tokat

ariyana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
3.254
2.930
138
Merhaba hanimlar,
Ben sessiz takipcilerdenim ama bugun bi sIkintimi sizinle paylasmak istiyorum.
Esim yabanci,6 yillik evliyiz ve ikinci bebegime hamileyim,cok sukur oyle buyuk sIkintilarimiz yok ama su Turkiye`nin su rus ucagini dusurdugu gunden beri Avrupa`da Turkiye`yi resmen terorist ilan ettiler,basin kose yazarlari vs..isid destekcisi,suriyelileri bilerek avrupaya iteliyor turk hukumeti vs bi suru propaganda duyuluyor tvlerde.
Artik bu sacmaliklardan mi etkilendi bilmiyorum surekli turkler terorist bilmem ne zirvalamaya basladi.
bende tabi cvbini veriyorum,turkiyeye teroristse buyuk avrupa ulkeleri o zaman teroristin dik alasi filan diye..
Bugun onume bi kose yazarinin yazilarini serdi,bak burda turkler hakkinda iddalar var bak suriyedeki savasi nasil destekliyorlar filan diye oylece bi goz gezdirdim yazilara ama hepsini okumadim..bunlar beni ilgilendirmiyor hamile halimle dunyayi kurtaracak halim yok diye kapattim gosterdigi sayfayi.

Kuplere bindi,nasil dar kafalisin ufkun genis degil filan..
Bende biliyorum bu sacmaliklari artik kabak tadi verdi konusmak istemiyorum dedim.
O zaman sen olanlari gizliden destekliyorsun sende teroristsin dedi bana..
Ne dedin sen dedim..
Teroristsin dedi.
Cok gucume gitti ve var gucumle yapistirdim tokati suratina ciktim odadan yatak odasina gectim.
Pesimden geldi,cekmecelerden bikac esyami yere atti,sinirini bu sekilde cikardi guya..
ben 35 yillik ordu mensubu insanin kiziyim,yillarca dogu bati gezmedigimiz yer kalmadi,milliyetci buyudum..
Demeyin ne vardi ozaman yabanciyla evlendin diye..Buyuk konustum diyelim..olurum de baska irktan biriyle evlenmem diyordum,insan ettigi buyuk lafi yemedikce son nefesini vermezmis demek ki..
Simdide kendini odaya kitlitledi..
isin ilginci ilk defa vicdan azabi cekmiyorum kotu bi davranisim dolayisiyla ama yuzyuze gelince nasil davranmam gerektigini de bilmiyorum.
Bu yuzden yuva dagilir mi yani gemileri yakmak dogru mu bilmiyorum
Siz olsaniz ne yapardiniz?

Guncelleme : esim yanima geldi,bi nevi sirnasti diyelim..
hayirdir ne o yedigin tokat yetmedi,diger yanagin mi kasiniyor dedim.
guldu,ozur dilerim dedi.
ben senin cocuklarinin annesiyim,boyle sacmaliklar duymak istemiyorum,bidahakine tavayi kafana yersin dedim,bisey demedi,corbasini icti.
bakalim daha affetmis degilim ama bence o tokati zevk icin atmadigimi biliyor bu bile simdilik kafi..
zaten ilk defa bi tartisma sonrasi haddimi astigimdan pisman olmamistim,en azindan biraz terbiyesizligini anlamis gibi..
bakalim daha net olarak zamanla gorurum heralde.
sabirla okuyup cvp veren vermeyen herkese tesekkurler

Son düzenleyen: Moderatör:
Keske dünya görüsünü dünyaya bakışını öğrenerek evlilik yapsaydınız şimdi nereden tutarsak elimizde kalacak, ilk tokadı siz yemiş olsaydınız eskisi gibi olabilir miydiniz, hayır, kalbiniz de kırılırdı onun da kalbi kırılmıştır.

aslinda modern biri,irkci degil diye evlendim.
biz arkadaslar arasinda esime anadolu atesi derdik..hic ama hic boyle irkci tavri olmadi bugune kadar..
son zamanlarda okuyup okuyup bana sariyor,6 yildir beni az cok taniyor..
turkiyeye gelince turkten ayirt etmek cok zor,sira gecesine de gider,kokorecte yer,tavlada atar..
noldu bilmiyorum

Ufku genişse bizimde köşe yazarlarını , gazetelerimizi okusun

Onun yaptığı da yanlış ama keske tokat atmasaydınız, inşallah düzelirsiniz, bir daha böyle şeylerin yaşanmaması için de açık açık konuşursunuz.

Kendisi asil dar görüslü..yapilan bir sey tüm insanlara mal edilebilir mi..6 yildir taniyamamis mi sizi?

Bana da terörist diyen bir kayınpederim var ama yabanci falan degil aynı ülkenin farklı bölgenin insanlarıyiz hayat cok garip görümcem anlatti gecenlerde biri babasına sen işidci misin haci terörist misin demis belki anlamıstir beni bilmem ki.ben tepkisiz kalmistim koca adam ne denir ki ama bunu diyen kocam olsaydi bende bi tokat atardim o anin öfkesiyle

Ben olsam ben de atardım o tokatı. Hatta küfür de ederdim, ''Madem teröristim ne b.k yemeye evlendin o....ç...'' diye tövbe tövbe. ''Siz de gizli teröristsiniz, orta doğudaki savaşa gizlice silah yardımı yapıyorsunuz,'' desene. Sen de Türkçe yazıları at önüne.
Nereli eşiniz?

Kendisi asil dar görüslü..yapilan bir sey tüm insanlara mal edilebilir mi..6 yildir taniyamamis mi sizi?

sanirim beni tanimamis olmasi cok gucume gitti..bide tabi isin milliyet kismi var,ultra milliyetci olmasam da kanima dokunuyor iste.
prag`dan esim,cek cumhuriyeti.

adamın derdini anlamadım. sana terörist deyince başı göğe mi erdi. sanki başka bir derdi var.

bende onu dedim zaten,beni provoke etmek istiyorsun ama eline ne geciyor,hamile halimle uzuluyorum dedim..
neymis son secimde oy kullanmamisim bu vatana ihanetmis..
ilk defa bi secimde oy kullanamadim elimde olmayan sartlar yuzunden.
hem sanane dedim sanane vatan benim vatanim..
benim oglum o memleketin kimligini de tasiyor dikkat edeceksin herseye diyor.

sanirim beni tanimamis olmasi cok gucume gitti..bide tabi isin milliyet kismi var,ultra milliyetci olmasam da kanima dokunuyor iste.
prag`dan esim,cek cumhuriyeti.
Abooovvvvvvv, Çek Cumhuriyeti'nden olanlarda acayip bir İslamofobi ve Türk düşmanlığı var, ırkçı değil diye evlendim demişsiniz ama çok büyük yanılgı, arkadaşımın eski sevgilisi Praglı, sürekli İslam'a küfreder dururdu ezan okunduğunda güya o da ırkçı ya da din düşmanı değildi, Türklere de laf ederdi.
Çok dik kafalı insanlar ya önüne kanıt koysan da kabul etmez onlar.

Onun yaptığı da yanlış ama keske tokat atmasaydınız, inşallah düzelirsiniz, bir daha böyle şeylerin yaşanmaması için de açık açık konuşursunuz.

cok sinirlendim,oncesinde cok basimdan savdim konusmamak icin..ustume ustume gelince gitti elim yalan yok..
sadece cocuklarimin babasi oldugu icin vicdan yaparim sanirim,yoksa o laf karsiligi attigim tokatin vicdanini pek yapmiyorum
insallah dediginiz gibi duzeliriz sagolun

siyasetçiler balını kaymağını yiyor herşeyin sizce karı koca başka dert mi bulamadınız be cnm

cok haklisiniz
hep diyorum banane diye,yok elinde yazilarla geliyor onume..
bu huyu bu sene cikti noldu anlamiyorum..

evet halkin geneli oyle aslinda ama esim bana hic kendini oyle gostermedi,6 yildir da bu yuzunu gormemistim.
ne olduysa bu gocmen akinindan sonra basladi bunda boyle haller..

Tokat deyince siz tokat yediniz sandım,meğer eşinize tokat atmışsınız.
Şiddetin her türlüsü,kime yapılırsa yapılsın,sebebi her ne olursa olsun yanlış.
Eşiniz her ne kadar sınırlarınızı zorlamış olsada, konuşarak anlaşmaya çalışmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…