tokat yedim..

önceki konularına da baktım. hep bir tereddütünvarmış bu kişiyle ilgili. sorunlar farklı da olsa.

kaldı ki evlilik yolunda insanın aklında en ufak soru işareti olmamalı.

belki de bu olay senin için tekrar bir analiz etme olayı.

emin misin? bu kişiyle geleceğini görüyor musun?

geçmişten gelen soru işaretlerini ötelemişsin sanki ama bu olayla hepsi gün yüzüne çıkıp seni rahatsız ediyor artık.

sen de yapamayacağını biliyorsun ama cesaretin yok. hayatın önemli sen önemlisin. bunları iyi düsün.

Walla gozunuuuu ac hatunnnnnnn allah sana ısık gostermıs resmen bu evlılık adımını atmadan resmen onune her seyı sermıs bu ısaret
Evlenmeden daha once bole seyler yapıuorsa evlendıkten sonraaaa her sey yapar o adam
Bıde sınırlendır gozu doner

YAnlıs bır yoldasın. Bu adamdan kurtul bır an onceee!!!!!! Yoksa evlılıggın bunkısıle cok mutsuz olur
Sen sen ol

Ben hep sunu derım

Bır adam da.
Bana saygısı
Sevgısın
Askı
Guwenı
Ve benı tatmın etmeme engel bu bes etmenden bırı eksıkse bu ılıskı bıtmıstır

Otur dusun doru yolu gorusyosun sende daha bekleme dertsız basına dert acma!!!!!!!!!

öncelikle gecmis olsun ve dilerim tekrar ayni seyi yasamazsiniz.

kendisinden emin olmadan asla evlenmeyin derim ben.
emin olmak icinde aklima söyle birsey geldi:

birgün yine gecen tokat attigi konudaki gibi bir tartisma konusu acin ve gecen sefer nasil sinirlendiyse ayni sekilde sinirlendirin.
eger yine size tokat atacak olursa, sizinle hayatina devam etme sansini bitirin!

ve bu denemek icin "sahte tartisma"yi yapmadan bir mektup hazirlayin.
onu cok sevdiginizi ama gecen ki tokat attigi günü unutamadiginizi acaba yine yapar mi korkusuyla onunla yapmacik olarak tartistiginizi, bu tartismanin sonunda hem yemin ettigi sözde durup durmadigini hemde yine size tokat atma cürretinde bulunup bulunmadigini gözlemlemek ve hayatinin devami icin dogru karar vermek icin böyle bir "uyduruk tartisma" icersine girdiginizi yazin.
tartismanin sonunda ona bu mektubu verin. herseyin planlanmis oldugunu bilsin.

tabi eger bu sekilde güveni sarsilmayacaksa.
sanirim en iyi bu sekilde anlasilir. ve siz onunda neden tartistiginizi ancak tartismadan önce mektup yazip tartisma bittigi anda o mektubu kendisine verince anlayacaktir.

simdi bazilari mutlaka ayril, bazilari kararsiz bazilarikendinden örnek vermis, ama su bir gercek ki biz yorum yazanlar sevgilinizi tanimiyoruz onu en iyi siz taniyorsunuz.
omun hakkinda yazdiginiz 2-3 cümleyle kimse hakim gibi ayril-dvm et tutumu sergilemesin bosuna.

siz ancak dogru karari yasayarak vereceksiniz ve bunun icinde tekrar tartismaniz sart bana göre..

Tokatı babamızdan,anamızdan yiyince hazmedemiyoruz ama ana-baba diye başımızdan atamıyoruz tabiki de...
Peki başımızdan atabilecekken, neden tokat yediğimiz halde hala nişanlı kalmak için diretme hali ?
Bilmiyorum. O tokatı sen kendine yakışık görüyorsan, herkes görür.
Yarın bir gün de çok daha büyüğünde, "o gün neden affettim?" dersin.

evet aynen öyle..naptığını çok iyi bildiğin halde konduramıyosun..başına gelecekleri bildiğin halde silip atamıyosun.aslında her şey gün gibi ortada.her şey böyle olmak zorunda mıydı diye üzülüp duruyorum şimdi sadece, affedemicem biliyorum ama nası devam edicem onsuz onu da bilmiyorum..

aslında güzel fikir.ama olay daha cok yeni olduğu için hemen üstüne cesaret edemez diye düşündüm bi an..belki bi iki ay sonra olsa olabilir.

böyle şeyler şans oyunu haline mi getirilmeli??

2.yi atmazsa devam edebilir atarsa kalsın..

bunu düsünmek bile ürkütücü.

nerde gurur,onur? insan kendine bunu yedirebilir mi? belki de esas olan bu

sadece şunu soyleyebılırım kı ; ınsanların gercek yüzünu en sınırlı anında

anlarsın .yanı kısının özunu sınırlıyken verdıgı tepkılerden anlarsın ne oldugunu .

senın nısanlınında verdıgı tepkıler ortada .adam resmen sıddete meyıllı

nısanı atıp atmamak tabıkıde senın kararın .

konuyla alakası ?

Yediği tokata rağmen barışmış.
Acaba mecbur mu hissetti kendini diye sordum.

Ayrıca sorum konu sahibine idi size değil ...

Konu.sahibi okumadın mı atladın mı?
Bu delikanlıyla bi beraberlik yaşadın mı bunun için mi barıştın ?

nişanlın şiddete meyilli bir ailede mi yaşıyor?

aslında hayır, ama annesi babası ayrı.bana vurmadan önce buna yeltendiği zamanlar bu konuyu biraz araştırmıştım.bi sitede boşanmış ailelerde erkek çocuğunun otorite figürünü üstlendiğini bu yüzden normal ailelerin çocuklarına göre ileride daha agresif ve şiddete meğilli bi yapı edindikleri yazıyodu.

böyle şeyler şans oyunu haline mi getirilmeli??

2.yi atmazsa devam edebilir atarsa kalsın..

bunu düsünmek bile ürkütücü.

nerde gurur,onur? insan kendine bunu yedirebilir mi? belki de esas olan bu

sana hak veriyorum arkadasim, ama konu sahibi arkadasin actigi diger bir konuyu gözden gecirince öyle bir "oyun" onlar icin sorun olmayacagini düsündüm ve o fikrimi yukarida dile getirdim.
nitekim bize göre ürkütücü olan bir kac onur ve gurur kirici seyler yasamis arkadas, buna ragmen devam ediyorsa (bknz: http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/575270-cok-gururum-kirildi.html) öyle bir oyun oynamasi icin hicbir engel yok.

tabi ki bunun için barışmadım, onu sevdiğim için barıştım ve ona inanmak istediğim için

evet ilk sayfasına göz attım onun.

yapamam onunla artık ama cesaret de edemiyorum demiş.

ama artık körler sağırlar birbirini ağırlar şeklinde yaklaşamaz sanırım bu konuya.

o kadar küfür ve tokattan sonra:44::44: yani,sanırım...

Ne namus , ne başka bir şey.Hiçbir şey gözümde olmazdı aslında tokatı yedikten sonra. Ama işte sırf cinsellik yaşandı diye o tokadı yiyip, oturup susmak var ya , sanırım beni kendimden ederdi.
Bazen , en küçük lafı bile kaldıramadığında gitmek için dokundurtmayacaksın kendine aslında.
Kendime bunu ders alıyorum bu konudan.
Tabiki konu sahibine onun için duruyorsun demiyorum ama bence o da bir etkendir.
İşte bu yüzden, burayı okuyan genç kızlarımız var ise, evlilik öncesi cinsellik gerçekten sırtta bir kamburdan öteye gitmiyor çoğu zaman.

Son düzenleme:
Ona bunu kabullenip kabullenemiyceğini bilmediğini ve biraz zaman istediğini söyle. Yoksa sonra bi bakarsın herşey aşkım canım cicime dönmüş gitmiş...

nisanliyim bizimde tartismalarimiz oluyor,

ama tokat hazmedilecek birsey degil ki,

siz gel al neyin varsa,bitti demissiniz ama simdi tokadi yiyince ayrilayim mi diye soruyorsunuz,ama cok seviyorum diye ekliyorsunuz..

siz blöf mü yapmistiniz sanirim gelip yalvaracak sandiniz ama tokat atti..

ayril ayrilma diyemem ama siz ayrilamya bi kere karar vermissiniz tokat atinca neden kararsiz kaldiniz...

ayrica nisanli misiniz sevgili misiniz?

yani aileler biliyor mu nisani filan..

Son düzenleme:
Barışmışsınız sanırım.
Diyecek çok da bir şey kalmamış, renginiz belli.
Bu konuda kesin kararları ve sınırları olan bir insan değil nişanlı, 3 çocuğu olsa o an bitirirdi.
Ne diyeyim, inşallah bu son olur.

Kendi adıma büyük de konuşmak istemiyorum ama, boy boy torunlarım olsun, sözlü ya da fiziksel şiddete maruz kaldığım an ne bağım varsa koparırım.
Bu dünyada ben kendimi kötülükten, zarar verenden korumayacaksam, kim koruyacak?

diyecek cok bisiy yok sansin varmiski evlilik öncesi gercek yüzünü görmüssün aklini basina al kendini yakma simdi 1 tokatla siyirdin evlendiginde tekme ve küfürde ilavesi olur dahada ileri gidip canindan edebilirde allah korusun resim icin bukadar deliren ileride ayyyyyy tahmin edemiyorum valla kac kurtar kendini daha öncede denemis anladigim kadariyla ama gözünü korkutmamak icin vurmamis sen kendini bilen mantikli düsünen bir kizimissin canim harcama kendini ailene söyle uygun deyiliz de olsun bitsin seni zorla evlendirecek deyiller demi hadi allah yardimcin olsun.

KADINA BIRKERE VURAN HEP VURUR !!

SIDDETE HAYIRRR

Ayrılmalısın. Bak bunu bugun kalkısan yarın da yapar

Yanı bırı bana bole bır sey yapsa agzını kulaklarına kadar yırtarımmmmm

Yolun basındasın vazgecmelısın!!!!!!!!
Eger bugun bunu hazmedersen yarın. Daha kotusule karsılasıcaksın!!!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…