Bana da terörist diyen bir kayınpederim var ama yabanci falan degil aynı ülkenin farklı bölgenin insanlarıyiz hayat cok garip görümcem anlatti gecenlerde biri babasına sen işidci misin haci terörist misin demis belki anlamıstir beni bilmem ki.ben tepkisiz kalmistim koca adam ne denir ki ama bunu diyen kocam olsaydi bende bi tokat atardim o anin öfkesiyle
Amin amin..eşim demiyor cok sükur oda dese cikip gidim evden daha iyi beni taniyan o sonucta ve agir bi kelime üstune bide o göruste olmayinca daha ağirAllah islah etsin o amcayi,kendini bilmez bilmez konusuyor.
esiniz demesin oyle seyler,kp yine kapinin disinda kalir da es burnunun dibinde insanin.
Hamile halinizle bu kadar üstünüze gelmeseymiş o zaman haketmiş şaplağı
İlgilenmek istememene rağmen inatla üstüne gelmiş hamile kadının.
Bir de terörist demiş, iyi yapmışsın eline sağlık valla.
Diline ayar verseymiş
evde siyaset konuşulmasını yasaklayın bence, en azından hamileliğiniz bitsin hayırlısıyla bebeğinize kavuşun.. adama huzur mu batıyor nedir? kendinizi de suçlamayın, hak etmiş asıl kendisi hakaret etmiş durduk yere.
Eşiniz gerçekten bir acayipmiş ya. Irkçı değil diyorsunuzda adam basbaya ırkçı. Bu gibi konular yüzünden hamile eşinin canını sıkmış. Çocuğunun annesine terörist demek ne ya?! Hak etmiş bence o tokadı beyefendi
bi insan hamile eşine terörist dermi hiç inşallah düzelirsiniz
Yıllardır terörden çok çeken bir ülkenin insanları olarak terörist kelimesi çok ağır gelir bize. Ben olsam ağzını da yırtardım. Şiddete hayır ama siz ki bu ülkenin ferahı için yıllar yılı oradan Oraya giden bir babanın evladısınız asla ama asla bu kelimeyi haketmiyorsunuz.
Gelip özür dilemesini bekleyin bence.
o zaman ona ordaki Türkmenlerden bahsedin, filistindeki yıllardır süren kıyımdan bahsedin. ama bunları tartışacaksak birbirimize hakaret etmeden konuşalım diyin... onun sinirli sataşmalarına son derece sakince, vakurla ve ironik bir dille onun o ırkçılığını aşağılayarak cevap verin. asla ve asla şiddet içeren en ufak davranışta bulunmayın. inanın bu tavrınız onu ilk başta daha da kızdıracak. ama zamanla aptalca bir yarışa girdiğini anlayacak.ben siyasi bilimler mezunuyum ama artik nefret ettim siyaset konusmaktan.
acik acik diyorum da istemiyorum konusmak diye..
o zaman dunyadan bi haber yasa diyor bana.
türkler e kinlenmesi yanlış tamam ama benim anlayamadığım siz onun eşisiniz sizi daha farklı görmesi gerekir mesela italyan bir eşim olsa italyanlar çok kötü bişey yapsa ben eşimi ayrı tutarım bu olaydanirkci degildi tanistigimizda hatta gectigimiz 5 senedir hic lafini isitmedim turkler soyle fransizlar boyle filan diye.
ne zaman bu araplar dunyaya yayilmaya basladi bizimki deli oldu,avrupada ne isleri var turkiye gondermesin vs.. resmen kinlendi birden,bunda medyanin okudugu sacmaliklarinda etkisi buyuk tabi.
amin insallah duzeliriz ama eger bir daha duyarsam bu lafi obur yanagina da cekinmeden yapistiririm sanirim
o zaman ona ordaki Türkmenlerden bahsedin, filistindeki yıllardır süren kıyımdan bahsedin. ama bunları tartışacaksak birbirimize hakaret etmeden konuşalım diyin... onun sinirli sataşmalarına son derece sakince, vakurla ve ironik bir dille onun o ırkçılığını aşağılayarak cevap verin. asla ve asla şiddet içeren en ufak davranışta bulunmayın. inanın bu tavrınız onu ilk başta daha da kızdıracak. ama zamanla aptalca bir yarışa girdiğini anlayacak.
hatta bazen bu tip durumlarda, karşınızdaki ırkçı insan ateşli ve ağzdından salyalar saçarak konuşurken, "keşke elimde bir ayna olsa da yüzünün aldığı şekli görsen!... inan kendin keserdin tartışmayı" diyin... ama sakin kalın. gidip yastık yumruklayın gerekirse, dışarı çıkın temiz hava alın, bol bol dua edin bebişiniz için... onu bırakın kendi kiniyle. vakti gelince çok utanacak
türkler e kinlenmesi yanlış tamam ama benim anlayamadığım siz onun eşisiniz sizi daha farklı görmesi gerekir mesela italyan bir eşim olsa italyanlar çok kötü bişey yapsa ben eşimi ayrı tutarım bu olaydan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?