Tokat yemiş gibiyim

İş hayatında çeşitli zorluklar çıkacak karşına.
Daha işe girmeden bu kadar alıngan, hassas olma.
Teli çat diye kapatanı kibar bulduğun günler gelebilir.
Gelmesin inşallah tabi de:)

İyi yapmışsın. Önceliğin para değil, kendi alanında deneyim kazanmak olsun.
İnşallah gönlünce bir iş bulursun tez zamanda.

teşekkür ederim tavsiyeleriniz bana güç verdi sağolun

canim madem anestezi mezunusun yasinda genc birak ozel sektoru kpss ye calisip devlete atanmaya bak .ozel sektor insanin iligini kemigini kemirir.

o da var tabii ama bu sene bizden nerdeyse almadılar bile sayılabilir şuan evdeyim yazın kursa gitmeyi düşünüyorum ama ya yine alım olmazsa o zaman bi şekilde özelde tutunmak gerek alternatif olarak. Evdede hazırlanamıyorum doğru dürüst iyice sinirlerim bozuluyor. Oturduğumuz yere de yeni taşındık sayılır bi türlü alışamadım çokta küçük bi yer hiç arkadaşımda yok burda evde durdukça kötü oluyorum bazı zor zamanlarda geçirdim yeni yeni toparlamaya çalışıyorum herşey üstüme üstüm geliyor sanki biraz dışarı çıkıp çalışsam ortamım olsa daha iyi olurum belki diye bi umut çabalıyorum işte

çok teşekkür ederim canım senin adına da gerçekten sevindim inşallah bundan sonrada herşey gönlünce olur.. Inşallah bende senin gibi şanslı olabilirim de bi yer bulup tutunabilirim

çok teşekkür ederim inşallah bulurum iyi dilekleriniz için sağolun

anladim canim hakkinda hayirlisi olsun ozaman ne diyim..insan okdar universite okuduktan sonrda isini yapamayinca emeginin karsiliginida alamayinca cani daha da cok sıkıliyo tabi.

Aptal ya sanki şirketin sahibi
Bırak allah askına kendini emeğini sömürtme
İyi yapmıssın
Calısana her yerde is var
Hicccc üzülme er geç bulursun
İyi şanslar

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anladim canim hakkinda hayirlisi olsun ozaman ne diyim..insan okdar universite okuduktan sonrda isini yapamayinca emeginin karsiliginida alamayinca cani daha da cok sıkıliyo tabi.

amin canım..aynen öle oluyo canım bide hemşirelere bizim bölüme geçme hakkı veriyorlar onlar bizim yerimize çalışıyorlar bizi de almıyolar tabi böyle olunca insan bunalıyor iyice :26:

teşekkür ederim canım inşallah bulurum.. Maalesef böyle insanlıktan nasibini alamayan çok var allah islah etsin başka bişey demiyorum

Yaptıkları büyük saygısızlık telefonu kapatmak ne demek yani ? Sen içini ferah tut inşallah kısa zamanda kendi mesleğinle ilgili güzel bi iş bulursun 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim inşallah sağolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…