bunun devamı gelir
Çünkü daha öncede yeltenmiş böyle bir şeye
Evlendikten sonra dönüşün zor olur
Dikkat et ve iyi düşün karar ver
Sevgi, aşk her zaman bulunur ama evlendikten sonra hayatın daha çekilmez olabilir...
biraz araştırdım, her yerde daha evlenmeden şiddet gören kadınların asla o evliliği yapmamaları gerektiği yazıyo..sen tamamen istisna olmuşsun arkadaşım ne mutlu sana..
Ama o arkadaşın durumu farklı bence çünkü sen diyorsun ya daha öncede nerdeyse vuracaktı diye onun ki sanırım bir defa oda ben çok üstüne gittim diyo zaten
Doğrudur canım ama herkes bir değil..Şidmi sinirlendiğinde yanımdan gidiyor..Ama birazda senin elinde..Yapması çok kötü bişey gerçekten..Bazen bende bile sinirlendiğimde içimden diyorum gidip azını burnunu yumruklasam :))) Şaka bir yana yaptığı çok çirkin birşey ama normal oalrak sinirlendiğinde nasıl biri bilmiyorum..Yani devamı gelirmi?İyice düşün ona göre kafanda bitirirsin.Yada devam ederisn.
keşke sadece sevgili olsaydık da hesap vermem gereken bin tane insan olmasaydı..şimdi anama babama "o bana vurdu" bile demekten utanıyorum..çünkü başta karşı çıkmışlardı.onun güvenilir bi insan olduğuna ailemi inandırmam aylar sürdü..şimdi nasıl çıkıp da o bana vurdu dicem..
haklısın.o kadar saçma sebeplerdi ki hatırlamıyorum bile şu an o sebepleri.
işte asıl sorun da o.sen mesela çok üstüne gitmişsin..bizimkiler incir çekirdeğini doldurmıycak, başkaları arasında belki tartışma konusu dahi olmıycak sebepler..
mesela vurmasının sebebi "fotoğraflarımızı sil" dememmiş..o beni fotolarla tehdit edicek bi adam mıymış, ben onu ne yerine koyuyomuşum bunu diyerek..
buna sinirlenip o tokadı atmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?