tokat

Ben oy kullanmadim diye, ankarada olenlere uzuldum diye abim terorist dedi bana.
Gelip gidip bu konulari acar. Yahu istemiyorum konusmak. Farkli gorusten olabiliriz. Araya siyasi polemik sokmaya gerek yok.

Iste hicbir zamanin Turkun Turkten baska dostunun olmadigina inandigim icin, ve en onemlisi Rabbim haram kildigi icin, iclerinde yasadigim su avrupa erkeklerinin (nekadar kibar, dusunceli, ilgili, sevecen, alttan alan, centilmen vs vs vs de olsalar) hicbirine gonul vermem insallah diye her daim dualar ediyorum.

amin.

Esini gayet irkci buldum. Cok hassasim bu konuda, tokadi haketmis. Bugun olmasada yarin gelir ozurunu diler bosver dusunme cok fazla.

Asıl dar görüşlü olan eşiniz. Eşi olsun olmasın bir insan karşısındakinin fikrine saygı duymalı.
Ben de eşimle aynı siyasi görüşte değilim. Siyaset, politika gibi ikiyüzlü oluşumlar için neden sevdiğim insanın kalbini kırayım ki? Çok az tartışırız bu konularda.

Sen tokat atmışsın ama eşin çok üzerine gelmiş. Kesinlikle o adım atmalı.

Merhaba, benim kuzenim de İngiliz biri ile evli. Eşi ile benzer tartışmalar hep yaşıyorlar. Biz toplum olarak ne yazık ki antik çağlardan bu yana 'barbar'ız bazı toplumların gözünde. Bu sebeple bal gibi boşanılır, bu sebeple boşanılmaz.

Aynı kökenlerde dahi farklı inançlar-ideolojiler olabilir. Belki de eşlerin istişare konusu değildir bunlar. Ne dersiniz?

Hamileyken sıkıp, üzmeyin kendinizi.

az once geldi yanima..
ne o bi tokat yetmedi galiba ,diger yanaginda kasiniyor mu dedim.
guldu,ozur dilerim dedi.
ben senin cocuklarinin annesiyim,boyle sacmaliklar duymak istemiyorum,bidahakine tavayi kafana yersin dedim,bisey demedi,corbasini icti.
bakalim daha affetmis degilim ama bence o tokati zevk icin atmadigimi biliyor bu bile simdilik kafi..
zaten ilk defa bi tartisma sonrasi haddimi astigimdan pisman olmamistim,en azindan biraz terbiyesizligini anlamis gibi..
bakalim daha net olarak zamanla gorurum heralde.

bizim bu tartismalar 1 senedir var o da inan benden kaynakli degil..hani durup durup damarina basan ben degilim.
kuzeninle esi de insalla en yakin zamanda duzelir,yoksa cok zor boyle..
az once yukari yazmistim,buraya da yazayim.
az once geldi yanima..
ne o bi tokat yetmedi galiba ,diger yanaginda kasiniyor mu dedim.
guldu,ozur dilerim dedi.
ben senin cocuklarinin annesiyim,boyle sacmaliklar duymak istemiyorum,bidahakine tavayi kafana yersin dedim,bisey demedi,corbasini icti.
bakalim daha affetmis degilim ama bence o tokati zevk icin atmadigimi biliyor bu bile simdilik kafi..
zaten ilk defa bi tartisma sonrasi haddimi astigimdan pisman olmamistim,en azindan biraz terbiyesizligini anlamis gibi..
bakalim daha net olarak zamanla gorurum heralde.

6 yıllık evlisiniz hamilesiniz yani birbirinizi uzuuun zamandır tanıyorsunuz ve böyle bir şey aranızda problem oldu öyle mi???Çok ilginç bir durum gerçekten, eşin kolay gaza gelen biri galiba saçmalamış.Terörist ne demek ya o zaman sen de teröristin kocasısın...
Ama keşke tokat atmasaydın...
Sessiz kalıp sakin şekilde bekleseydin bir anlık gaza gelmiş işte, cevap vermeseydin keşke...
Bence bu konuları açıp da tartışmayın biraz alttan al tokat atmışsın .Sessiz kalmak en iyisi. O da hatasını anlayacaktır bir süre sonra bence.

evet tanisali 7 sene oluyor,tanistik 1 sene icinde evlendik.
evimizde tv dahi yok izleyip kafamiz sacmaliklarla dolmasin diye,gidip internet basinda ipini koparmis tiplerin yazilarini okuyor sanirim.
bide gorevi geregi boyle milliyetci mi diyim fasist mi diyim artik yani yabanci sevmeyen tiplerle biraraya cok sIk gelir oldu son zamanlarda.
o tokattan sonra hic ilismedim zaten,kapisini kilitledi sandi ki gidip yalvaricam ac diye.
az once geldi mutfakta yanima,elindeki corba kepcesiye beni itiyor,aklinca temas kuruyor
sonrada yukarida yazdigim gibi konustuk zaten.
simdi yanima geldi kitap okuyor,normalde calisma odasina cekilir okur.
iste gunlerce dilimle anlatamadigimi,bu konularin beni bunalttigini ne yazik ki patlama animdaki bi tokat anlatti beyfendiye..
insallah boyle bisey bidaha olmaz.
cocuklarimin babasi ne de olsa,babamiza saygisizlik yaptim diye uzulmustum sadece,yoksa bana terorist dedigi icin attigim tokattan zerre pisman olmadim hala da degilim.

Temenniniz için kuzenim adına teşekkür ederim. Bilmukabele sizin için de aynı temenniyi dilerim. Ama unutmamak gerek ki, en önemli şey saygı evlilikte. Saygınız eksilmesin birbirinize.

Tatlıya bağlandığına sevindim. Umarım tekrarlanmaz. Belki bu tokat kendine getirmiştir.
Yine de ciddi bir konuşma yapmalısın. Üstünü kapatma.

Çok siyasi bir tartışma olmuş gerçekten yanlız şiddete karşıyız kadına da erkeğe de yapılmamalı,tokat atarak değil de tepkileriniz ve sözlerinizle karşılık verseydiniz keşke

Başta sinirle okudum ama tokat atınca şaşırdım.Devamında Oda size vurdu sandım,üzüldüm Tokat kadınlarda fayda etmiyor ama erkekte işe yaramış.Bizde mi denesek acaba

Eee adam türkün silmesini yemiş osmanlı tokatı misali yemiş kendine gelmiş helal olsun.. alrıca anlatın müslümanların nasl zulme uğradığını binlerce suriyeliyle ekmeğimizi ülkemizi paylastığımızı...
O avrupa değilmi ısıdi hortlatan güç savası yapan suriyenin kanını emen müslümanı kıran geçiren .. ufku genişse objektif bakar aklıyla anlar.. ordaki yanlı politikalara bakıp ırkçılık yapmaz eşine...

Hahaa alemsin deseydin kafana silahmı dayadım peder die..

Esi degilde hanimefendi tokati yeseydi su an herkes bosan , darp raporu al bi ton sey soyleyecekti. Bu cifte standartin nedeni nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…