tokat yedim..

Mevzu ney biliyomusun :) Bir ramazan günü annemle kvga etmiştim iftarı bile yapmadan kendimi dışarı attım..Eşime mesaj attım sözlüyken tabii hemen gel şuraya seni bekliyorum diye..Oda apar topar geldi bana bişey oldu zannetmiş..Ramazanın ilk günü bide o sinirle vurmuştu..Neye uğradımı şaşırmıştım tabii..Ama vurduktan sonra şöle bi dk durdu..AAğlamaya başladı çok üzülmüştü be bunu nasıl yaptım diye..Normalde çok sinrlidir ama bi insana zarar vermez duvarı felan yumruklar :) Oda nadir yani..Bidaha yaparmı yani bi düşün istersen.

Bugün nişanlıyken tokat yersin yarın evliyken tekme tokat dayak yersin.
Bu işin sadece başlangıcı.
Sakın yazık etme kendine derim.

Arkadaşında dediği gibi vurdu demene gerek yok o zaman iş uzayabilir daha fazla
Siz haklıymışsınız tanıyamamışım artık anlaşamıyoruz dersiniz olur biter

1 kere yapabilmişse artık hep yapabilir.

pişman oldu ama bana inandırıcı gelmedi..evet bidaha yapıcak biliyorum..

annesinin üstüne yemin etti bida yapmıcana kaç kere özür diledi ama içimden bi ses sakın kanma diyo..onu bırakıp gidecek cesaretim de yok..değişeceğini umut etmek de çok saçma geliyo..

o tokadı bilerek isteyerek attıysa, yeminle belki kendini frenler. ama anlık sinirle, kontrolünü kaybederek attıysa, yemin işe yaramaz.

ayrıl ya da ayrılma diyemem, ama bence evlenmeden önce, ciddi bir tartışma ortamındaki tepkisini gözlemlemeden evliliği düşünmeyin. kendini kontrol edemiyorsa, evlenince çok daha kötüsünü de yaparbilir.

ama size daha önce el kaldırmaya yeltenmiş miydi?

cevap: hayır.

size agıza alınmayacak küfürler etmiş miydi ?

cevap: hayır..

---

siz konu sahibi gibi yasasanız ayrılır mıydınız? bunu cevaplarsanız konu sahibi kendisi belki daha iyi analiz eder. sanırım siz bir daha yasamadınız diye o da yasamam sanıp ümit diyor öyle.

şimdi zor olan şeyler evlendikten sonra çok daha zor olacak..hem bunu ailene ifade etmen zorlaşacak,hemde evliliği bitirmek..ama dersen ki eşimin bana vurma riskini göze alıp katlanırım,sineye çekerim o zaman allah kolaylık versin sana..

pişman oldu ama bana inandırıcı gelmedi..evet bidaha yapıcak biliyorum..

bu sözü söyleyip farkındalında olup eger ki ailemi haklı cıkarırım diye bile bile lades yaparsan kendine yazık etmiş olursun.
hiçbirsey senden değerli değil.

Size şöyle anlatıyım...Evlenmedn önce kavga ettiğimizde o sinirle kapıya gelir bi ton laf sayardı..Giderken bişeye tekme atardı..Küfürler ederdi..Ağzı boş durmazdı..Lisedeyken böyle sinirli olmuş daha önce böyle bişeyi yokmuş.Ama sadece bana karşı değil..Sölediğ lafları hattı hesabı yok..Düğüne 1 hafta kala ayrılıyodum ben hayatta yapamam diye ailem sordu yani eminmisin diye hatta..Ama evlendik adam melek..Nazar değmesinde..Tabii ben istisnaa oalbilirim..Şimdi sinirlendiğinde kaçıyo odadan..Daha doğrsuu pek sinirlenmiyo..Ayda yılda bi kavga ederi öyle diyim..Evlendikten sonra değiştii..Bilmiyorum ama her erkek böyle olurmu..Ben tabikiide doğru bişey oalrak görmüyorum ama genel oalrak huyu nasıldır onu öğrenmek lazım.

sizde iyi cesaret etmişsiniz .şansınıza diyeyim artık.
ben asla cesaret edemezdim. kaldı ki genele böyle sinirli bir yapısı tutumu varsa ..

-----

konu sahibi arkadasım iyi düsün tasın.bir daha yapacak biliyorm diyorsun. göz göre göre kendini heba mı edeceksin?
sevgi de bir yere kadar.

Sen şimdiden tokat ve küfür yiyosan resmen bile bile lades diyosun olacaklara.Şimdi tokat yersin yarın dayak yersin. bence ilişkini tekrar gözden geçir.

Son düzenleme:

onu tanıdığımda hiç böyle bi insan değildi.hatta sakinliği ve efendiliğiyle dikkatimi çekmişti.bu yönünü gördüğümde yaşadığım şoku size anlatamam..
sanırım yapamıycam.hayat boyu evliliğmde istemediğim en önemli şey bu oldu çünkü.şimdi göz göre göre cesaret edemiyorum.

Şimdi düşünüyorumda haklısın..Ya değişmeseydi Allah korkusun..Ama herkes aynı değil tabii...Belki şimdi olsa cesaret edip evlenemezzdim ayrılırdım belkide.Ah bu sevgi insanın gözünü kör ediyo bazen.

bizim hayatımızdaki insanlarla da tartışmalarımız oluyor ama hiç vurmuyorlar sinirden bağırır çağırırsın falan tamam ama tokat da ne demek! ben seninle insan gibi tartışamıyorum ancak böyle sustururum demek...
görünen o ki öfkesini kontrol edemiyor....
ilerde tekrar yapmasa da (ki bence yapar)
sen her tartışmada şimdi çok sinirlenip bana vuracak diye korku içinde olacaksın bir de bunu düşün...

Tokat atmış daha evli değilken,
sen ne yapayım diye soruyorsun halen.

Evlen o adamla.
Sonra hastanelik edince, Ne yapmam gerek?, Boşanmalımıyım? Yardım edin..
bunlardan birini begen, başlık açarsın artık.

aşkın gözü kördür..nişanlıyken kim ne derse desin yakıştıramıyor insan sevdiğine konduramıyor,yapmaz bi daha diyor,özür diledi yok ağladı çok sızlandı diyor..ama bence bir insanın evliyken dahi kaldıramayacağı 2 şey vardır; dayak ve aldatılmak..evliyken bir şans verilebilir belki çünkü birşeyleri hepten bırakmak daha zor..ama daha yolun başındayken bunları yaşıyorsan gözlerini dört açıp,yaşadıklarınızı tekrar gözden geçirmelisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…