- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
onu tanıdığımda hiç böyle bi insan değildi.hatta sakinliği ve efendiliğiyle dikkatimi çekmişti.bu yönünü gördüğümde yaşadığım şoku size anlatamam..
sanırım yapamıycam.hayat boyu evliliğmde istemediğim en önemli şey bu oldu çünkü.şimdi göz göre göre cesaret edemiyorum.
kaç gündür nişanlımla geriliyoruz, aylardır evde oturmaktan da kafayı yemiş durumdayım.ona buna sarıyorum.bu süreçte de aşamadığımız, belki de benim büyüttüğüm sorunlarımız vardı nişanlımla.bugün yine ona yapma dediğim bişeyi yaptı.ben de en son delirdim bitti bu iş gel al neyin varsa bende yazdım.10 dk sonra geldi.çok sinirliydi.
önce fotoğraflarımızı sil yanımda dedim.delirdi.bana saydı sövdü(çok ağır küfürler) sonra da tokat attı.kendimi tutamadım tabi çok ağladım.daha önce çok saçma sapan şeylerde bana vurmanın eşiğinden dönmüştü.açıkçası bigün başıma böyle bişey gelceğini biliyodum.bunu bile bile nasıl nişanlanabilecek kadar salak oldum anlamıyorum şimdi.neyse sonra sarıldı falan zorla barıştım.ama bu olayı nasıl yenicem, nası hazmedicem hiçç bilmiyorum.onu o kadar çok seviyorum ki..o benim en yakınım, en güvendiğim nası bunu yapabildi. her şey şu an yerle bir oldu sanki..
nişanı atmalı mıyım?aranızda sevgiliyken, nişanlıyken başına böyle şeyler gelenler var mı? durumunuz ne acaba paylaşır mısınız lütfen çok ihtiyacım var..
aşkın gözü kördür..nişanlıyken kim ne derse desin yakıştıramıyor insan sevdiğine konduramıyor,yapmaz bi daha diyor,özür diledi yok ağladı çok sızlandı diyor..ama bence bir insanın evliyken dahi kaldıramayacağı 2 şey vardır; dayak ve aldatılmak..evliyken bir şans verilebilir belki çünkü birşeyleri hepten bırakmak daha zor..ama daha yolun başındayken bunları yaşıyorsan gözlerini dört açıp,yaşadıklarınızı tekrar gözden geçirmelisin...
öncelikle gecmis olsun ve dilerim tekrar ayni seyi yasamazsiniz.
kendisinden emin olmadan asla evlenmeyin derim ben.
emin olmak icinde aklima söyle birsey geldi:
birgün yine gecen tokat attigi konudaki gibi bir tartisma konusu acin ve gecen sefer nasil sinirlendiyse ayni sekilde sinirlendirin.
eger yine size tokat atacak olursa, sizinle hayatina devam etme sansini bitirin!
ve bu denemek icin "sahte tartisma"yi yapmadan bir mektup hazirlayin.
onu cok sevdiginizi ama gecen ki tokat attigi günü unutamadiginizi acaba yine yapar mi korkusuyla onunla yapmacik olarak tartistiginizi, bu tartismanin sonunda hem yemin ettigi sözde durup durmadigini hemde yine size tokat atma cürretinde bulunup bulunmadigini gözlemlemek ve hayatinin devami icin dogru karar vermek icin böyle bir "uyduruk tartisma" icersine girdiginizi yazin.
tartismanin sonunda ona bu mektubu verin. herseyin planlanmis oldugunu bilsin.
tabi eger bu sekilde güveni sarsilmayacaksa.
sanirim en iyi bu sekilde anlasilir. ve siz onunda neden tartistiginizi ancak tartismadan önce mektup yazip tartisma bittigi anda o mektubu kendisine verince anlayacaktir.
simdi bazilari mutlaka ayril, bazilari kararsiz bazilarikendinden örnek vermis, ama su bir gercek ki biz yorum yazanlar sevgilinizi tanimiyoruz onu en iyi siz taniyorsunuz.
omun hakkinda yazdiginiz 2-3 cümleyle kimse hakim gibi ayril-dvm et tutumu sergilemesin bosuna.
siz ancak dogru karari yasayarak vereceksiniz ve bunun icinde tekrar tartismaniz sart bana göre..
öncelikle gecmis olsun ve dilerim tekrar ayni seyi yasamazsiniz.
kendisinden emin olmadan asla evlenmeyin derim ben.
emin olmak icinde aklima söyle birsey geldi:
birgün yine gecen tokat attigi konudaki gibi bir tartisma konusu acin ve gecen sefer nasil sinirlendiyse ayni sekilde sinirlendirin.
eger yine size tokat atacak olursa, sizinle hayatina devam etme sansini bitirin!
ve bu denemek icin "sahte tartisma"yi yapmadan bir mektup hazirlayin.
onu cok sevdiginizi ama gecen ki tokat attigi günü unutamadiginizi acaba yine yapar mi korkusuyla onunla yapmacik olarak tartistiginizi, bu tartismanin sonunda hem yemin ettigi sözde durup durmadigini hemde yine size tokat atma cürretinde bulunup bulunmadigini gözlemlemek ve hayatinin devami icin dogru karar vermek icin böyle bir "uyduruk tartisma" icersine girdiginizi yazin.
tartismanin sonunda ona bu mektubu verin. herseyin planlanmis oldugunu bilsin.
tabi eger bu sekilde güveni sarsilmayacaksa.
sanirim en iyi bu sekilde anlasilir. ve siz onunda neden tartistiginizi ancak tartismadan önce mektup yazip tartisma bittigi anda o mektubu kendisine verince anlayacaktir.
simdi bazilari mutlaka ayril, bazilari kararsiz bazilarikendinden örnek vermis, ama su bir gercek ki biz yorum yazanlar sevgilinizi tanimiyoruz onu en iyi siz taniyorsunuz.
omun hakkinda yazdiginiz 2-3 cümleyle kimse hakim gibi ayril-dvm et tutumu sergilemesin bosuna.
siz ancak dogru karari yasayarak vereceksiniz ve bunun icinde tekrar tartismaniz sart bana göre..
konuyla alakası ?
nişanlın şiddete meyilli bir ailede mi yaşıyor?
böyle şeyler şans oyunu haline mi getirilmeli??
2.yi atmazsa devam edebilir atarsa kalsın..
bunu düsünmek bile ürkütücü.
nerde gurur,onur? insan kendine bunu yedirebilir mi? belki de esas olan bu
Yediği tokata rağmen barışmış.
Acaba mecbur mu hissetti kendini diye sordum.
Ayrıca sorum konu sahibine idi size değil ...
Konu.sahibi okumadın mı atladın mı?
Bu delikanlıyla bi beraberlik yaşadın mı bunun için mi barıştın ?
sana hak veriyorum arkadasim, ama konu sahibi arkadasin actigi diger bir konuyu gözden gecirince öyle bir "oyun" onlar icin sorun olmayacagini düsündüm ve o fikrimi yukarida dile getirdim.
nitekim bize göre ürkütücü olan bir kac onur ve gurur kirici seyler yasamis arkadas, buna ragmen devam ediyorsa (bknz: http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/575270-cok-gururum-kirildi.html) öyle bir oyun oynamasi icin hicbir engel yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?