tokat

Allah islah etsin o amcayi,kendini bilmez bilmez konusuyor.
esiniz demesin oyle seyler,kp yine kapinin disinda kalir da es burnunun dibinde insanin.

Allah islah etsin o amcayi,kendini bilmez bilmez konusuyor.
esiniz demesin oyle seyler,kp yine kapinin disinda kalir da es burnunun dibinde insanin.
Amin amin..eşim demiyor cok sükur oda dese cikip gidim evden daha iyi beni taniyan o sonucta ve agir bi kelime üstune bide o göruste olmayinca daha ağir

İlgilenmek istememene rağmen inatla üstüne gelmiş hamile kadının.
Bir de terörist demiş, iyi yapmışsın eline sağlık valla.
Diline ayar verseymiş

evde siyaset konuşulmasını yasaklayın bence, en azından hamileliğiniz bitsin hayırlısıyla bebeğinize kavuşun.. adama huzur mu batıyor nedir? kendinizi de suçlamayın, hak etmiş asıl kendisi hakaret etmiş durduk yere.

Eşiniz gerçekten bir acayipmiş ya. Irkçı değil diyorsunuzda adam basbaya ırkçı. Bu gibi konular yüzünden hamile eşinin canını sıkmış. Çocuğunun annesine terörist demek ne ya?! Hak etmiş bence o tokadı beyefendi

Hamile halinizle bu kadar üstünüze gelmeseymiş o zaman haketmiş şaplağı
İlgilenmek istememene rağmen inatla üstüne gelmiş hamile kadının.
Bir de terörist demiş, iyi yapmışsın eline sağlık valla.
Diline ayar verseymiş

uyardim guzellikle gelme ustume herseye salya sumuk agliyorum diye..
ilk once bi agladim zaten,hala ustume gelip sen kac yillik asker kizina bunu diyemezsin dedigimde terorist deyince cilgina dondum..beklemiyordu oyle bi tepkiyi,bagirip cagiririm sandi ama iste,gitti elim bi kere
sirf evlatlarimin babasi diye saygiyi hakettigini dusundugumden uzuluyorum,yoksa baska biri dese ikinci tokati da patlatirdim sanirim
en gec sabah karsilasicaz evin icinde,ozaman ne yapmam gerek onu bilmiyorum.
tersim cok pis gunlerce konusmadan dururum ama bilmiyorum dogru olur mu

Yıllardır terörden çok çeken bir ülkenin insanları olarak terörist kelimesi çok ağır gelir bize. Ben olsam ağzını da yırtardım. Şiddete hayır ama siz ki bu ülkenin ferahı için yıllar yılı oradan Oraya giden bir babanın evladısınız asla ama asla bu kelimeyi haketmiyorsunuz.

Gelip özür dilemesini bekleyin bence.

ben siyasi bilimler mezunuyum ama artik nefret ettim siyaset konusmaktan.
acik acik diyorum da istemiyorum konusmak diye..
o zaman dunyadan bi haber yasa diyor bana.

bi insan hamile eşine terörist dermi hiç inşallah düzelirsiniz

irkci degildi tanistigimizda hatta gectigimiz 5 senedir hic lafini isitmedim turkler soyle fransizlar boyle filan diye.
ne zaman bu araplar dunyaya yayilmaya basladi bizimki deli oldu,avrupada ne isleri var turkiye gondermesin vs.. resmen kinlendi birden,bunda medyanin okudugu sacmaliklarinda etkisi buyuk tabi.
amin insallah duzeliriz ama eger bir daha duyarsam bu lafi obur yanagina da cekinmeden yapistiririm sanirim

geçen gün yabancı bir eşle evliliğin getirdiği farklıları, sorunları vs. yazdım diye tepki gördüm. yabancı bir gelin laf soktu, sonra türk kadınlarını suçladı, siz de öylesiniz böylesiniz vs dedi.
buyrun burdan yakın... anamızla babamızla kardeşimizle gün geliyor fikirlerimiz çatışıyor
yabancı bir eşle tabiki farklılıklarımız olacak, olmaması garip olur zaten
önemli olan eşlerin evliliklerini yıpratacak cümleler kurmaması, bu tür farklılıklardan dolayı eşlerine cephe almamaları, ortak bir noktada buluşabilmeniz.

ben terorun kol gezdigi bi memlekette dogmusum,korkudan doktora goturemezlermis beni hasta oldugumda..
lise sona kadar bulundugum dogu sehirlerinde yeri geldi zirhli araclarla okula gittik,lojmanin tarandigi da oldu dediginiz gibi teroru benden iyi bilemez sanirim.

dediginiz gibi beklesem iyi olcak,isin aksi 2 gun sonra kuzenim ziyarete geliyor ve mecbur esim ilgilenicekti onunla,simdi bu durumu bana karsi silah olarak kullanmassa iyidir

ben siyasi bilimler mezunuyum ama artik nefret ettim siyaset konusmaktan.
acik acik diyorum da istemiyorum konusmak diye..
o zaman dunyadan bi haber yasa diyor bana.
o zaman ona ordaki Türkmenlerden bahsedin, filistindeki yıllardır süren kıyımdan bahsedin. ama bunları tartışacaksak birbirimize hakaret etmeden konuşalım diyin... onun sinirli sataşmalarına son derece sakince, vakurla ve ironik bir dille onun o ırkçılığını aşağılayarak cevap verin. asla ve asla şiddet içeren en ufak davranışta bulunmayın. inanın bu tavrınız onu ilk başta daha da kızdıracak. ama zamanla aptalca bir yarışa girdiğini anlayacak.

hatta bazen bu tip durumlarda, karşınızdaki ırkçı insan ateşli ve ağzdından salyalar saçarak konuşurken, "keşke elimde bir ayna olsa da yüzünün aldığı şekli görsen!... inan kendin keserdin tartışmayı" diyin... ama sakin kalın. gidip yastık yumruklayın gerekirse, dışarı çıkın temiz hava alın, bol bol dua edin bebişiniz için... onu bırakın kendi kiniyle. vakti gelince çok utanacak

türkler e kinlenmesi yanlış tamam ama benim anlayamadığım siz onun eşisiniz sizi daha farklı görmesi gerekir mesela italyan bir eşim olsa italyanlar çok kötü bişey yapsa ben eşimi ayrı tutarım bu olaydan

Yani öyle bir zamandayız ki 5 yaşındaki çocuk bile siyasetten bahsedebiliyo.Günlük rutin konuşma haline gelmiş siyaset.Herkesin görüşü doğru yada yanlış kendinedir.O yüzden özellikle sevdiklerimizle tartışmamalıyız diye düşünüyorum kırılmalara sebebiyet vermemesi açısından

Bu çok farklı bir olay ama,hep söylerim şiddeti savunmam asla diye ama terörist lafını ben duysam bırakın tokadı, bayağı döverdim galiba. Hırsımı alana kadar da bırakmazdım, Mustafa Kemal'in emanet ettiği ülkenin vatandaşıyım, layık olmaya çalışıyorum. Bu laf ben ve benim gibilere ağır gelir. Eşinizi kınıyorum, ama ona da çok görmemek lazımne de olsa slav ırkı değil mi geneli hırslı son olaydan dolayı. Ama bu da demek değil ki öyle oturduğu yerden ahkam kesebilir. Sıcak evinde kilometrelerce öteden başka bir ırka hakaret etmek kolay tabi. Birkaç Türk'ün yanında da aynı hakaretleri söyleyebilir mi? İşte tüm mesele burada, milliyetçilikle ırkçılığı karıştırmamak lazım.

Afganistanda bizzat 6 ay bulundu kendisi,ordaki durumun ne kadar vahim oldugunu gozleriyle gordu,dondugunde essekten dusmus karpuz gibiydi,1 ay kendine gelemedi.
turkmenler hakkinda da konustuk,ona gore suriye`deki turkmenler isid destekcisi oyuzden de rusya bunlari vuruyor.
bana turkmenlerin canlari pahasina yurtlarini savunmak icin ettiigi yeminleri gosteren videolar filan gosteriyor.
ben siyaseti yakinlarimla konusmayi sevmedim hic,bu adam burnumda ayrilmiyor son zamanlarda,markete gidiyoruz yolda konu aciyor,yemek yiyoruz konu aciyor.
ben hamile halimle dunya kurtaramam ne yapayim diyorum,benim cocuklarim yari turk,ilgileneceksin tabi bu konularla diyor.
sadece dua ediyorum Allah oyle bi utandirsin ki yuzunu yerden kaldiramasin.

zaten milliyet hasbel kader kazanilan bisey,hangimiz sectik milliyetimizi diyorum bende..
bikac deli politikacinin sacma politikalarini koca millete mal etmek nedir..
benim aklim almiyor..

Dar görüşlü olan biri varsa o da eşiniz. Türkler terörist falan değil. 3-5 ezik Türk düşmanı gazeteci bozuntuna inanıyor. Ben olsam tokatla kalmazdı. Dünya da terörden en çok çekmiş ülkeyiz biz. O terörist yazanlar yanımızda oldu mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…