Yöresel Tarif Tokat'ın meşhur batını bilen??resimli

Yöresel Yemekler
boşuna dememişler; "tokatlıyız dediler, bir kazan batı yediler" diye :))
bilmem mi ablam ya kız kıza oturmaların,günlerin meşhur tadıdır bat.çok da severim.bir de genelde yemek olarak yenmez,yani böyle öğün dışı yenir.kısır gibi mesela.hatta aç karna yenildiğinde mide ağrısı yaptığını söylerler cokacimcoook

ayyyyyyyyyyyyy çok canım çekti şöle bol ekşili
yaprakla beraber offfffff
annem yapardı ama bn becerebilirmiyim bılmıyorum ki

Tokatlı olduğum için bizde çok sık yapılır,

Küçüklüğümde bütün komşularımızla toplanırdık annem hep bat yapardı.İçine kuru ekmeği doğrıycan hafifde nar ekşisi sıktın mı ohhhh yemede yanında yat..

anammmm memleketimin en lezzetli tatlarından birtanesi... sağolasın bacı paylaştığın için

bayılırım ,annem cok guzel yapar

kendım hıc denemedım yapmayı kaydirigubbakcemile3

ay çok merak ettim tadını ya tokat geliniyim ama kayınvalidem yapmadı daha söyleyeyim bari de yapsın yiyek cokacimcoook

bende amasyalıyım ama tokat batınıda çok severim bizde yaparız zaten annemde çok güzel yapar ahhh olsada yesek şimdi nasıl canım çektiii........

tokatlıyım bıraz once sıcacık fırından cıkmıs kıtır ekmekle bol cevızlı batımı yedım komsularımla hıc yemıyen bı ınsan ılk yıyınce sevmez ama sonrasındada asla vazgecemez tadılması gereken bı lezzet ama bazı arkadaslar yag koyuyormus bız yag koymayız.....

arkadaşlar benimde en sevdiğim yöresel yemeklerden dir bat.valla arkadaşım eline sağlık.
sıcacık ekmek ve bol ceviz benimde tercihim.

eşim tokatlı tokat gelini olupta bat sevilmezmiiii.....

Yarin denemeyi dusunuyoruma.s cok lezzeetli gozukuyor. Yorum yazicam tekrar. Tarif icin tesekkurler tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…